Konad creatie


Het begon bij mij weer te kriebelen om een nieuwe Konad creatie te maken. De afgelopen week had ik het druk op school, dus had ik daar nog geen tijd voor gehad. Toen het weekend was heb ik gelijk een combinatie gepakt en om mijn nagels geknald!

Als basislak heb ik gekozen voor een nude kleur nagellak. Dit is Golden Rose in 119 geworden met daarover heen een witte Konad lak waar helaas geen naam op staat. Ik heb imageplate M21 gekozen, omdat daar zo’n lieve bloem op stond.

Ik vind de creatie niet helemaal gelukt, zoals je op de foto wel kunt zien. Niet alle plaatjes zitten op dezelfde plek en zijn even dekkend, maar de kleurencombinatie vind ik wel erg tof en doet mij denken aan de lente.

Wat vinden jullie van de combinatie?

Vorige

Deborah – oogschaduws

Volgende

Mini shoplog

  1. Ik vind hem juist erg goed geslaagd!

  2. Heel erg mooi! Leuke combinatie

  3. Ziet er erg mooi uit!

  4. Super mooi! De kleur van de basislak is ook erg mooi.

  5. Ik vind het wel leuk gedaan, ook mooi subtiel.

  6. Leuke combi! Mijn zusje heeft ook veel van die schijfjes van konad. Ik kan er echt niet mee overweg! Hahah

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén