Shoplog –The Body Shop Sale

sleek swatches 047
Ik shop alleen bij The Body Shop als er sale is, omdat ik simpelweg niet de volle pond voor producten wil betalen. Ik vind de producten van The Body Shop te prijzig om die volle pond er voor te betalen, maar in de sale kan ik heel goed shoppen bij The Body Shop. Enkele weken geleden heb ik flink geshopt en vandaag ga ik jullie mijn aankopen laten zien.

Koop jij wel eens iets in de sale bij The Body Shop? Of shop je er ook als er geen sale is?

Vorige

Blue Summer Nails

Volgende

Weleda – Citrus Verfrissingsdouche

22 Comments

 1. ik

  Ik kom zelden bij de Bodyshop zonder sale maar sommige producten verwacht ik niet in de sale dus als ik het wil hebben moet ik wel….laatst gekochte zonder sale…de almond hand en nailbutter en een gezichtsborsteltje….gelukkig was de bodylotion 1 + de 2e helft van de prijs (dus een tijdelijke aanbieding) dus dat viel mee. Ik heb overigens de Satsuma bodybutter gekocht tijdens de braderie hier, heerlijk.

 2. ik

  Te snel geklikt oeps. Verder heb ik in de sale nog heel wat bodybutters en douchgels gekocht (framboos en citroen, van de laatste zelfs meerdere omdat die er uit ging) en een hele grote fles Grapefruit douchgel. Als laatste nog een tube oogreinigingsspul en op de dagen van de braderie 3 x een verrassingspakket, dus veel voordeel maar afwachten wat je krijgt…gelukkig kon ik alles gebruiken hahahaha

 3. Ik moet vanmiddag naar Den Haag. Hoop dat ze nog steeds Sale hebben:) Hoop het wel.

  • ik

   Ik ben bang dat je er naast grijpt, echter wel een aanbieding van lichaamnsverzorging van 2e halve prijs, wie weet kun je daar wat mee.

 4. Wat een mooie aankopen!

 5. Leuke shoplog! Wat een hoop douchegels, maar ze zijn ook echt heerlijk! Die papaya douchegel heb ik ook in de sale gekocht, ik vind dat echt de lekkerste geur die the body shop heeft, jammer dat ie niet in het vaste assortiment zit..:-(

 6. oeh lekker veel :D en je moet je niet schuldig voelen, dit gebruik je het hele jaar!

 7. Mooie producten! Ik koop eigenlijk ook alleen in de sale bij the body shop haha!

 8. eigenlijk kom ik zelden in the bodyshop….. :o

 9. Mooie dingen heb je gekocht!

 10. De beste sale vind ik altijd die van the body shop!
  Ik slaag daar altijd zooooo goed!

 11. Ik heb me dit jaar voor het eerst ingehouden tijdens de sale en heb helemaal niets gekocht. Ik heb nog 6 grote en 4 kleine bodybutters dicht staan dus ik mocht niets van mezelf kopen. Was wel moeilijk maar volgend jaar of na de kerst ga ik helemaal los tijdens de sale ;)

 12. Heel leuk filmpje! Ik heb ook best veel gekocht in de sale, te veel om op te noemen hahaha!

 13. Wat een leuke dingen heb je gekocht! Ik heb ook heel erg veel gekocht moet ik zeggen haha. Ik zal het even opsommen want tenslotte vroeg je erom :)

  Douchegels:

  Sweet Lemon 3x
  Raspberry
  Blueberry
  Passionfruit

  Body butters:

  Sweet Lemon
  Japanese Cherry Blossom
  Raspberry
  Blueberry
  Passion Fruit

  Scrub:

  Sweet Lemon 2x

  Geurtje:

  Love etc..

  Zo, dat was ‘m!

 14. Wat een mooie aankoopjes!

 15. Lekker veel geshopt! Ik koop ook wel buiten de sale Body Shop producten, maar ik heb zo’n Love Your Body-kaart dus dat scheelt nog een klein beetje (10% korting). In de sale heb ik vooral oogschaduws en zo gekocht. Ik denk dat ik met zo’n grote douchegel zo lang doe dat ik hem zat word, dus die grote mega-verpakkingen koop ik nooit, al is het voordelig.

 16. Tis een beetje grapefruit achtig maar dan ander hehehe :D zo leuk hoe jij praat he I keep saying it. Vlot, fijn om naar te luisteren!

 17. Ik ken het gevoel! Maar het zijn wel goede kortingen idd! Ik heb zelfs vorig jaar zo’n surprise bag gekocht voor 15 euro, er zat toen een waarde van 40 in dus vond het ook prima :p Ben die dingen nu nog altijd aan het opmaken.

 18. Oooeh, heerlijke dingen heb je geshopt meis. Die Satsuma showergel lijkt me echt heerlijk ruiken. Van de Earth Lovers lijn heb ik ook een showergel, met komkommer, maar die vond ik zooo stinken! En ik had het online besteld haha. Maar heb ‘m weggeven dus dat scheelt. Je bodybutters klinken erg fijn, ik heb er zelf ook een paar, heerlijk!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén