Mini Lush shoplog

Opgemaakt jo, lush shoplog, golden rose 029
Laatst moest ik naar school om alleen iets in te leveren. Ik vond het zonde om in totaal drie uur te reizen om alleen iets in te leveren dus besloot ik gelijk om langs de Lush te gaan aangezien ik in Amsterdam op school zit. Ik was al een paar maanden niet meer langs de Lush geweest en had er onwijs veel zin in. Ik kan me er altijd erg op verheugen. Ik zal jullie vandaag laten zien wat ik heb gekocht.

Opgemaakt jo, lush shoplog, golden rose 031

Opgemaakt jo, lush shoplog, golden rose 033
Een potje Lemony flutter. Ik had hier al een proefje van, maar die was helemaal uitgedroogd omdat ik hem nooit pakte. Het potje was te klein om er een normale hoeveelheid uit te halen, waardoor ik hem maar niet pakte. Nu wilde ik graag de grote versie. Hij ruikt echt heerlijk naar citroen!

Opgemaakt jo, lush shoplog, golden rose 042
Ik kon het niet weerstaan om een zeepje mee te nemen. Ik heb er nog een heleboel liggen, maar ik had gehoord dat Sultana of soap een zeep is die romig is en je huid goed verzorgt. Hij ruikt ook lekker naar bosbessen, cranberry’s en abrikoos. Ik ben dol op de geur en ben blij dat ik hem heb meegenomen.

Opgemaakt jo, lush shoplog, golden rose 055
Als laatste wilde ik nog een massagebar meenemen. Plots viel mijn oog op een LE Valentijn massagebar: Love Potion. Ik snuffelde en was verkocht! Ik was er blij dat deze er nog lag, omdat voor de rest alle andere valentijnsproducten al op waren. Hij ruikt een beetje kruidig. Het hartje vind ik erg schattig, maakt hem net even wat leuker!

Van de Lemony flutter & Sultana of soap komen nog reviews. Dit kan even duren, omdat ik ze eerst uitgebreid wil testen. Van de Love Potion massagebar komt geen review, omdat deze niet meer te koop zal zijn tegen de tijd dat de reviews online komen.

De prijzen en inhoud:
Lemony flutter: € 9,95 voor 50 gram
Sultana of soap: € 5,45 voor 100 gram
Love Potion: € 10,95 (inhoud niet bekend)

Ik ben erg blij met mijn aankopen en ga er lekker van genieten!

Vorige

Lampe Berger–Parfums de maison

Volgende

Spatter nagels met Konad

21 Comments

 1. De lemony flutter wil ik ook nog! Ik heb helaas nog niks van Lush, maar ik hoop dat daar snel verandering in komt!

 2. Ik ben nog nooit bij lush geweest, maar de producten lijken me hemels!

 3. I <3 Lush! Lekkere producten heb je gekocht!

 4. heeerlijk! ik zit zelf heel erg te twijfelen over lemony flutter! Ik hoor er echt heel veel goeds over, maar ik weet niet of ik het zelf echt gebruik. Ik heb soms wel droge velletjes etc. maar ik weet niet of ik het dan ook echt zoveel gebruik dat het zin heeft om het te kopen…
  xliefs

  • Amanda

   Als ik jou was zou ik bij de Lush vragen om een proefje van Lemony flutter. Altijd als je iets koopt, kun je om een proefje vragen. Ook doe je vrij lang met zo’n proefje en kun je hem dus goed uit proberen ;)

 5. Wat een leuke dingen! Elke keer als ik bij de Lush kom vind ik het er zo lekker ruiken, vooral Lemony Flutter!

 6. Ik kan niet zonder Lemony Flutter :-) !

 7. Heerlijke producten heb je gekocht, I love Lush!

 8. Ik wou dat ik kon mee snuffelen!

 9. Leuke producten, ik heb de lemony flutter ook, zo fijn :D

 10. die love potion ziet er zo schattig uit :)

 11. Geweldige aankopen, ik wil ook een Lemony flutter!

 12. Ik ben nog nooit bij Lush geweest, maar ik denk dat ik er gauw een keer heen ga! Het lijken me heerlijke producten!

 13. lemonyflutter blijft echt een topper van lush producten en die massagebars zijn ook geweldig. ik heb zelf de wiccy muscels erg fijn. Ach ik kan wel uren doorgaan over lush, blijft een topmerk

 14. leuk zeg allemaal! liesf.

 15. Lemony Flutter heeft echt zo’n groot succes, ben benieuwd wat jij ervan vindt :). Leuke koopjes, de massagebar is cute!

 16. wat een leuke producten!
  liefs x

 17. Lemony Flutter is erg fijn, het is een van hun topproducten! Alleen, ik krijg zo’n pot NOOIT leeg :)

 18. Oeeh lemony flutter !
  x Ella

 19. Deb

  Lekkere spulletjes!

 20. ben benieuwd naar de zeep :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén