Review waxmelts van waxmelts.nl #3

vlinders, mineralogie 032
Vaste lezeressen van mijn blog weten wel dat de waxmelts van www.waxmelts.nl mijn favoriete waxmelts zijn. Ik brand ze bijna iedere week wel en vind het altijd leuk om weer nieuwe geuren uit te testen. Dit keer wat meer zomerse geuren, omdat ik de vorige keer wat meer herfst- en kerstgeuren had laten zien.

Hier en hier kun je mijn vorige reviews terug lezen, maar voor diegene die hier geen tijd of zin in hebben zal ik nog even kort vertellen waarom dit mijn lievelingswaxmelts zijn.
1. Ze zijn goedkoop. Ze kosten slechts € 0,60 per cupje
2. De geuren zijn niet standaard en onwijs lekker
3. Een waxmelt gaat heel lang mee. Ze zouden 6- 8 uur mee moeten gaan, maar ik kan ze een hele week wel meerdere avonden branden en dan nog ruiken ze lekker. Soms ben ik een geur een beetje zat en pak ik al een andere terwijl de oude geur nog prima ruikt (maar ik hou gewoon heel veel van afwisseling!).

vlinders, mineralogie 045
Peer – omschrijving:
Het aroma van een zoetsappige peer.
Als ik deze waxmelt ruik is niet het eerste wat in mij op komt peer, maar wel een hele lekkere fruitgeur. Als ik langer ruik begin ik de peer wel te herkennen. Nu ik weet dat het peer is ruik ik wel dat het peer is. Wat een lekkere geur en ik heb ook nog nooit eerder een waxmelt in die geur gezien. Zo uniek!

vlinders, mineralogie 050
English Rose – omschrijving:
De realistische geur van zachte fluweelachtige rozenblaadjes.
Deze had ik met Kerst aan mijn moeder cadeau gedaan dus ik wist hoe lekker deze waxmelt rook. Een poederige, zachte, subtiele rozengeur. Wat ik heel belangrijk vind en wat deze waxmelt ook waar is gemaakt is dat deze niet naar neprozen ruikt. Dit kom ik zo vaak tegen in producten die naar rozen zouden moeten ruiken dat ik ze bij voorbad al niet meer ruik, maar deze ruikt wel echt en daar ben ik heel blij mee, want zo kan ik genieten van een echte rozengeur zoals hij hoort te ruiken.

vlinders, mineralogie 052
Aphrodite – omschrijving:
Genoemd naar de Griekse god van de liefde.  Een sterke mix van kaneel, patchouli en gingseng.
Ik vind dit een vrouwelijke, mysterieuze, lichtzoete geur. Ik vind dat de combinatie van kruiden en bloemen er goed gekozen is. Een lekkere geur.

vlinders, mineralogie 055
Eat it Raw – omschrijving:
Een heerlijke lichte fruitige mix van meloenen, peren, perziken, appels. Fris, zomers en erg vrolijk!
Deze ruikt nog een stuk fruitiger van Peer. Daarnaast ruikt hij ook frisser, maar ik ruik wel veel verschillend zoet fruit. Inderdaad een vrolijke geur. Ik moet denken aan een kind wat op een zomerse dag aan het dansen is in de tuin en dag eindigt met een Festina perenijsje.

vlinders, mineralogie 056
Lazy Summer Day – omschrijving:
Heerlijke zomerse geur om bij weg te doezelen.
Deze geur doet me denken aan een zomerse avond waarbij je laat in de avond naar binnen gaat en nog even gezellig na zit met een drankje, een hapje en een leuk spelletje. Ook weer een erg lekkere geur.

vlinders, mineralogie 059
Ocean – omschrijving:
Een frisse oceaangeur met een bite van limoen.
Een hele frisse ocean geur, maar net als bij de rozengeur ruikt deze geur niet nep naar wc verfrisser, Hij doet me ergens ver weg denken aan een hele lekkere mannen deodorant. Ik wist eerst niet wat voor lekkere geur ik rook maar nu ben ik erachter, het is limoen maar geen zure limoen maar een heerlijke frisse zoete limoen. Het is wel een geur waar ik in de mood voor zou moeten zijn en niet ‘s avonds zou branden. Eerder nadat ik mijn huis heb schoongemaakt en er door het hele huis een frisse geur gaat hangen.

vlinders, mineralogie 063
Juniper Breeze – omschrijving:
Een geur vergelijkbaar met die van Bath & Body Works. Een weelde van bloemen, groen en fruitige tonen met een lichtemuskus ondertoon.
Deze waxmelts ruikt inderdaad alsof ik op een veld sta met heerlijke bloemen waarbij een zuchtje wind staat. Tevens ruik ik ook nog wat lichte fruitgeuren in deze waxmelt terug. Een lekkere geur voor de periode tussen de lente en zomer in.

vlinders, mineralogie 076
Citronella – omschrijving:
De herkenbare citroengeur die effectief is tegen muggen en ander ongedierte.
Deze geur ontving ik gratis bij de bestelling. Het is niet een geur die ik zelf zou hebben uitgezocht. Hij doet me denken aan een frisse citroentaart. Dit is een geur om heel vroeg te branden om de dag mee te starten op het moment dat er een ochtendzonnetje door breekt.

vlinders, mineralogie 091
Tropical Island – omschrijving:
Een zomerse en exotische fruitmix.
Ik ruik inderdaad heel luxe en exotisch fruit. Perfect voor op zo’n bounty eiland met een lekkere cocktail in je hand. Echt weer een heerlijke geur.

vlinders, mineralogie 097
Opium – omschrijving:
Een exotische, mystieke, oosterse geur dupe die begint met topnoten van mandarijn, kruidnagel, pruimen en koriander, gevolgd door middennoten van lelietje van Dale, anjer, opoponax, roos, en mirre met een vleugje van sandel- en cederhout.
Het lelietje van dale ruik ik goed terug in deze waxmelt, maar vlak daarna begin de oosterse geuren mij ook tegemoet te komen. Persoonlijk had het lelietje van dale wel iets minder sterk gemogen en de oosterse geuren juist wel wat sterker. Desondanks vind ik de geur ook weer niet smerig, maar hij doet me wel een beetje denken aan mijn wc verfrisser..

vlinders, mineralogie 105
Dennen – omschrijving:
Een lekkere frisse dennengeur.
Naar deze geur was ik zo benieuwd. Ik ben gek op dennengeuren en deze doet me echt denken aan het bos. Ik ben het liefst iedere dag in het bos te vinden dus ik vind het onwijs jammer dat ik maar één waxmelt van deze geur heb. Snow is mijn lievelingswaxmelt, maar deze komt toch wel op nummer twee te staan. Wat een onwijs lekkere geur!

Wat een heerlijke geuren zaten er weer tussen. Waxmelts.nl stelt mij nooit teleur in haar geuren en weet mij iedere keer weer te verassen met haar nieuwe geuren. Als het mij lag dan lagen deze waxmelts in meerdere winkels zodat nog meer mensen kennis kunnen maken met deze fijne waxmelts. De eigenaresse staat meerdere keren op verschillende markten in Nederland dus als je de geuren eens real life zou willen ruiken is dat een optie. Het hele assortiment kun je terug vinden in de webshop van Waxmelts.nl.

Ben jij al bekend met de waxmelts van waxmelts.nl? Welke geur zou jij graag willen uit proberen?

samenwerking2

Vorige

Ervaring Hannah Huidcoach Center behandeling + actie!

Volgende

Opgemaakte doucheproducten van het afgelopen half jaar

 1. Ze zijn zo lekker.
  Liefs, xxx

 2. Ik ben geen herfst- of wintertype maar het grote pluspunt van deze jaargetijden is het veelvuldig branden van wax melts.
  Daar kom ik mijn liefst geliefde seizoenen absoluut wel mee door!
  Deze kende ik nog niet maar ga ik gegarandeerd eens proberen.
  Vooral de Aphrodite lijkt me heerlijk!
  Bedankt voor de tip ;-)

  • Mijn minst geliefde seizoenen bedoelde ik uiteraard …..hahaha

  • Dat begrijp ik dat je zo goed de herfst en kerst door komt! Ik brand het hele jaar door waxmelts, maar wel het meest in de herfst en kerst. Heerlijk onder een dekentje met een kop thee of chocolademelk hmmm.

 3. Leuk artikel mop, ik heb vorige week ook weer een flinke bestelling gedaan er. Ik heb net als jou peer, eat it raw, lazy summer day, en dennen. Vooral die laatste vind ik heerlijk. Ik kreeg als cadeautje Coffee Bean erbij. Citronella lijkt me ook niks, haha! Ik ben nu heel benieuwd door jou naar Ocean en Tropical Island. Ik ga die volgende keer bestellen. xoxo

  • Ja, ik zag dat je weer een grote bestelling had gedaan! Leuk dat we allebij Dennen erg lekker vinden. Leuk, laat je me weten wat je er van vindt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén