Spatter nagels met Konad

Dirty berry, look 033
Ik had zin om mijn nagels te versieren met een zwarte lak van Konad en mijn lievelingslak van Catrice; Dirty Berry. Ik koos voor een spatter patroon van de imageplate M21 van Konad. Benieuwd naar het resultaat?

Dirty berry, look 027
Op mijn pink na vind ik het weer een geslaagde creatie. Ik vind het een apart effect en eens wat anders dan een bloemetje. Ik moest in het begin wel wennen aan het patroontje, maar naarmate de dag vorderde begon ik er steeds meer aan te wennen. Ik merk dat het ‘Konad-ten’ steeds beter gaat. Ik hoop ook dat jullie dit terug kunnen zien in mijn creaties. Mijn nagels zijn hier wat korter, omdat ik deze creatie al een paar maanden terug heb gemaakt. Vond het toch nog de moeite om hem alleen jullie te laten zien.

Konad is onder andere te koop bij www.boozyshop.nl en www.enchantra.eu

Vorige

Mini Lush shoplog

Volgende

Reminder winactie # 1 Essence nail art special effect topper – 08 night in Vegas

15 Comments

 1. Heel erg mooi gemaakt! Ik vind dirty berry zo’n mooi lakje!

 2. Ik vind het wel leuk :-)

 3. Dat ziet er echt leuk uit! :)

 4. Ohh ik vind het echt een hele leuke creatie! Mooi lakje ook :-)

 5. Oee leuk is deze!!

 6. Weer eens een andere splatter, I like!

 7. Haha, wat gaaf zeg! Konad is amazing.

 8. Het ziet er echt leuk uit!
  xoxo

 9. Mooie nailart, ziet er leuk uit!

 10. Echt een hele leuke nailart !
  x Ella

 11. Deb

  Wat een spetterende creatie ;-) Super leuk!

 12. wat leuk! Vind Dirty Berry echt een hele mooie kleur!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén