Nox Twilight – Sangria

jurrian, laarzen 043
Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn ouders 10 nagellakken die geïnspireerd zijn op de film Twilight. Nu het herfst is ga ik automatisch wat donkerdere kleuren nagellak dragen. Laatst besloot ik Sangria aan te brengen op mijn nagels. Een donkerrode kleur die perfect is voor de herfst! Vandaag laat ik je de swatches zien.

jurrian, laarzen 085
Op het nagellakpotje zie je het familiewapen van de familie Cullen (Twilight). Dit maakt voor mij het flesje wel erg speciaal. Het potje is trouwens super groot. Er zit maar liefst 17 ml inhoud in dit flesje. Dat is een enorme hoeveelheid. Bijna 2x zoveel als in een normaal flesje.

jurrian, laarzen 095
Het kwastje vind ik erg fijn lakken hoewel hij iets aan de dunne kant is. Hierdoor moet ik iets meer strijken halen met mijn kwastje dan normaal, maar niet abnormaal veel.

jurrian, laarzen 071
jurrian, laarzen 060
jurrian, laarzen 068
Dit zijn de swatches. Het is een bloederige, vampy kleur en ik ben er dol op. In een bepaald licht lijkt hij soms weer donkerbruin. Een ideale kleur voor de herfst. De nagellak is iets wateriger van structuur en daardoor vind ik de kleur een beetje wat weg hebben van bloed. Halloween komt er aan en ik denk dat dit daarvoor een perfecte nagellak kleur is. Ik draag hier trouwens twee laagjes nagellak. Excuses voor de tipwear. Ik was al lang blij dat ik weer eens tijd had om een nagellakje op de foto te zetten haha dus ik nam de tipwear maar voor lief.

Ik ben erg tevreden over deze nagellak en jullie kunnen nog meer swatches van andere nagellakken van de Twilight Nox serie verwachten.

Deze nagellak kost £ 8.00 exclusief verzendkosten bij de webshop van Simple Beauty.

Vorige

Review waxmelts van Waxmelts.nl

Volgende

Opgemaakt – september 2013

23 Comments

 1. fijne herfstkleur!

 2. ik vind het een heel mooi kleurtje!

 3. wauw wat een mooie kleur en geweldig dat het een Twilight lakje is! Wist niet dat zoiets bestond

 4. Wauw, het is echt een vampy-lakje! Dat waterige vind ik ook wel iets hebben & zeker voor halloween is dat ideaal! :D

 5. Inderdaad een mooie vampy kleur, prachtig! Het potje is wel onwijs mooi zeg!

 6. Erg gave vampy kleur! ♥

 7. helemaal mijn ding :)

 8. een mooi kleurtje!

 9. Wow, wat heb jij lange nagels!! Het kleurtje vind ik erg mooi :) Een echte herfstkleur inderdaad. Volgens mij glimt ie ook mooi, I like!

 10. Echt een bloody kleur inderdaad! Super leuk voor de herfst!

 11. Wat een prachtig herfst kleurtje!

 12. wow mooie herfst kleur

 13. Prachtige kleur! Perfect voor het najaar!

 14. Ik vind het echt een heel mooi lakje! Leuk ook dat deze serie op twilight is geïnspireerd, ik ben benieuwd naar de andere lakjes

 15. Prachtige kleur!

 16. Wauw prachtige bloedrode kleur. Perfect voor de koudere dagen.

 17. Ooh la, dat ziet er erg goed uit en ongelooflijk vampy!

 18. Wauw, prachtige kleur zeg!

 19. Wauw ik vind het een prachtige kleur!

 20. Wauw, wat een verdomd mooie kleur! Echt zo’n bloedrode kleur die echt enorm spreekt. Oh gurl, prachtige halloween lak, maar ook zo’n kerstkleur.. GORGEOUS!

 21. pretty! het is zekker een mooi herfst kleurtje

 22. Heel erg mooi deze, ik heb momenteel een lakje op van Rituals die daar echt precies op lijkt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén