Geweldige combo!

elf, flakie catrice essence 079
Vandaag laat ik jullie een geweldige nagellak combo zien. 780 Welcome To Roosywood van Catrice & 08 night in vegas van Essence geven samen een leuk resultaat. Beniewd hoe dat resultaat er uit ziet?

Toen ik Welcome To Roosywood op mijn nagels droeg vond ik hem niet zo heel erg speciaal. In beautyland wordt hij naar mijn idee een beetje teveel opgehemeld. Het is geen lelijke kleur, absoluut niet maar geen musthave voor mij.

De laatste tijd ben ik weer helemaal into de flakies dus besloot ik 08 night in vegas van Essence over Welcome To Roosywood te lakken. Het resultaat vind ik echt super! Omdat Welcome To Roosywood wat donkerder van kleur is, komen de flakies erg mooi uit en zie je de verschillende kleuren goed.
elf, flakie catrice essence 070
elf, flakie catrice essence 071
elf, flakie catrice essence 076
Ik draag trouwens twee laagjes Catrice en één laagje Essence. Beide lakken zijn te koop bij de Kruidvat. De Catrice lak bevat 10 ml en kost € 2,49. De Essence special effect topper bevat 8 ml en kost € 1,79.

Vorige

MAX lipsticks – swatches

Volgende

In mijn douche #1

23 Comments

 1. Dit is inderdaad een super mooie combo!

 2. Ja, die is mooi he! Had ik gister ook bij een vriendin op gedaan :D

 3. Ik vind het persoonlijk nog mooier op felle kleurtjes zoals oranje of roos. Heet zo een oriëntaals gevoel :)

 4. Erg mooie combi zegg!!

 5. Amy

  Leuke combo! Met flakies kan je echt heel veel kanten uit!

 6. Ja, inderdaad prachtig !
  x Ella

 7. Jaaa prachtig! Zo had ik hem ook als eerst gedragen, met paars :-) Love it!

 8. Wauw, deze combinatie ziet er inderdaad prachtig uit!

 9. Wat een mooie combinatie :o

 10. Deze is inderdaad prachtig!

 11. Mooie combinatie!

 12. Leuk gecombineerd ! Gotta love flakies ! :)

 13. Inderdaad een hele leuke combinatie!

 14. inderdaad erg mooie combinatie! :) ik ga die topcoat sowieso halen heb er zulke goede dingen over gehoord! x

 15. p.s. ik volg je op bloglovin’

 16. Ik heb die topcoat toevallig ook pas gekocht! Hele mooie combinatie dit, ik heb hem op nude getest. Dit is de post: http://chicadeahora.blogspot.com/2012/04/shoplog-beauty-oorbellen.html

 17. Oh, ik vind de kleur namelijk wel erg mooi, maar dat is natuurlijk mijn mening. Leuke combinatie, ik heb beide ‘ingedriënten’ in huis, dus ik ga hem zeker proberen.

 18. ziet er mooi uit

 19. Deb

  Geweldige combo! Ik zou er zelf niet opgekomen zijn om flakes op een oudroze kleur te gebruiken omdat ik altijd dacht dat flakes beter overkwamen op donkere lakjes.. maar je hebt me verbaasd! Looks amazing!!

 20. Oh girl, inderdaad! Een geweldige combo, helemaal de flakies. :D I love flakies.

 21. Dat ziet er tof uit! Ik heb het rozige lakje al, alleen de topcoat niet. Nu wil ik ‘m super graag haha

 22. Prachtige lakjes! Hele leuke combi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén