Gastartikel – Stoffen geluksarmbandjes zijn de trend deze zomer (+winactie)

Cruciani-Fluo-0000
Niemand had verwacht dat een simpel handmade stoffen armbandje zoveel succes zou hebben. En zeker niet in een stijlvol land als Italië! Toch is het armbandje van Cruciani deze zomer in Italië een musthave. Het armbandje dat 5 euro kost, is nergens meer te vinden. Het meest geliefde model: Het klavertje vier voor geluk. Maar ook vlindertjes scoren goed. Als je deze zomer dus op vakantie naar Italië gaat, kijk je ogen uit!

cruciani
De armbandjes zijn verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. Van wit tot felle kleuren als rood, fuchsia, blauw en groen. Ook pastelkleuren als mintgroen zijn erg in trek. De Italiaanse meisjes en vrouwen dragen ze zowel bij sportieve kleding als bij een festivaloutfit of avondkleding. De niet meer zo jonge vrouwen combineren het armbandje graag met een paar gouden sieraden.

En je kunt er niet genoeg van hebben. Sommige meisjes dragen er wel vijf of zes bij elkaar. De bandjes zijn eenvoudig aan te doen. Je haalt het vrije uiteinde door het lusje aan de andere kant en maakt een knoopje.

198439927301767155_Ep7dQKYZ_f_large
Blijf je deze zomer in Nederland en wil je ook graag meedoen met deze trend? Dan heb je aantal keuzes: Vraag in je omgeving rond wie van jouw vriendinnen naar Italië gaat om een of meerdere armbandjes mee te nemen. Zoek op internet naar tutorials die uitleggen hoe je een stoffen armbandje zelf maakt. Kijk op Kadowereld, zoek op sieraden en geef jezelf een ander leuk armbandje kado. Of: bestel met je Paypal account in een internationale shop die de Cruciani armbandjes verkoopt.

Vorige

MAC – Mineralize Skinfinish in Light Year (LE Heavenly Creature)

Volgende

Leukste tip ever! – Sleek dupe voor drie euro

  1. Oh wow het staat leuk, het idee erachter is ook wel fijn :)

  2. Erg maar dan ook erg leuk zeg!

  3. Leuke bandjes, maar ik vind ze wel duur!

  4. Vooral die onderste armbandjes vind ik erg leuk! De bovenste zijn eigenlijk niet zo mijn ding.

  5. Inderdaad heel erg leuk!x

  6. Heel leuk artikel! Ook leuk om een eigen armbandje te maken :)

  7. Erg leuk! Ik maak meestal mijn eigen armbandjes:)

  8. wil

    Heb heel veel vrouwen en meisjes met deze armbandjes gezien in zuid Italië, heel leuk. Maar het was nog niet zo makkelijk om er zelf een te bemachtige, misschien slaat het over naar Nederland, had ik toch beter moeten zoeken, had ik nu een leuk handeltje kunnen beginnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén