Hannah1
Mijn zus kampt al een aantal jaar met acne en na van alles geprobeerd te hebben is zij uiteindelijk bij Hannah Huidcoach Center beland. Zij komt hier nu al een aantal maanden en de veranderingen beginnen zichtbaar te worden. Zo goed zelfs dat begonnen kan worden om de littekens van de acne te laten verminderen. Voor iemand met acne is dit iets om naar uit te kijken! Hiervoor is de Bindweefselmassage onder andere voor bedoeld en vandaag ga ik je meer vertellen over deze massage.

Waarvoor dient de Bindweefselmassage?
– Verbetering van de algehele huidconditie
– Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
– Krachtige stimulatie van de huiddoorbloeding
– Het opheffen van onderhuidse verklevingen
– Verbetering van de opname van werkstoffen
– Versteviging van nieuwe aanmaak van bindweefsel
– Bevordering van de celdeling
– Verbetering van de huidstructuur en huidteint
– Verbetering van huidweerstand

Bij een slechte doorbloeding kan acne ontstaan, omdat de celwanden nauwelijks in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Als er weinig zuurstof in het bloed zit, is de bloedtoevoer ook slecht waardoor cellen ook niet goed vernieuwd kunnen worden. Hierdoor blijven de littekens zichtbaar. Door de bindweefselmassage wordt de huidcirculatie verbeterd.

Een Bindweefselmassage kun je alleen krijgen als je geen last meer hebt van actieve acne, want anders zijn er ook geen littekens die je kunt behandelen. Daarom is deze massage echt iets om naar uit te kijken, het betekent dat je kunt gaan werken aan het herstellen van de huid in plaats van alleen maar te behandelen.

Hannah2
De huid wordt intensief gemasseerd! Op de laatste foto kun je dit goed zien.

Hannah3
Voor- en na de massage worden ook producten gebruikt om de huid te verbeteren. Hier kreeg mijn zus een masker.

Mijn zus vond het een fijne behandeling en ze had zeker het idee dat het wat met haar huid deed. Ze had nog niet eerder een gezichtsmassage gehad waarbij je huid zo goed doorbloedt worden. Ze vind de Hannah Bindweefselmassage een aanrader!

Hannah huidcoach center zit in Hoorn en de medewerkers zijn ontzettend aardig en zijn goed geschoold. Om deze massage uit te mogen voeren hebben zij ook een aparte cursus gevolgd. Ik ga vrijwel altijd mee met mijn zus en kan hun alles vragen over de huid. Erg leerzaam en leuk om te zien! Als je huidproblemen hebt kunnen wij hun echt aanraden en je kunt altijd binnenlopen voor een vrijblijvende intake of om kennis te maken met de producten van Hannah. Mocht je ook kampen met (ernstige) acne, sommige zorgverzekeraars vergoeden (een deel) van de behandeling. Ik heb eerder een collageen behandeling ondergaan. Mocht je geïnteresseerd zijn, hier kun je mijn verslag lezen.

Had jij al van de Hannah Bindweefselmassage gehoord?