The Body Shop – Beautifying Oil Sweet Lemon

Essence parfum, etos haarmasker, tbs olie, kruidvat 025
Toen ik las dat The Body Shop een olie zou uitbrengen voor het gezicht, haar en lichaam was ik om. En toen ik las dat hij in mijn favoriete Body Shop geur werd uitgebracht was ik niet meer te houden. Deze MOEST ik hebben en zoals jullie zien heb ik hem ook gekocht. Ik heb hem nu een paar weken getest en vandaag de review, want is dit wel pure schoonheid in een flesje zoals The Body Shop beweerd?

Essence parfum, etos haarmasker, tbs olie, kruidvat 029
Wat zegt The Body Shop zelf over deze olie?
De Beautifying Oil is pure schoonheid in een flesje. Het is een zogenaamde ‘droge’ olie, die absoluut niet vet aanvoelt en super snel intrekt. De olie geeft je lichaam, haar en gezicht een prachtige natuurlijke glans en een heerlijk zijdezacht gevoel. Door de geur van citroen krijg je direct een fris en opgewekt gevoel.

Om mee te beginnen helaas een negatief punt. De verpakking, ik weet niet wie deze gemaakt heeft, maar diegene mag goed achter zijn oren krabben, want de verpakking is een hell. Als het flesje eenmaal dicht zit kan ik doen wat ik wil, ik krijg hem niet open. En als ik hem al open krijg krijg schuurt de hele verpakking in het vlees van mijn handen. Jullie begrijpen het al, dit doet echt pijn. Daarom ben ik genoodzaakt om hem open te laten staan.. erg jammer.

Het kleine tuutje vind ik daarentegen wel erg prettig, want hierdoor kun je goed de hoeveelheid doseren en pak je nooit teveel. Helaas ben ik vergeten deze op de foto te zetten, sorry!

Essence parfum, etos haarmasker, tbs olie, kruidvat 034
Essence parfum, etos haarmasker, tbs olie, kruidvat 036
De olie is vrij dun en vloeibaar. Ik giet een klein beetje in een kuiltje in mijn hand, verdeel het tussen mijn beide handen en smeer het in mijn haar.

Ik durf deze olie niet op mijn gezicht te smeren, omdat ik een keer Argan olie op mijn gezicht heb gesmeerd en daar niet zo vrolijk van werd. Mijn huid zag en ziet er nog steeds slecht uit. Daarom heb ik hem dus niet op mijn gezicht getest.

Op mijn lichaam heb ik hem wel getest, maar vind de olie toch een beetje de droog. Mijn huid wordt niet optimaal gevoedt en dat is iets wat ik toch wel belangrijk vind. Daarom gebruik ik liever mijn bodybutters dan deze olie. Ik heb hem ook op mijn handen getest. De olie trekt wel snel in, maar er blijft nog wel een laagje op zitten. Ik heb daar toch best wel last van tijdens het typen of schrijven.

Dan blijft mijn haar over. En daar vind ik hem wel geschikt voor. Mijn droge haren verdwijnen als sneeuw voor de zon en zijn gelijk gevoed. Dit werkt nog beter dan een haarserum! En dan de geur.. hmm zoete citroentjes. Ik ben gek op deze geur en vind het heerlijk om aan mijn haar te ruiken als ik deze olie heb aangebracht. De geur blijf je geen hele dag ruiken, maar toch zeker wel een paar uurtjes.

De olie is erg zuinig in gebruik. Je hebt aan een paar druppels al genoeg. Ik heb hem nu een paar weken en er is nog geen 1/10e uit. Als je dan kijkt naar de prijs valt die wel mee. Je doet lang met dit product als je hem alleen voor je haar gebruikt.

Dames ik denk dat ik product heb gevonden wat ik nog een keer ga kopen als hij op is. Ik ben zo blij dat mijn haar niet meer zo droog is, maar weer glanst en het er gevoed en gezond uit ziet.

De olie bevat 100 ml en kost € 9,00. Hij is nu nog in de aanbieding voor € 7,20. Je kunt hem hier of in één van The Body Shop winkels kopen.

Vorige

“Bakken met pakken” #1

Volgende

Konad & Rine Stones creatie

20 Comments

 1. Klinkt goed! Moet ik ook maar eens naar kijken als ik bij TBS kom!

 2. Klinkt heel goed!

 3. Hij is heerlijk hé ! Ik heb hem met chocolade :) Misschien heb je toevallig net een slechte verpakking want de mijn opent eigenlijk vrij vlot.

 4. Lijkt me erg fijn!

 5. kan ik goed gebruiken :)

 6. Lijkt me echt heel erg prettig! Zeker voor mijn droge benen :(

 7. Ik ben heel benieuwd naar dit product, heb er al veel positieve verhalen over gehoord!

 8. Ik raak meer en meer verkocht :D

 9. Ik las op een andere blog over de olie, maar niets over het haar. Dus ik ben blij dat ik dit dan lees, want een olie die je haar effectief voedt is echt super handig. Heb zelf enorm droog haar en heb een olie van Cosmetics van Carrefour, maar die is niet zo denderend ..

 10. klinkt erg goed, heb er al weleens iets van gelezen.

 11. ben wel benieuwd naar hoe hij is. Ik heb een heel droge huid (vooral armen en benen_ en doe nu elke dag amandelolie op. Das wel een beetje duur en het ruikt nergens naar.. Moet ik toch maar es proberen dit..

  • Amanda

   Vaseline heeft een goedkoop alternatief voor de bodybutters van TBS. Deze ruikt niet super lekker, maar werkt net zo goed als de bodybutters van TBS. Die zorgen er bij mij altijd voor dat mijn droge huid verdwijnt en echt goed gevoed wordt! Misschien wat voor jou?

 12. Lijkt me fijn product! xx

 13. Klinkt geweldig!

 14. Hij lijkt me erg fijn, liefs.x

 15. Wat fijn dat je hem voor je haar kan gebruiken. Jammer dat hij niet genoeg voedend is voor je huid en dat je hem moeilijk open krijgt.

 16. Klinkt behoorlijk goed!

 17. Oh dit lijkt mij wel fijn, ook voor mijn gezicht. Misschien dat ik hem ooit koop, want ik heb ook andere soortgelijke producten waar ik tevreden mee ben met een makkelijkere verpakking :p

 18. Lijkt me erg lekker!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén