Reminder winactie # 1 Essence nail art special effect topper – 08 night in Vegas

winactie,w7 blushes 003
Afgelopen week zijn Jorinde en ik speciaal voor jullie naar een Kruidvat filiaal gereden waar ze een extra Essence schap hebben om dit lakje voor jullie te kopen. Wij weten dat veel dames graag een flakie nagellak uit zouden willen proberen, maar dat ze of niet via internet mogen bestellen of geen extra Essence schap hebben (zoals wij). Lees snel verder om te kijken hoe jij dit lakje kunt winnen.

winactie,w7 blushes 006
Vanaf vandaag maak jij dus kans om dit lakje te winnen! Wat moet je hiervoor doen:
– Ons volgen op onze nieuwe bloglovin (de volg knop vind je links van de site) & dit bericht liken. Als je ons alleen volgt op onze oude bloglovin doe je dus niet mee aan deze winactie.
– Een thema/onderwerp/kleur bedenken waar jij graag een look van wilt zien. Wees zo concreet mogelijk! Bijv. ik wil zien hoe ik geel (lastige kleur) in een dagelijkse look kan verwerken, een look met kleur * en *, een look geïnspireerd op een persoon/voorwerp/natuur etc. Wees creatief en wie weet zie je jouw idee wel terug in een van mijn looks!

Succes allemaal met meedoen!

Vorige

Spatter nagels met Konad

Volgende

MNY–Mono eyeshadow 125

 1. Ik heb hem al, dus doe niet mee, maar wens iedereen die meedoet veel succes!

 2. Leonie

  Ik doe mee!! ik wil hem zo graag hebben maar heb met mezelf afgesproken even niks meer te kopen.. Maar winactie kan ik altijd proberen ;)

  Ik zou graag een look willen zien met taupe/groen…

  Lots of Love,
  Leonie

 3. Leuk, ik doe mee! Heb julie geliked en volg jullie ook weer!
  Ik zou wel een look willen zien die je overdag op hebt, maar ‘s avonds zo omtovert in een party look :)

 4. Anna

  Ik doe mee; ik wil een look zien geïnspireerd op de lay-out van de site ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén