Shoplog Sephora

Op Facebook vroeg ik aan jullie of jullie mijn Sephora shoplog op donderdag of vrijdag zouden willen zien. Er werd aangegeven dat donderdag de voorkeur had dus vandaar dat er vandaag weer een filmpje online staat. Ik wilde hem ook snel online hebben i.v.m. het feit dat Sephora vertrekt uit Nederland. Benieuwd naar mijn aankopen?

Vorige

Opgemaakt – maart 2013

Volgende

Online shoppen met korting bij de Bijenkorf

33 Comments

 1. Wat is die paarse lipgloss gaaf. Ook die 2 lipsticks zijn mooi. Ik ben benieuwd welke looks eruit voort komen. Lekker spontaan filmpje trouwens.

  • Ik ben er zelf ook heel erg benieuwd naar. Ik kan niet wachten tot ik er een paar uur voor kan uittrekken. Heerlijk! Aah dank je wel. Ik probeerde ook wat meer te ontspannen en mezelf te zijn en dat gaat steeds beter.

 2. Leuke aankopen. Misschien was je wel veel geld kwijt, maar je zult het inderdaad niet snel opnieuw kopen. Ik baal wel heel erg dat Sephora weg gaat en al helemaal dat ze niet aanvullen. Want ik heb bijna geen tijd om er heen te gaan. Die in Groningen is het dichtste bij en dat is al een uur rijden :(

  • Ja dat klopt dus ik heb er nu ook vrede mee dat ik zoveel geld heb uitgegeven haha. Ja, zo jammer dat ze niet aanvullen! Ze zullen nu juist goed draaien. Ik moet ook altjd langer dan een uur reizen ja. Vaak wel 2 uur.. maar vanaf mijn school was het maar een half uurtje.

 3. Het pigment van MUFE is pretty en goede sale aankoop! De blush en lipglossjes zien er ook heel mooi uit :)

 4. aah die lipglossjes! ik ga morgen ook afscheid nemen van de sephora :(

 5. Ik wil nu ook nog een laatste keer naar Sephora! Maar toen ik er laatst was, was er niet zoveel leuks meer :(

 6. mooie mufe make-upjes :)

 7. mooie aankopen allemaal :D

 8. Leuke aankopen! Iedereen shopt tegenwoordig als een gek bij Sephora, haha :-)

 9. Mooie aankopen. In Rotterdam was het ook een gekkenhuis, niet normaal.
  Wat een gave lipsticks!!! Mijn shoplog komt over een paar dagen online

 10. Mooie aankopen, ben echt zo benieuwd naar die paarse lipgloss!

 11. Deb

  Mooie aankopen!! Zo heerlijk dat je zó enthousiast bent.. van shoppen word je gewoon blij (I know the feeling). Ik ben benieuwd naar je looks ermee!

  • Ja, soms kan je je enthousiasme gewoon niet in je houden. Dan wordt je zo blij van je aankopen haha. Ik ga mijn best doen Deb!

 12. Bo

  Leuke aankopen! Wat ben je toch lekker enthousiast haha, mooie blush trouwens :D

 13. Linda

  Leuke aankopen! Ik was de 23e ook flink geslaagd bij Sephora met bijna 26 euro korting. Wauw die paarse lipstick is ZOOOOOOOOOOOOOOO MOOI :D

 14. Die mascara is zo fijn! Die heb ik ook :D

 15. 27 euro valt nog mee, bij de Make Up Store is het maar tien euro goedkoper. :’) Hij ziet er wel heel goed uit op je ogen, ben benieuwd naar de review. Ik was nog bij de Sephora geweest, maar vond er niets aan man. Teleurstellend gewoon. Alles was weg, echt een chaos in de winkel en alleen het Sephora merk was nog aangevuld, logisch. xD

 16. Leuke dingen heb je geshopt. :) Zo jammer dat Sephora verdwijnt. :(

 17. Leuke dingen heb je geshopt! Ik ben HEEL erg benieuwd naar de looks met de blauwe/paarse en zwarte lipstick. Maar als ik jouw looks een beetje ken wordt dat heel erg vet! :-D

  Xxx

 18. Leuke aankopen zeg!

 19. Leuke producten heb je gekocht.
  Wij hebben geen Sephora in de buurt helaas.
  Maar snap dat je wel erg hebberig word als je door die winkel loopt helemaal met het idee dat hij straks weg is!

  Leuk filmpje!

  Liefs Wendy

 20. super dingen heb je gekocht! ik moet ook eens snel langs <3

 21. Leuke spulletjes heb je geshopt! Jammer dat de Shadow insurance al uitverkocht was, maar dat pigment is wel echt superr mooi.

 22. Wat een fijn filmpje Amanda! Super. :) Wat leuk dat je zo enthousiast bent. Ik wil graag nog langs hier in Groningen maar van wat ik heb gehoord is er nog maar weinig over..

 23. super leuke aankoopjes!
  helaas zit hier nergens een sephora in de buurt dus heb ik niets meer kunnen kopen.

 24. Wauw, grote tas van de Sephora! Wat ben je leuk trouwens in dit filmpje :D In Breda was het lekker rustig, maar heb niks gekocht. De blush ziet er mooi uit. De lipglosses zien er mooi uit :) Jouw enthousiasme over de paarse lipgloss, zo tof. Wauw, die lipstick is gorgeous, ik houd van matte :D Ik zag ook die lipsticks, maar ze hadden geen mooie kleuren en geen testers. OMG die zwarte lipstick!

 25. Leuk filmpje, wat kom je leuk over! :D Heel spontaan en grappig. Ik hoop je echt te zien op het Coty event! Anyway, fijne aankoopjes heb je gedaan bij Sephora. Die primers zijn echt een musthave hé?! Heel fijn!

  • Hihi dank je wel. Ben hier wat meer mezelf en wat losser. Was ook in een goede mood hoor haha. Ja ik hoop het ook. Reizen we nog samen?!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén