Opgemaakt – september 2013

bb cream, waxmelts 326
Ook deze maand heb ik weer een heleboel producten opgemaakt waar ik jullie een hoop over te vertellen heb. Kijk verder om te zien welke producten ik allemaal in september heb opgemaakt.

Ik had problemen met het uploaden van het opgemaakt filmpje van september 2013 op Youtube. Hierdoor is het filmpje iets later online dan gepland. Hij staat gelukkig nu online zodat ik hem ook met jullie kan delen. Veel kijk plezier en vergeet niet de video op HD kwaliteit te zetten!

Vorige

Nox Twilight – Sangria

Volgende

Lush – Tiny Hands

12 Comments

 1. Mooie producten!

 2. leuk om te zien!

 3. Wow, wat heb je veel opgemaakt! :-) Erg leuk om te zien! Ik vind dat je een leuk filmpje hebt gemaakt in je uppie…Ik kan me indenken dat het wennen is zonder je zus erbij.

  • Haha ja veel he! Dat doet me goed om te horen. Het is inderdaad wennen. Je mist toch je maatje om je heen waar je normaal tegen aan praat. Nu tegen een camera die zeker weten niets terug zal zeggen haha

 4. weer aardig wat! :D

 5. Mooie producten heb je opgemaakt!

 6. jeetje wat balen van die kaars zeg! Zonde inderdaad. Heb zelf kaarsen van Airwick van de action en die zijn echt geweldig!

 7. Bo

  Dat zijn een boel producten! Jammer van die kaars!

 8. Leuk filmpje weer! Ik kijk iedere maand uit naar je opgemaakte producten. Vind het trouwens super hoe je verder doet in je eentje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén