Rimmel Cocktail Colour In A Flash nagellak

2
Bij de Rimmel@Home workshop ontving ik een Cocktail Colour In A Flash nagellak. De kleur sprak mij meteen aan, want ik ben dol op oranje. De nagellak zag er qua kleur bijzonder uit en ik kon niet wachten om hem te gaan dragen. Vandaag review ik voor jullie deze nagellak.

1
De nagellak zit in een typisch Rimmel nagellakpotje. Je ziet hier al wel de mooie kleur zitten. Een oranje nagellak met een geel/gouden gloed door zich heen. Deze kleur heet 120 Shirley Temple en er zit 8 ml in dit flesje.

no ad ketting 067
Ik vind het een fijn nagellak kwastje. Hij is wat breder dan de meeste lakken, maar hierdoor hoef ik niet zoveel halen te halen om de nagellak op mijn nagel aan te brengen. Ook is het kwastje rond afgesneden en hierdoor kun je goed de ronde vorm van je nagel vormen. Hierdoor zou je je nagels perfect kunnen lakken.

2
3
Dan de bijzondere kleur, wauw! Want een prachtige nagellak. Ik ben dol op dit soort nagellakken door de aparte finish. In het zonlicht zie je goed de geel/gouden gloed die door de nagellak heen zit. Ik weet zeker dan ik deze nagellak nog vaak zal dragen.

Helaas dekt de nagellak niet zo goed. Ik had drie laagjes nodig voor dit effect en hij dekt nog niet volledig. Dit kun je goed zien bij mijn pink. Hier zie je mijn tipwear nog door de nagellak heen schijnen. Je zou deze nagellak natuurlijk ook als topcoat over een basic oranje nagellak kunnen dragen.

De nagellak belooft binnen 60 seconden op te drogen. Deze belofte kan hij niet waarmaken. Het duurt bij minimaal toch wel een half uur voordat ik weer iets kan doen met mijn nagels. Hij lijkt misschien droog, maar als ik mijn nagels stoot zou er een deuk in mijn nagels komen. De meeste nagellakken hebben hier last van dus ik zie dat niet als een nadeel. Het is wel jammer dat er iets belooft wordt wat niet waar gemaakt kan worden.

De nagellak blijft bij mij zo’n 3/4 goed zitten zonder te chippen. Daarna begonnen er enkele chips te verschijnen. Ik doe dan ook niet voorzichtig met mijn nagels. Hierdoor verschijnen er natuurlijk ook eerder chips/tipwear.

Deze nagellak is ook nog in 4 andere kleuren te koop bij de Kruidvat. Ze kosten € 6,99 per flesje.

Vorige

No-Ad Zonnebrandcrème en After Sun

Volgende

Shoplog – Primark

15 Comments

 1. jammer van de dekking want het is een vrolijk kleurtje :)

 2. Geen kleurtje die ik zelf zou dragen

 3. Deb

  Super mooi zomers lakje! En wat heb je toch prachtige nagels! Ik heb mijn Rimmel lakje nog niet uitgeprobeerd. Ik vind het een beetje een herfstig lakje (donker groen) dus ik wacht nog ff denk ik ;-)

 4. Echt een heel mooi kleurtje! Wel stom dat ze beloven dat het in 60 seconde droogt als ze het niet waarmaken en ook jammer van de dekking..

 5. Super mooie tint! ♡

 6. Apart kleurtje! Denk niet dat ik m zelf zou dragen. Jammer van de dekking ook!

 7. Wat een mooi kleurtje! X

 8. Ik vind het wel een vrolijk kleurtje!

 9. Wauw, deze kleur is echt heel erg mooi!

 10. Wat een prachtige lak! Glitter!!! Jouw nagels zijn zó mooi haha. En leuke sidebar foto:) Valt me nu pas op!

 11. Jammer dat hij niet lekker dekt, want de kleur is natuurlijk op en top. Damn, 3 tot 4 dagen zonder chips? Doe mij dat ook maar hoor!

 12. Wat een gaaf lakje, jammer dat ie niet goed dekt.

 13. i love the Cocktail Colours van Rimmel, deze kleur is heel mooi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén