Winactie #11–Win 10 waxmelts naar keuze van Waxmelts.nl

bb cream, waxmelts 396
Kunnen jullie je mijn unboxing video nog herinneren waarbij ik 10 waxmelts liet zien van de webshop Waxmelts.nl? Later schreef ik nog een hele positieve review over de heerlijke waxmelts van deze webshop. Ik heb heel erg leuk nieuws voor jullie, want ik mag 10 waxmelts naar keuze weggeven aan één van jullie. Kijk snel verder om te zien wat de voorwaarden zijn om mee te doen aan deze winactie.

bb cream, waxmelts 396
Wat ik wel leuk vind om te vertellen is dat ik deze waxmelts nog regelmatig brand en nog steeds net zo enthousiast ben als toen ik de review schreef. Mijn zus heeft er inmiddels ook al een bestelling geplaatst en is ook erg te spreken over de kwaliteit van de waxmelts. Zelf heb ik afgelopen weekend een bestelling geplaatst. Dat zegt wel genoeg! Ze hebben de meest lekkere en aparte geuren en een keuze uit meer dan 100 geuren! Voor de winnares zal het nog lastig kiezen zijn tussen deze geuren. Tevens heb ik zelf ervaren dat de waxmelts langer dan 8 uur meegaan. Ze vervullen je kamer met een heerlijke geur. Hmmm..

Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs:
– De Facebook pagina van Waxmelts.nl liken

Wat mag je doen om extra kans te maken:
– Volg Dit is ons via Bloglovin
– Volg Dit is ons via Youtube
– De Facebook pagina van Dit is ons liken
– Tweet het volgende bericht: Ik maak kans op 10 waxmelts van waxmelts.nl op www.ditisons.nl. Doe jij al mee?!

Vertel in de comments wat je hebt gedaan om kans te maken op deze prijs. Vertel onder welke naam of namen je mij en waxmelts volgt/liked etc. zodat ik dit kan controleren. Als ik dit niet kan controleren, telt deze kans niet mee.

Deze winactie loopt tot en met het einde van de laatste winactie van deze maand. De winnares wordt via mijn blog bekend gemaakt. Hou mijn blog dus in de gaten om er achter te komen of je hebt gewonnen en natuurlijk om aan de rest van de winacties mee te doen!

Vorige

Winactie #10–Etude House Precious Mineral Bright Fit BB Cream

Volgende

Winactie #12–Lush Hello Gorgeous pakket t.w.v. € 35,55

29 Comments

 1. Sabrina

  Ik ben een groot waxmelts fan en doe graag mee met deze leuke winactie! Ik volgde je al op Bloglovin’ (geen idee waar ik m’n Bloglovin’ naam kan vinden maar ik sta daar met dit e-mail adres: miss_tattoo@hotmail.com), en heb daar dit bericht geliked. Ik volgde Waxmelts.nl al op Facebook (Sabrina Wolfswinkel). Verder heb ik het volgende bericht getweet:

  https://twitter.com/Truusje26/status/410645610291658752

  Groetjes,
  Sabrina

 2. Lekker! Ik volgde je al op bloglovin, dus dat facebook en youtube gedaan. Allemaal onder de naam Mirne. :)

 3. Hele leuke winactie, waxmelts zijn echt mijn nieuwe verslaving, ik heb alles gedaan! (onder de naam Eline Boot/@elineboot) :D

 4. Wat leuk! Ik was al van plan deze te gaan proberen omdat jij er zo enthousiast over was. Dus ik doe graag mee!
  Ik heb de facebookpagina van waxmelts geliked (facebooknaam: Caro Halkes)
  Ik volg jullie op youtube (caartje23) en bloglovin (beautycasebycaro).
  En ik heb een tweet verstuurd!

 5. KikiLxo

  Balen dat ik geen facebook heb =( ik ben zo een fan van waxmelts naja goodluck iedereen =D

 6. Ook ik doe lekker mee, hoe meer waxmelts hoe beter ;-).
  Ik volg je op youtube onder mijn mans account, toxaris@gmail.com, op twitter onder twinmama1979 en op facebook onder lisette van der linden (zowel jouw als waxmelts).
  Ga zo door!

 7. Debbie

  Ik heb de fb van waxmelts, en ditisons gelike-d (FB naam is Blossom Smith), en op YouTube ben ik subscriber geworden (babyfatcatk). Ik hoop dat ik zal winnen! Ik heb maar sinds 2 weken een brandertje, en wil heel graag waxmelts.nl proberen. :-)

 8. marieke bosklopper

  ik had waxmelts al geliked en nu like ik dit is ons ook op facebook. allebei onder de naam marieke bosklopper.(als ik het goed heb) :-)

 9. Ten eerste wil ik even zeggen dat ik het super tof vind dat je deze winactie maakt!
  Ik doe uiteraard mee, en heb hiervoor alles gedaan.
  • Facebook Dit Is Ons geliked
  • Facebook Waxmelts geliked
  • Tekst geretweet
  • Volg Dit Is One op Youtube
  • Volg Dit Is One op Bloglovin

  Op naam van Whitley Heijmans, natuurlijk!
  whitleyheijmans@gmail.com

  xx

 10. Elisa

  Fijn fijn :D Ik heb net het wereldje van de wonderlijke waxmelts betreden en nu ben ik wel benieuwd naar wat andere geurtjes.

  Ik heb jou en de facebook pagina van Waxmelts geliked met de naam Elisa van den Maagdenberg én ik like je op bloglovin, met elisavdm of elisa van den maagdeberg én je youtube account like ik ook met het gmail account van mijn moeder, Saskia Potharst.

  Groetjes.

 11. Hillie

  Wat een leuke actie!
  Ik volgde Waxmelts.nl al op Facebook, en jou nu ook (Hillie Slager)
  Ook volg ik je nu op youtube (Mrs HillieS)

 12. Ah I love waxmellts en geurkaarsjes! Doe graag mee :) Volg jullie op Bloglovin en Facebook, en volg Waxmelts op Facebook.

 13. Aaah zo leuk! Ik ben hier zo ontzettend benieuwd naar. Ik heb de fb-pagina van Waxmelts geliked (Danique Ekstein).
  Ik volg jou natuurlijk op Bloglovin’ en ook op YouTube (glambeautynl).
  En nu maar duimen!

 14. Simone

  leuk ik doe mee! mijn naam op facebook is simone dragt.

 15. Ik ben echt dol op Waxmelts dus doe heel erg graag mee! Ik like de FB pagina van Waxmelts en Dit is ons. Verder ben ik geabonneerd op jullie YouTube kanaal en heb ik getweet (https://twitter.com/LisanneBurgers/status/410802992753803264). Alles onder de naam Lisanne Burgers!

 16. Leuk, Ik hou echt van waxmelts, ik doe dus graag mee! Ik heb waxmelts.nl op facebook geliked en ditisons ook. ( mijn facebook pagina https://www.facebook.com/nicepictures.enzoow ) En Ik volg ditisons op bloglovin op bloglovin heet ik danielle1

  xxx

 17. Anita te Gussinklo

  Hoi Amanda, Wat een leuke actie weer.
  ik heb alles gedaan wat je vraagt.
  Op Facebook gewoon onder Anita te Gussinklo & You Tube ook
  En een tweet @AGussinklo
  Like it & shared it!

 18. Yoona

  Hoi hoi,

  Super gave actie!
  Deze Waxmelts zou ik heel graag willen winnen en proberen.

  Ik volg je op bloglovin en ben geabonneerd op je YouTube kanaal. Ook Like ik je Facebookpage en Like ik al een tijdje Waxmelts op Facebook.
  Maar heb helaas geen Twitter.
  Ik volg je onder de naam Yoona Lechkar-Smit.

  Groetjes,

  Yoona

 19. Manon

  Hey ik doe super graag mee met deze waxmelts. Ik heb de facebookpagina’s van waxmelts en van jullie geliked (was ik al lid van) onder de naam Manon E.
  https://twitter.com/missjustpretty/status/411101597444227072
  Ik volg jullie op youtube & bloglovin onder de naam Missjustpretty
  En mijn emailadres is;
  missjustpretty@gmail.com

 20. Faat

  Leuk! Super gave actie weer! Ik heb alles gedaan, behalve twitter (heb ik niet), onder de naam Fatima
  facebook geliked van Ditisons en Waxmelts
  Youtube geabonneerd op ditisons
  Volg ditisons op bloglovin

 21. Wat een leuke winactie! Ik like beide FB pagina’s en volg op Bloglovin :) Nu maar duimen!

 22. zoe

  ik doe mee!
  alles gedaan of al eens eerder
  twitter; zowiezo_
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  youtube; thisisjustzoe

 23. Shani

  Ik ben altijd al beniewd geweest naar die Waxmelts!
  Heb de FB van Waxmelts geliked, volg je al op Bloglovin, volg je ook op FB.
  Bloglovin: Shani Smet
  FB:Shani Smet

 24. Oh deze is ook supertof, ik heb nog nooit waxmelts gehad van een online shop, alleen van die schijfjes maar geen cupjes! En ik heb al eens zitten snuffelen en ben zo benieuwd naar sommige geuren! Mijn tweet staat hier: https://twitter.com/OhFashionNL/status/411966640822026240

  En ik volg jullie op FB, Youtube en Bloglovin! En natuurlijk hun ook ff like gegeven op FB :)

 25. Linda Stuiver

  Geweldige winactie! Ik volg op Facebook, Bloglovin en YouTube onder mijn eigen naam, Linda Stuiver. :)

 26. mmm heerlijk.
  Ik volg je op Bloglovin’: Julia Kuijpers. Youtube: Julia K. Facebook: Julia Kuijpers.
  Tweet: https://twitter.com/juliakuijpers/status/412292636502786048

 27. Amerens Jansma

  Ik volg onder de naam Amerens Jansma! Ik doe mee!
  Liefs,

 28. Whoee, wat een leuke winactie! Ik doe graag mee!

 29. kim justnailpolishes

  Hoor de laatste tijd veel over waxmelts en ben erg benieuwd!! ik doe graag mee!
  Ik volg waxmelts op facebook en ditisons ook! (justnailpolishes Justnailpolishes)
  Ik volg jou via bloglovin
  ben geabonneerd op youtube: Justnailpolishes Kim
  En ik heb de tweet getweet: Justnailpolish

  duimen!! x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén