Ervaring Hannah Huidcoach Center behandeling + actie!

hannah 014
Een aantal weken geleden onderging ik een Hannah Huidcoach Center behandeling, omdat mijn zus daar behandeld wordt voor haar acne en ze een leuke actie hadden. Een vriendin van diegene die de behandeling ondergaat mag dezelfde behandeling ondergaan voor maar € 1,00. Een leuke manier voor mij om kennis te maken met Hannah. Ik had natuurlijk gezien hoe ze te werk gingen bij mijn zus, maar nu mocht ik het zelf meemaken. Het leek mij wel leuk om mijn ervaring met jullie te delen en heb daarom mijn zus gevraagd om foto’s te maken terwijl ik de behandeling onderging!

Omdat mijn zus voor acne behandeld wordt, maar ik geen acne heb kreeg ik een behandeling die ongeveer even veel kost als de acne behandeling. Ik onderging een Collagen Boost & Go t.w.v. € 45,00.

hannah 056
hannah 024
hannah 025
hannah 054
Je komt binnen in een mooie witte, schone salon. Achter de balie zie je alle producten van Hannah die je kunt kopen. Op de balie zelf staan enkele producten om te testen en er staat apparatuur op je huid te kunnen meten. Er bevind zich één kamer waar alle behandelingen worden uitgevoerd (op de nagelbehandeling na, want deze worden in de salon zelf gedaan).

hannah 058
hannah 014
Het kamertje van binnen. Dat ziet er net zo schoon en netjes uit als bij binnenkomst.

hannah 008
hannah 006
Er werden onder andere de volgende producten voor mijn behandeling gebruikt: Skin Peeling, Cleansing Milk, Activate Serum, Vitamin Complex, Touch of Silk. Ik was erg onder de indruk van de Cleansing Milk. Deze was zo zacht en fijn voor mijn huid en rook ook nog eens lekker.

image
Ik mag altijd bij de behandeling van mijn zus aanwezig zijn en ze hebben niets te verbergen. Alles is erg open. Ook krijg ik alle ruimte om vragen te stellen. Dit vind ik fijn en voel me hier dan ook altijd welkom terwijl ik er zelf niet eens behandeld wordt. Ze zijn bij Hannah erg schoon en hygiënisch. Ik kijk altijd wat ze aan het doen zijn en zie indien ze behandeling starten altijd hun handen wassen en desinfecteren met alcohol. Tussendoor desinfecteren ze zelfs ook nog. Bij mijn zus haar acne behandeling worden er ook altijd schone naalden en tissues gebruikt. Niets erger dan een vieze salon!

hannah 057
hannah 027
hannah 032
Nadat mijn gezicht was gereinigd etc. mocht ik onder de colleageenlamp. Hierover zegt Skin Coaching (een andere salon van de eigenaresse) het volgende:
De Ergoline collageenbank staat voor een innovatief concept van licht- en wellness-therapie. Collageen lampen gebruiken zichtbaar rood licht met een golflengte van 633 nanometer om het lichaamseigen proces van de zogenaamde Photo Bio Stimulation opnieuw te activeren. Dit proces verhoogt de productie van collageen, elastine en hyaluron op natuurlijke wijze. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbetert. Omdat de collageen-behandeling ook de doorlaatbaarheid van de huid verhoogt, kunnen cosmetische producten bijzonder effectief werken.

Ik vond het best spannend om onder de lamp te gaan liggen en vond het in het begin niet prettig, omdat er ontzettend veel licht op me af kwam. De lamp wordt steeds sterker en hoewel je je ogen dicht hebt en een donkere bril op hebt is het vergelijkbaar als met je ogen in de zon kijken. Na twee minuten was ik eraan gewend en begon ik te relaxen. De lamp is warm en ontspannend. Na een kwartiertje werd de lamp uitgezet, werd mijn gezicht nog verzorgd en was de behandeling klaar.

Mijn huid voelde baby zacht aan na de behandeling. Ik heb twee dingen opgemerkt na deze behandeling. Ik kreeg de volgende dag en de dagen erna heel veel puisten. Waarschijnlijk komt dit door de lamp, omdat mijn huid zich sneller aan het vernieuwen was. De eigenaresse had het nog niet eerder meegemaakt bij deze behandeling. Natuurlijk reageert iedere huid weer anders op een behandeling en had ik de pech dat ik er puisten van kreeg. Daarnaast merkte ik op dat ik een veel betere doorbloeding heb. Ik werd in mijn gezicht nooit rood. Met spanning niet, maar ook met sporten niet. Op de één of andere manier had ik hier nooit last van totdat ik onder de lamp had gelegen. Een paar dagen na de behandeling ben ik gaan sporten en toen ik daarna in de spiegel keek was ik blij verrast. Ik was rood! Voor het eerst in mijn leven. Ik vind het fijn dat mijn doorbloeding nu beter is, want zo verdwijnen oude plekjes in mijn gezicht ook sneller.

Al met al ben ik erg tevreden over de behandeling. Ik ben nu al een paar keer bij Hannah geweest en kan je hen echt aanraden. Ze zijn ontzettend gespecialiseerd en werken vanuit het idee om de huid zoveel mogelijk zelf zijn werk te laten doen en daarbij zo min mogelijk agressieve spullen te gebruiken. Ze zijn geïnteresseerd en het contact is heel persoonlijk. Ze nemen ook ruim de tijd voor je en hierdoor voelen wij ons nooit opgejaagd. Ze bekijken ook iedere keer de huid van mijn zus goed en willen echt weten hoe het ermee gaat zodat ze de behandeling misschien kunnen aanpassen voor het beste resultaat. Er was even wat gedoe met de verzekering die iets niet wilde vergoeden en toen mijn zus de eigenaresse mailde heeft ze diezelfde dag nog een brief geschreven naar de verzekering. Ze verlenen een super service en  zou je hun ook nooit aanraden als mijn gevoel niet 100% over hun is.

Toen ik vertelde dat ik over de behandeling ging bloggen was de eigenaresse meteen enthousiast en besloot spontaan om deze actie nog even door te laten gaan speciaal voor de lezeressen van mijn blog. Ontzettend leuk, want deze actie was eigenlijk al gestopt. Als je dus een behandeling boekt kun je een vriendin dezelfde behandeling laten ondergaan voor maar € 1,00. De goedkoopste behandeling boek je al vanaf € 30,00. Een leuke manier op kennis te maken met Hannah in Hoorn (Noord Holland). Het geldt dus niet voor andere plaatsen in Nederland. Vermeld dat je via de blog van Amanda, Dit is ons (www.ditisons.nl) komt en gebruik wil maken van de actie van € 1,00. Je kunt hier de verschillende behandelingen vinden. Het adres en de openingstijden kun je hier vinden.

Ben jij al bekend met de Hannah behandelingen? Zo ja, wat vind je ervan

Vorige

Nieuw Moodiez magazine + winactie

Volgende

Review waxmelts van waxmelts.nl #3

  1. Ik kende het nog niet, maar het lijkt me heerlijk :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén