Shoplog – Primark

2
Het is weer eens tijd voor een Primark shoplog. Het vorige filmpje was erg populair dus wij vermoeden dat jullie deze Primark shoplog weer net zo leuk zullen vinden. We kochten zowel kleren als sieraden. Voor ieder wat wils om te bekijken!

Shop jij wel eens bij de Primark? Zo ja, slaag je vaak of juist niet? En zou jij het armbandje wat Jorinde liet zien willen winnen?

Vorige

Rimmel Cocktail Colour In A Flash nagellak

Volgende

Groene zomer nagellak combinatie

20 Comments

 1. Leuk!! Allebei lekker geshopt!

 2. Jullie hebben leuk geshopt, leuke aankopen.

 3. oeh leuke aankopen allemaal :D

 4. Leuke shoplog! Die pyjama’s en sokken zien er heerlijk uit.

 5. Leuke dingen hebben jullie gekocht!

 6. leuke video! Ik shop me altijd rot bij de primark x

 7. stella

  Super leuk om jullie shoplog te zien. Ik heb zelf nooit iets bij de Primark gekocht. Ik kan er maar niet slagen. In November 2013 opent Primark een vestiging in Eindhoven. De grootste in Nederland met 7000 vierkante meter aan shopruimte. Daar moet ik vast wel een keer slagen, als is het maar zo’n comfy pyama,….

 8. Oh.. jaa.. de pyjama’s van de Primark zitten echt geweldig. Zelf heb ik ook al meerdere pyjama’s meegenomen, maar dan met een short eronder en korte mouwen. Dat zit echt als een baas! Leuke aankopen hebben jullie gedaan. :)

 9. Ans

  Ik kijk met veel plezier naar jullie , net een komisch duo moet er vaak om lachen.

 10. Super leuke aankopen!
  Ik ga vrijdag naar de Primark en ik kom er ook eigenlijk nooit weg zonder pyjama!

 11. Leuke shoplog! Die armband vind ik juist heel erg leuk! :-)

 12. Wat een leuke shoplog, leuk om jullie aankoopjes te zien. :)

 13. Wat een leuke aankopen zeg, ik ben ook echt gek op de pyjama’s van Primark. Neem er altijd wel eentje mee als ik er ben!

 14. Hahaha, ik moest echt lachen om dat stukje over die pyjama’s :)

 15. Ik vind het shirtje ook echt super leuk! Alleen hoe was je .m al die echt vies is? :P

 16. Leuk filmpje en wat hebben jullie leuk geshopt. Love de sjaal van Jorinde en de top van Amanda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén