Winactie week # 1 Essence nail art special effect topper – 08 night in Vegas

winactie,w7 blushes 003
Afgelopen week zijn Jorinde en ik speciaal voor jullie naar een Kruidvat filiaal gereden waar ze een extra Essence schap hebben om dit lakje voor jullie te kopen. Wij weten dat veel dames graag een flakie nagellak uit zouden willen proberen, maar dat ze of niet via internet mogen bestellen of geen extra Essence schap hebben (zoals wij). Lees snel verder om te kijken hoe jij dit lakje kunt winnen.

winactie,w7 blushes 006
Vanaf vandaag maak jij dus kans om dit lakje te winnen! Wat moet je hiervoor doen:
– Ons volgen op onze nieuwe bloglovin (de volg knop vind je links van de site) & dit bericht liken. Als je ons alleen volgt op onze oude bloglovin doe je dus niet mee aan deze winactie.
– Een thema/onderwerp/kleur bedenken waar jij graag een look van wilt zien. Wees zo concreet mogelijk! Bijv. ik wil zien hoe ik geel (lastige kleur) in een dagelijkse look kan verwerken, een look met kleur * en *, een look geïnspireerd op een persoon/voorwerp/natuur etc. Wees creatief en wie weet zie je jouw idee wel terug in een van mijn looks!

Succes allemaal met meedoen!

Vorige

ditisons.wordpress.com wordt www.ditisons.nl

Volgende

Blush stash Amanda

19 Comments

 1. Heel lief dat jullie dit doen! Ik heb deze echter al van Catrice, dus ik gun hem een andere dame :-) Veel succes!

 2. Hele leuke win actie, ik heb hem ook al maar het lakje is echt prachtig!

 3. Ooeeh die zoek ik al zó lang!
  Ik volg op bloglovin’ !!

  Ik wil graag een look zien met de kleur koraalrood, bijv. met ‘delai drama’ van catrice. Het een mooie lichte highlighter en een bronzen kleur in de arcadeboog. De look moet geinspireerd zijn op de kleur van een Ibis en een mooie bronzen medaille.

  x SpringVibes

 4. Ik kan dit bericht niet vinden op bloglovin, ik heb jullie net gevolgd maar vind het bericht niet. Ik ga straks nog ens goed kijken. :)
  Ik zou graag een look willen zien met de kleur groen, of in de arcadeboog, of op het bewegend ooglid. Het liefst donkergroen :)
  Omdat ik dit al een paar keer geprobeerd heb maar ik weet nooit zo goed welke kleuren ik erbij moet gebruiken.
  Liefs x

 5. Wat hebben jullie een mooie website!! Echt super!

 6. Ohhh, ik zoek deze echt al heel lang. Wij hebben hier maar een klein filiaal Kruidvat in de buurt. Erg jammer, ik zou m dus supergraag willen!

  Ik volg jullie via Bloglovin’ heb geen twitter helaas, hoop dat ik evenveel kans maak als de mensen met twitter!

  Mijn gekozen thema is…

  Geel met groen en een beetje licht/oud rozen
  Geel in de buitenste en binnenste ooghoek, groen in de crease, en roze onder je oog, echt een mooie paas/ lente look :)

  xx

  Super winactie, succes met het vinden van de winnares, de winactie is in elk geval al geslaagd!

  xxxx

 7. nathalie

  hallo,,

  ik zou graag een romantische look willen zien, met lekker veel roze,zoals donker en licht roze,, en met glitters,niet teveel maar net genoeg zodat ze opvallen maar toch ook romantisch overkomen

  xxx

 8. Elien

  Hallo,
  Ik doe graag mee met deze winactie! Ik hoop dat je mij kan helpen met deze look want ik vind rood een erg mooie kleur maar moeilijk te gebruiken in een ooglook..

  Ik zou graag een look zien die je zowel overdag als op een feestje kan dragen met de kleur rood. Het liefst zo’n fel mogelijke kleur rood want dat is mijn lievelingskleur! Het zou ook leuk zijn als de look past bij de stijl van Demi Lovato.
  (Er mogen ook altijd glitters worden gebruikt! ;) )

  Ik volg jullie nieuwe bloglovin en heb deze post geliked.
  Liefs,

 9. Ik wil wel meedoen maar ik heb hem gisteren zelf gekocht. De eer is voor een andere dame ;)

 10. Linsey

  Hooi!
  Ik doe heel graag mee, echt toevallig zeg, ik ben al superlang van plan hem te kopen maar ik moet heel lang fietsen naar de stad (woon er heel erg ver weg) en ik ben elke dag het 7e of 8e uur uit van school dus heb daar nooit tijd voor :s dus ik doe graag mee!

  – ik volg jullie op bloglovin (jullie nieuwe, uiteraard)
  – ik heb dit bericht op bloglovin geliked
  – wat voor look ik graag wil zien? Het lijkt me wel heel gaaf als jullie een look maken geïnspireerd op een beroemdheid, en dan een met een speciale look zoals Nicki Minaj :D dat lijkt me echt supergaaf, zij heeft zo’n opvallende stijl! Ook leuk als je dat met budget producten maakt, zo kan iedereen hem namaken.

  Liefs,
  Linsey

 11. dewi

  superleuke winactie! dit lakje heb ik nog niet! ik doe zeker mee! ;D ik volg jullie nu via bloglovin en heb het bericht geliked.

  look: een soort van 2in1 look. dat je er overdag mee naar school/werk gaat, maar met een paar kleine aanpassingen een supervette uitgaanslook, met niet te veel producten, die je makkelijk in je tas kan dragen. als je bijvoorbeeld heel druk bent en niet te veel tijd kan besteden aan make-up, maar je wilt er toch wel glamorous uitzien. ^^

  ik hoop dat ik win!
  X

 12. Wat lief om te doen! Ik gun het de andere, dus ik doe niet mee, want ik heb zo’n extra schap bij mij in de buurt ;) Helaas altijd uitverkocht, maar dan nog heb ik altijd meer kans om hem te krijgen dan andere mensen :)
  xoxo

 13. Ik doe mee! Heb jullie net gevolgd op Bloglovin’
  Ik zou graag zien dat je een look maakt en dan de kleuren paars, grijs en blauw met elkaar combineert. Je mag de blauw ook vervangen door roze.

 14. Hoi Ladies,

  Ik volg jullie vanaf vandaag opnieuw via jullie nieuwe bloglovin (ik miste posts…)
  Ik heb dit bericht dus geliked.

  Ik zou graag eens een look met rood zien op iemand met blauwe/groenige ogen (als ik het bij mezelf probeer ziet het er net uit of ik gehuild heb, of ziek ben)

  Liefs
  Lotte

 15. Wat een leuke winactie! Ik doe mee, ik volg jullie op bloglovin en ik heb dit bericht geliked :)
  Ik zou graag een frisse zomerse look willen zien, misschien met gele/groene tinten

 16. Lianne

  Goedemorgen!

  Ik zag jullie blog op de blog van Josephine. :)
  Daar ben ik erg blij mee, want jullie blog is supergezellig en ziet er mooi uit!
  Bovendien een winactie is superleuk, die laat ik niet schieten.
  Ik volg jullie dus op bloglovin’ ook heb ik deze post geliked.

  Graag zie ik een look gebaseerd op een cupcake.
  Ik zal even uitleggen wat ik daarmee bedoel:
  – Bruine oogschaduw op je ooglid (dit is de cake)
  – Knalkleurtje erbij (dit is de topping)
  – Wat glitters (dit is de versiering van de topping)
  Hopelijk begrijp je wat ik bedoel, anders hoor ik het graag.
  Ook hoop ik dat deze look terug komt op ditisons.nl :D
  En laat natuurlijk je creativiteit de vrije loop gaan!

  Liefs, Lianne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén