Shoplog – Primark, Sans Online, Zalando

Ik heb weer eens een shoplog voor jullie. Hij is al van eventjes geleden, maar er was geen plek om dit filmpje eerder online te zetten in verband met andere artikelen die voorrang hadden. Kijk je mee naar mijn aankopen?

Vorige

Rimmel Lycra Salon Pro Nagellakken

Volgende

Fashion – Mint & Berry

15 Comments

 1. Wat een super leuke aankopen!

 2. Leuke aankoopjes heb je gedaan! Ik vind beautyshoplogs altijd leuker maar tussendoor eeb kleding shoplog is ook leuk hoor hihi! Die kledingrollers van de primark vind ik echt heel slecht trouwens! Die van H&M en IKEA zijn beter! Ik gebruik ze ook regelmatig omdat ik 2 honden heb die nogal kunnen verharen, en dan zijn die rollers echt super handig! :-)

 3. Later wil ik ook echt een lekker plaid! Ik vind hem er mooi uitzien die je hebt gekocht, super ook dat die in de sale was haha!Die paarse/zwarte sjaal vind ik leuk! Die reisflesjes zijn wel handig trouwens!

 4. super leuke aankopen :D

 5. Lekker veel mooie aankopen!

 6. die glittersjaal is heel mooi :)

 7. Leuke aankoopjes!

 8. Leuke aankopen, het plaid lijkt me zo gezellig!

 9. wat een mooi groot plaid! en leuke sjaals ook:)

 10. k.

  Jij hebt echt een aparte mooie schoonheid, ik vind je echt er uniek uitzien!

 11. Lovely aankoopjes heb je gedaan, ik had hem gisteren al lekker bekeken! Ah men, jammer dat je niet was geslaagd bij de Primark! But guuuurl, it’s an amazing store. :p De plaid is echt awesome!

 12. heerlijke aankoopjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén