Essie – Lovie Dovie

Essence parfum, etos haarmasker, tbs olie, kruidvat 182
Essie, een merk dat sinds korte tijd te koop is bij de drogisterij. Voor veel meiden se kans om Essie uit te proberen. Ik heb al vier mini lakjes waar ik erg tevreden over ben, maar lakt de grote versie wel net zo fijn als de mini’s?

Bij OPI heb ik precies het tegenover gestelde. De mini’s vind ik niet fijn lakken, maar de normale versie gaat redelijk. Ik was daarom juist benieuwd of ik bij Essie de grote versie wel fijn vond lakken, omdat ik de mini’s zo fijn vond.

Essence parfum, etos haarmasker, tbs olie, kruidvat 199
De verpakking vind ik mooi. Ik vind het leuk dat Essie echt op het glas gedrukt is met ander glas. Geeft mij een iets luxer gevoel dan wanneer het alleen met inkt gedaan is. Als ik naar deze verpakking kijk denk ik dat hij veel duurder is dan OPI vanwege de naam Essie die dus op het glas geplaatst is. Moeilijk uit te leggen!

En dan de kleur: echt barbie roze! Ik wil jullie wel waarschuwen. Deze kleur zal niet iedereen staan. Kijk dus goed naar de huidskleur en andere lakjes in je tas die eventueel dezelfde pasteltint hebben. Dan weet je of hij je staat en of het geen miskoop is. Ik heb zelf een gele ondertoon (met lichte bruine handen) en mij staat hij wel. Vind ik dan haha. Kijk zelf mee naar de swatches van dit mooie lakje. Ik draag trouwens twee laagjes. Dan dekt hij voldoende, ik vind een derde niet nodig.

Essence parfum, etos haarmasker, tbs olie, kruidvat 184
Er is wel een nadeel..hoe langer deze nagellak op mijn nagels zat hoe meer bobbels hij kreeg. Toen ik de lak aanbracht en een paar uur daarna zag je hier nog niets van. Pas na een hele dag begon dit erger en erger te worden. Hier heb ik geen last van bij mijn mini’s. Iemand enig idee hoe dit kan komen? Lak heeft niet in de zon gestaan en ik heb hem niet geschud.

Al met al ben ik tevreden over de kleur en over het kwastje. Kwastje lijkt op die van Rimmel. Hij is iets dunner en minder rond afgesneden, maar rond genoeg om mooi te kunnen lakken. En hij lakt inderdaad net zo fijn als de mini’s!

De lak bevat 13,5 ml en kost € 9,99. Hij is te koop bij de Etos hoewel ik hem bij mijn vriend ook bij de DIO heb zien liggen. Of hij in alle DIO filialen ligt durf ik niet te zeggen.

Wat vinden jullie van dit lakje?

Vorige

What men know about make-up #1

Volgende

Winnares nail art pakket!

16 Comments

 1. Echt zo’n te gekke barbie kleur <3

 2. Ah, wat een mooie kleur! En wat heb jij mooie nagels.. wauwie.

 3. Wat een geweldige kleur! Ik hou van deze tint roze

 4. Wauw! ik hou echt van deze tint roze.
  liefs.x

 5. Pretty en lekker roze!

 6. echt barbieroze :)

 7. Wauw! zeker een mooie kleur :)

 8. Deze kleur is erg mooi!

 9. Mierzoet en toch zo mooi!

 10. Ah, jouw nagels zijn zo mooi! Ik vind de kleur leuk

 11. I. Love. Essie. Wat een geweldige nagellak kleur, echt een lollipoptint!

 12. Wauw, prachtige kleur! Ik ben gek op roze nagellak! En wat heb jij mooie lange nagels zeg ;)

 13. Wauw wat een mooie lange nagels! Mooi kleurtje ook :)

 14. Jouw nagels zijn echt perfect haha :) Heel lief kleurtje! Ik heb ook al een paar keer twijfelend bij het Essie schap gestaan, maar het is toch iets boven m’n studenten budget .. Binnenkort maar eens Marktplaats afstruinen :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén