MAC – Mineralize Skinfinish in Light Year (LE Heavenly Creature)

shoplog amsterdam, lush, rituals, producten, tbs, sleek, essence 032
Omg, ik heb me laten gaan. Ik heb het echt gedaan. Ik heb mijn pinpas verkracht. Ik heb…. een nieuwe Mineralize Skinfinish gekocht. Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik dit prachtige stukje make up op aarde heb durven kopen. Toen ik hoorde dat ze hem nog hadden was de beslissing in 0,0000001 seconde gemaakt. I want you, baby! You are mine! En zo kocht ik hem. Lees verder om de nieuwste parel der parels te zien <3

shoplog amsterdam, lush, rituals, producten, tbs, sleek, essence 003
Als eerste de welbekende verpakking van MAC, standaard en niet zo bijzonder (voor mij althans). Toen ik thuis kwam zag ik dat er een klein vlekje op de kartonnen verpakking zat. Meeh, hoewel ik hem weggooi kan ik daar niet tegen. Ik geef g*d***** freaking veel geld uit aan een product. Dan wil ik ook dat alles perfect is en zelfs de verpakking. Het is een idioot hoog bedrag en als ik er bij na denk vind ik het echt veel geld, maar hij is het zo waard (en dat zegt een budget freak!).

shoplog amsterdam, lush, rituals, producten, tbs, sleek, essence 027
Er zit trouwens ook nog een plasticje op het product zodat hij extra beschermd wordt. Dit vind ik fijn, want als ik ga shoppen beweegt dit product alle kanten op. En het laatste wat ik wil is dat hij beschadigd.

shoplog amsterdam, lush, rituals, producten, tbs, sleek, essence 046
shoplog amsterdam, lush, rituals, producten, tbs, sleek, essence 030
En dan dat prachtige patroontje. Ik ben echt een sucker voor mineralize of gebakken producten. Hetzelfde geld voor de Make Up Studio oogschaduws, zo ontzettend mooi. Echt eyecandy en de producten zelf geven de meest waanzinnige glans die er in. Het patroontje bevat drie verschillende kleur en de donkerste kleur bevat prachtige shimmers. Als je die in de zon bekijkt val je zowat dood neer van de schoonheid, serieus!

shoplog amsterdam, lush, rituals, producten, tbs, sleek, essence 029
shoplog amsterdam, lush, rituals, producten, tbs, sleek, essence 052
shoplog amsterdam, lush, rituals, producten, tbs, sleek, essence 032
Ik kocht deze versie, omdat ik deze nog niet in mijn stash heb. Hij is wat donkerder, meer bronzy en echt uniek. De roze versie vond ik er ook geweldig uitzien, maar ik heb al een roze Mineralize Skinfinish en ik was bang dat ze teveel op elkaar zouden lijken. Dus kocht ik deze beauty!

En dan de swatches. Ik heb geen foto waarbij ik hem draag op mijn gezicht, om dat ik deze dag met een vampieren make up op mijn bakkes liep en dat dus geen geslaagde combi zou worden haha. Nu ik dit artikel typ regent het alleen maar, dus van de mooie glow zul je niet zoveel zien op camera. Hij is vergelijkbaar met mijn Rose Quartz alleen bevat hij nog iets meer shimmer en heeft hij natuurlijk een andere kleur. Maar hij geeft net zo’n mooie glow als Rose Quartz dat doet en dat maakt voor mij de MSF van MAC uniek. Geen enkel ander product zorgt daarvoor (bij mij althans). Ik ben geen MAC fan, maar van deze producten wel en ze zijn hun geld dubbel en dwars waard. Mijn Rose Quartz gebruik ik nu een jaar lang meerdere malen per week en hij ziet er uit als nieuw en alsof hij nog niet gebruikt is. Dat maakt voor mij mede dat ze het waard zijn, je doet hier echt heel erg lang mee.
shoplog amsterdam, lush, rituals, producten, tbs, sleek, essence 073
shoplog amsterdam, lush, rituals, producten, tbs, sleek, essence 076
shoplog amsterdam, lush, rituals, producten, tbs, sleek, essence 077

Deze kleur was online overal uitverkocht en ik heb ook gehoord dat hij in de meeste filialen niet meer te koop is. Ik heb de mijne bij de MAC in de Bijenkorf in Amsterdam gekocht. Als je hem nou ook wilt zou ik de MAC even bellen om te vragen of ze hem nog hebben, want het kan heel hard gaan.

Deze Mineralize Skinfinish bevat 7 gram en kost € 27,50.

Vorige

Nieuwe uitslag Pixum.nl & uitslag Facebook winactie

Volgende

Gastartikel – Stoffen geluksarmbandjes zijn de trend deze zomer (+winactie)

21 Comments

 1. wauw echt heel mooi :D

 2. Haha, neejoh je hebt je pinpas niet verkracht! Je bent er ontzettend blij mee (wat logisch is want hij is beauuuutiful) en dat betekend dat het een goede aankoop is. ^^

 3. Die is ook wel errrug gaaf zeg!

 4. Ik heb deze pas online besteld bij de douglas;) erg mooi is ie!

 5. Bo

  Wauw, hij is zo mooi!

 6. Wat een prachtig product!

 7. Wat een mooie is dit! Leuk dat je er zo lang mee doet want Mac is inderdaad nogal prijzig :)
  <3

 8. Wat een mooi product.. ik heb ook een MSF uit deze collectie en ik ben er net zo verliefd op!

 9. Oh my… Wat een eyecatcher! Echt eyecandy! Ik ben ook een budgetfreak, maar hier begin ik toch wel een beetje van te kwijlen…

 10. Ze zijn zo prachtig, vind de MSF’s alleen toch wel echt te duur.

 11. Pretty :) In eerste instantie leek deze collectie mij helemaal niets, totdat ik vrijdag in amsterdam de collectie in het echt zag. en wauw wat is hij mooi, ik kon me ook echt niet inhouden en heb stiekem toch een blush uit deze collectie meegenomen. Ook prachtig.

 12. Lin

  Oh my!!! Hij is echt prachtig!! Ik ben blij dat er geen MAC bij mij in de stad zit… dan kon ik aan het einde van de maand geen brood meer eten ;)

 13. Deb

  Gorgeous! Haha je pinpas verkracht, I know the feeling but you’re worth it zeggen we dan maar ;-) Ik wil ook ooit nog eens MAC blush kopen. Maar op dit moment heb ik mezelf een ‘pinpas-verkracht-verbod’ opgelegd haha. Maar over een tijdje wil ik er zeker een scoren! Hij ziet er nog eens prachtig uit!!! woohoo!

 14. Wauw! wat een super product en wat een mooie shimmer!

 15. Overal uitverkocht en niet meer online verkrijgbaar? Damn, you lucky girl! Het is ook echt een prachtig product, vind hem echt gorgeous om te zien. Dit zijn echte eyecatchers in je stash. :) Hij is helemaal niet donker hoor. :D

  • Ja ik kon hem niet meer online vinden en had gehoord dat hij op veel plekken als uitverkocht was, dus ik ben erg happy ermee haha <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén