Mijn zomerlakjes

look, zomerlakjes, nouk 096
Een paar weken geleden bestelde in wat nagellakwielen op Ebay. Het leek me wel leuk om daar iets mee te gaan doen voor de site, maar ik wist nog niet wat. Ik bedacht me dat het misschien wel leuk was om mijn zomerlakjes te laten zien.

Natuurlijk draag ik deze zomer niet alleen deze kleuren, maar ik vermoed dat deze wel diegene zijn die ik het meest ga dragen. Ik heb voor fleurige kleuren gekozen, die zowel mooi bij een bleke als bij een getinte huid kunnen staan. (In de zomer wordt ik wat geler en dus getinter).

Alle lakjes van links naar rechts (allemaal met twee laagjes gelakt):
look, zomerlakjes, nouk 075
look, zomerlakjes, nouk 091
Misa – Pay Days Are Happy Days, Catrice – Birdy Reloaded, Catrice – Apropos Apricot, Catrice – Sold Out For Ever, Essence – Viva La Green, Gosh – Bubble Gum, Catrice – Aretha’s R-E-S-P-I-N-K, Catrice – Blue Cara Ciao.

look, zomerlakjes, nouk 086
look, zomerlakjes, nouk 088

Ik heb gekozen voor een nude lak, omdat je een chique gelegenheid kan hebben waarbij felle nagels niet helemaal passen. Nude hoort niet alleen bij de winter, maar kan het hele jaar door!

Ik ben de laatste tijd weer helemaal weg van lichtgroene lakjes. Echt geweldige kleuren die het zeker weten goed gaan doen tijdens mijn zomer. Vooral voor op de tenen vind ik ze erg leuk. Dit geldt trouwens ook voor alle andere kleuren. Ik vind felle teennagels erg leuk en hip staan.

Gosh – Bubble Gum is helaas niet meer te koop, maar misschien heb jij wel een soort gelijke kleur in je stash. Deze kleur staat extra mooi als je een bruin tintje hebt.

Ik heb niet alle lakken besproken, omdat veel voor zichzelf spreken. Mocht je nog vragen hebben, stel ze dan hier beneden bij de comments.

Welke kleuren ga jij deze zomer dragen?

Vorige

Urban Decay–Primer Potion

Volgende

Lush – Sultana of Soap

21 Comments

 1. Mooie lakjes! Ik vind Gosh bubble gum echt super leuk! Ik ga denk ik vooral gleam in blue van Essence dragen!

 2. Ooooh, inderdaad perfect voor de zomer! Vooral de drie van Catrice vind ik erg mooi :D

 3. Mooie kleuren! Perfect voor de zomer

 4. Erg leuk, ik vind vooral de lichtgroene en de gele superleuk voor deze zomer!

 5. leuke kleuren :) precies een regenboog

 6. Wat ‘n heerlijke lakjes! Lekker vrolijke kleurtjes :D

 7. Super leuke lakjes!

 8. Erg leuke kleurtjes allemaal!

 9. Wat een mooie vrolijke kleurtjes! Echt geweldig voor de zomer :-)

 10. Hele leuke, zomerse en vrolijke kleurtjes. Ik hou daar erg van!

 11. Hele leuke kleurtjes!

 12. Aaah ik herken een aantal van mijn zomerfavorieten! Blue cura ciao, Aretha’s Respink, birdy reloaded, viva la green, sold out for ever. Verder draag ik nog graag mijn Essie Lilacism en China Glaze Heli-Yum. En natuurlijk ook de rest van mijnn stash haha!

 13. Dat lakje van essence is tof zeg! mooie kleurtjes allemaal!

 14. Wauw, de lakken van Catrice zijn echt leuk! Wist niet eens dat ze van die felle tinten hadden, shame on me. :’)

 15. Ik heb al die kleurtjes ook, behalve die van Essence en die felroze van Catrice. Leuke kleurtjes hé? Vooral voor de zomer inderdaad :)

 16. Leuke lakjes! Ik zou ze zo dragen :)

 17. Echt heerlijke kleurtjes, ik kan ze zo van je overnemen en elke dag dragen.

 18. ik vind de nagellak van Misa een hele mooie nude kleur!
  En de rest van de nagellakjes ook! Echt een leuke keuze van zomer nagellakjes

  Liefs Annabel

 19. Wauw, wat een leuke kleurtjes!
  Zelf vind ik: Bubble Gum, Catrice – Aretha’s R-E-S-P-I-N-K, Catrice – Blue Cara Ciao er echt uitspringen, I like.
  X♥

 20. Oeh mooi! Ik wil ze allemaal! Super leuke en mooie kleurtjes.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén