Online shoppen met korting bij de Bijenkorf


Shop jij wel eens met korting bij de Bijenkorf? Altijd als ik en mijn zus een dagje gaan winkelen in Amsterdam moeten we sowieso naar de Bijenkorf. Dit warenhuis heeft zo veel leuke dingen te bieden. Je vindt er leuke merken en artikelen zoals MAC, Rituals, Kiehls, kleding, tassen en woonaccessoires. Dagjes Amsterdam zitten er helaas maar zelden in door tijd gebrek. Online shoppen is dan een uitkomst!

Het voordeel van de Bijenkorf is dat zij ook een webshop hebben waar je heerlijk kunt winkelen. Dit scheelt ten eerste een hoop tijd, omdat je niet naar een stad hoeft te reizen waar een Bijenkorf is gevestigd. Een tweede voordeel is dat je het vanuit je luie stoel thuis kunt doen. Ik shop zelf regelmatig online, omdat het zo gemakkelijk is. Een ander voordeel van de webshop van de Bijenkorf is dat zij vaak leuke kortingen hebben.

Er is namelijk de Maffe Marathon bij de Bijenkorf en dat betekent korting. En korting is altijd fijn, want zo hou je natuurlijk geld over om nog meer leuks te gaan kopen!


Momenteel is het heerlijke merk Rituals in de aanbieding. De showerfoams waar wij zo dol op zijn, zijn nu in de aanbieding. Voor 3 stuks betaal je nu € 17,50. De showerfoams zijn lekker romig en vol met schuim. Ook zijn ze leuk om cadeau te doen, want het is eigenlijk altijd wel een succes bij de dame of heer aan wie je zo’n showerfoam cadeau doet.


Nu de lente is aangebroken brengt dat automatisch met zich mee dat wij moeten gaan smeren met SPF. In de zomer betaal je vaak de volle mep voor een zonnebrand, maar momenteel is de zonnespay van Biodermal in de aanbieding voor slechts € 8,52. Kijk dat is nog eens leuk shoppen!


Nu ik aan het sparen ben voor een eigen huis ben ik mij steeds meer gaan fixeren op accessoires voor in huis. En wat is er nou fijner dan een heerlijk geurend huis? Precies, niets. Jorinde en zijn dol op geurkaarsen en ik kan niet wachten totdat ik een eigen huisje heb zodat ik de kaarsen kan gaan aansteken. Ten eerste ruikt je huis lekker en ten tweede staat het ontzettend knus. Deze kaars ruikt naar appel en cranberry. Hmmm… Hij is nu afgeprijsd voor € 7,46.

Kortom, er is heel veel leuks te shoppen bij de Bijenkorf. De webshop is echt de moeite waard en er is tot en met vanavond ook nog eens gratis verzending. Dat scheelt ook weer een paar euro waar je wat extra’s van kunt shoppen.

Shop jij wel eens met korting bij de Bijenkorf?

Samenwerking

Vorige

Shoplog Sephora

Volgende

Arabische Prinses

14 Comments

 1. Leuk! Ik shop eigenlijk nooit bij de Bijenkorf. Moet ik eigenlijk toch maar eens gaan doen :)

 2. ik baal altijd zo dat er geen in belgie is :(

 3. Ik hou van shoppen bij de Bijenkorf, en dan vooral met korting!

 4. Deb

  Bij de Bijenkorf kun je heerlijk shoppen. Laatst nog een paar kado bonnen uitgegeven. Ik slaag daar altijd.

 5. De Bijenkorf heeft inderdaad erg mooie producten altijd!

 6. Ik kom eigenlijk nooit bij de Bijenkorf. Leuke kortingen vooral de foam van Rituals.

 7. Ik ga altijd graag naar de beauty afdeling bij de Bijenkorf. En shoppen met korting is helemaal fijn!

 8. Ik shop eigenlijk bijna nooit bij de Bijenkorf, dat moet ik toch maar eens gaan doen haha :)

 9. ja, maar niet online :)

 10. ik ga er liever heen, aangezien mijn moeder dan weer extra punten kan sparen!
  wel is het wat handiger aangezien ik anderhalf uur moet rijden voor ik er ben…
  XOXO esmee

 11. De Bijenkorf is echt een leuke winkel, juist omdat ze zulke leuke, wat luxere, merken hebben en met korting is dat natuurlijk helemaal aantrekkelijk! Die showerfoams zijn echt heerlijk, ja, goede keus ;) ik heb laatst nog een maffe marathon bestelling gedaan maar die moet ik nog steeds ophalen…oeps! Ik heb de lekkere maskertjes van Freeman besteld, daar hou ik echt van!

 12. Ik hou van online shoppen, het is ook gewoon zo verleidelijk!
  en mmm volgens mij ruikt die geurkaars goddelijk! :)

 13. Ik houd echt van Rituals. Als mijn moeder het koopt :P

 14. Oeh, leuke spulletjes.. ik wist niet dat je online kon shoppen bij Bijenkorf joh! Haha, snel maar eens kijkje nemen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén