4711 Acqua Colonia mini parfum set

adv 4711 rimmel mascara 011
In 2012 kocht ik mijn eerste 4711 Acqua Colonia parfum op vakantie in Duitsland. Deze vond ik zo fijn dat ik was gaan googlen welke parfums er nog meer waren. Ik kwam er achter dat er ook een mini set bestond waarbij je alle geuren uit de serie uit kon proberen. Helaas is deze niet in Nederland te koop en kwam ik hem in Duitsland en Oostenrijk ook niet tegen. Mijn zus verraste mij afgelopen verjaardag, want ze gaf me deze mini set cadeau. Ze had hem toch ergens gevonden! Ik heb hem nu een halfjaar in mijn bezit en ik vind het wel tijd dat ik hem ga reviewen.

adv 4711 rimmel mascara 013
Er zitten 5 geuren in de set en ze bevatten elk 8 ml. Een klein formaat, maar wel genoeg om de geur goed te kunnen testen. Van links naar rechts: Lemon & Ginger, Pink Pepper & Grapefruit, Lime & Nutmeg, Mandarine & Cardamom, Blood Orange & Basil.

adv 4711 rimmel mascara 016
Lemon & Ginger: Deze had ik al in groot formaat en is zo ontzettend lekker. Hij ruikt naar de citroenzuurtjes die ik van mijn oma kreeg. Het is een frisse geur die ik in de zomer ontzettend vaak draag.

Pink Pepper & Grapefruit: Dit is een zoetere geur. Een wat oudere dames geur (waar 4711 ook om bekend staat!) die ik niet zo snel in fullsize zou kopen.

Lime & Nutmeg: Net zoals de Lemon geur is dit een frisse geur. Erg lekker. De Lemon geur is wat meer zuur en deze bij wijze van spreken wat meer komkommer fris. Ik zou deze wel fullsize aanschaffen.

adv 4711 rimmel mascara 019
Mandarine & Cardamom: Een zoete mandarijnengeur, maar niet zo zoet als de Pink Pepper. Ik vind de geur wel aardig, maar zou hem niet fullsize aanschaffen.

Blood Orange & Basil: Ik vind dit de lekkerste geur uit de hele set. Een volwassen geur die licht kruidig is. Ik vind het heel moeilijk om deze geur te omschrijven. Niet te zoet, zuur, neutraal. Hij is precies goed. Deze wil ik zeker fullsize aanschaffen.

Ik weet niet hoeveel de set heeft gekost. Mocht je de set tegen komen dan raad ik zeker aan om hem aan te schaffen. Het zijn lekkere parfums met pure geuren die redelijk lang blijven hangen.

Vorige

Historisch museum | Praag, Tsjechië

Volgende

Petřín-uitkijktoren (mini Eiffeltoren) | Praag, Tsjechië

  1. Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt naar Blood Orange & Basil, die klinkt erg lekker. Ook Lime & Nutmeg, ik houd van komkommer-frisse geuren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén