Mini shoplog

Laatst was ik met Amanda op een vrijdag een middagje winkelen in Amstelveen, waar ik wat producten heb gekocht die ik vandaag aan jullie laat zien.

Als eerste zijn we naar de Sephora gegaan, waar ik nog nooit eerder was geweest. Ik vond het er erg leuk en ondanks we er lekker lang hebben rondgesnuffeld heb ik niet veel meegenomen. Van de Urban Decay eyeshadow primer potion hoor en lees ik altijd veel goeds en heb ik meegenomen om zelf te beoordelen of hij echt zo goed is als ze zeggen. Ik ben er in ieder geval erg benieuwd naar. De Nagellak remover koop ik altijd in een gewone flacon, maar deze van Sephora met een gaatje in het midden waar je, je vinger in moet steken om je nagellak eraf te halen leek mij ook wel eens leuk om uit te proberen. Als laatste kocht ik daar een smudge kwastje in nummer 14. Ik had nog geen kwastje met van die heel korte haartjes en lijkt mij erg handig in gebruik. Ik betaalde voor deze drie producten samen € 35,36 met korting.

Daarna gingen we nog even langs het kruidvat omdat ze daar ook korting hadden. Ik ben nooit zo goed in eyeliners, maar vind het wel altijd mooi staan. Omdat ik nog geen gel eyeliner heb, leek het mij een mooi moment om er eentje aan te schaffen van Catrice samen met een gel eyeliner kwastje. Leuk om deze manier eens uit te proberen toch? Ook kocht ik een mooie lipgloss van NYC in nr.575 Brighton Beach Peach. Voor deze drie producten was ik samen €6,23 kwijt met korting op de Catrice producten.

We zijn ook nog bij The body shop geweest en daar heb ik alleen een douchegel gekocht van earth lovers in de geur Apricot & Basil. De geur is heerlijk en ik heb nog niet een eerder een douchgel van deze lijn geprobeerd. Ik kan helaas nergens meer het bonnetje vinden, maar volgens mij heb er iets van vier of vijf euro voor betaald.

Ik had nog veel meer kunnen losgaan met al die mooie producten, maar heb me ingehouden. Ik ben in ieder geval blij met mijn aankoopjes en hoop dat jullie het leuk vonden.

Vorige

Konad creatie

Volgende

Mijn tips om je nagels te laten groeien

15 Comments

 1. Mooie shoplog! Yea, Sephora! Ik ben benieuwd hoe de primer van UD is, altijd nieuwsgierig naar een oogschaduwbasis. TBS Earth lovers, die hele lijn is echt incredible, de geuren zijn zalig!

 2. Mooi producten, ik shop ook graag bij de Sephora!

 3. Leuk dingen heb je gekocht! Ik ben echt dol op kortingen!

 4. Leuke aankopen! Ben je ooknog bij de nieuwe winkel van de makeup studio geweest?:)

 5. leuk zo’n midagje shoppen, je hebt mooie spulletjes gekocht

 6. Leuke dingen! Ik ben benieuwd wat je van de primer van ud vindt :).

 7. Nou dat zijn leuke spulletjes! Ben benieuwd naar de reviews :-)

 8. Wauw mooie spulletjes!!

 9. Mooie spulletjes allemaal!

 10. Die douchegel is zoo lekker!! Leuke spulletjes heb je gekocht:)

 11. benieuwd wat je van de primer vind :)
  i love it! helaas geen sephora in de buurt van mij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén