ditisons.wordpress.com wordt www.ditisons.nl

Het is zover dames! 1,5 maand heeft het geduurd voordat wij de .nl site klaar hadden. Gisteravond heb ik met een oud klasgenootje van mij de hele avond aan de site gezeten en hebben wij de laatste puntjes op de i kunnen zetten.

Zonder hem was de site nu niet wat het is. Ook hebben wij nog hulp gehad van een andere jongen en zonder hem was er nu ook geen www.ditisons.nl geweest. Wat een tijd en stress heeft er in gezeten om de site te maken tot wat het nu is. Af en toe trok ik het niet meer en dacht ik echt, waar ben ik aan begonnen? Maar dan liep ik telkens weer tegen problemen aan op wordpress en kreeg ik weer de motivatie om de site af te maken.

Het was niet gemakkelijk om een layout uit te zoeken. Telkens hadden ze net niet wat ik wilde of liep ik ergens tegen aan. Ik wilde heel graag een header die foto’s draaide zoals nu. Dit was echt een van de grootste problemen waar ik tegen aan liep. Gelukkig heb ik veel hulp gehad en staan er nu foto’s. Deze zullen in de loop van de tijd veranderen en soms zal het waarschijnlijk niet in één keer lukken om dit goed erin te zetten, maar ik ben er zeker van dat het gaat lukken. Ook hebben wij de layout iets aangepast zodat deze nu naar onze smaak is.

Ik vond het erg lastig iets uit te kiezen wat dicht bij ons stond, maar niet te druk was. Ook de kleuren vond ik erg belangrijk, ik wilde graag iets met roze (iets heftiger). Ook omdat dit steeds meer terug komt in mijn looks.

Ook is er een logo gekomen naar mijn smaak. Ik ben er dan ook best een beetje trots op! Ik vergelijking met een standaard lettertype dat wij eerst hadden op wordpress.com is dit een hele verbetering. De vrouwelijke letters met de beauty items ernaast en natuurlijk de glitters die het wat extra’s geeft.

Helaas zijn alle oude artikelen niet goed omgezet waardoor de foto’s te groot zijn om in het beeld te passen. Ik heb sommige aangepast, maar het kost te veel tijd om dit allemaal te doen. In de loop van de weken ga ik dit ook proberen aan te passen. Een nadeel wat hieraan zit is dat alle comments dan verdwijnen. Erg jammer, maar er zit geen andere optie op.

Ik kan begrijpen dat de layout niet iedereen zijn smaak is, maar ik hoop wel dat jullie kunnen zien dat dit een verbetering is in vergelijking met wat wij eerst hadden & dat wij opzoek waren naar iets wat bij ons past.

Om deze grote verandering te vieren zullen er de komende week een paar winactie’s zijn. De afgelopen tijd hebben wij wat spullen gekocht om aan jullie te verloten. Wij willen dan ook iedereen vragen om mee te doen! We hebben geprobeerd prijzen te zoeken die niet in alle winkels of in niet in winkels te koop zijn.

Laat vooral even weten wat jij van onze nieuwe website vindt!

Vorige

Sabon stash Jorinde

Volgende

Winactie week # 1 Essence nail art special effect topper – 08 night in Vegas

14 Comments

 1. Gefeliciteerd met jullie nieuwe domeinnaam! Het ziet er goed uit!

 2. Gefeliciteerd! Het ziet er mooi uit :)

 3. Proficiat!!!!

  Ziet er erg goed uit!

 4. Wat goed dat het jullie eindelijk gelukt is:D
  Hij is wel wat drukker dan de vorige, ik hou persoonlijk meer van wat rustigere layouts. Je header met foto’s vind ik wel erg leuk! Leuk dat je daar je laatste of mooiste foto’s laat zien!

 5. Wat een goed nieuws :D

 6. Knap werk! Ik heb veel respect voor jullie want het is geen lachertje om zoiets te doen! Het resultaat is ook echt mooi geworden!

 7. Gefeliciteerd!!
  Ik weet hoeveel werk het is want heb het zelf ook allemaal moeten doorstaan. Zelf zit ik ook nog dagelijks aan mijn layout te knutselen haha.
  Ik vind vooral jullie rotating pictures erg leuk!

 8. Deb

  Gefeliciteerd ladies, met jullie eigen domein!! De site ziet er prachtig uit de banner, de layout: GORGEOUS!

 9. Gefeliciteerd met jullie domein! Het is niet helemaal mijn smaak, maar mooi is het wel. Het fotoprobleem is denk ik wel makkelijk op te lossen door een css code toe te voegen, maar ik weet niet in hoeverre jullie bij de codes kunnen of deze zelf aanpassen. Verder maakt het je foto’s natuurlijk niet kleiner, maar weergeeft de code gewoon een verkleinde foto.

 10. Gefeliciteerd! Ziet er goed uit :-)

 11. Gefeliciteerd! En de lay-out ziet er prima uit hoor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén