Tweede Konad creatie

Vandaag wil ik jullie mijn 2e Konad creatie laten zien. Ik heb als basislak Don’t Touch my Tiara! van China Glaze gebruikt en een paars kleur van Konad als stempellak gebruikt. Helaas staat hier geen naam van op de lak. De imageplate die ik heb gebruikt is de M29.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ik moet zeggen dat het gebruik van Konad deze keer al een stuk beter ging dan de vorige keer. Ik heb nu meer stempellak gebruikt, goed geschraapt en wat beter gedrukt op mijn nagel. Rollen op de rechterhand (begin ik altijd, want ik ben rechts en dus kan ik links beter stempelen) was weer geen succes. Al met al ben ik weer trots en tevreden. Ik vind dat Konad je nagels net even wat extra’s geeft, dan wanneer je alleen een basislak gebruikt. Wat vinden jullie?

Vorige

Catrice – Miss Piggy Reloaded

Volgende

Stash – Lush

  1. Mooie kleuren heb je gebruikt, Konad is echt leuk!

  2. Wat een ontzettend lekkere, vrolijke, zomerse kleuren!
    Ik word er helemaal blij van, wat nou winterkleuren :-P

  3. Oh, wauw! Mooie kleuren combinatie ook, zo netjes gedaan, gorgeous!

  4. echt mooi, leuk patroontje. Alleen wel jammer dat je het niet supergoed ziet door de kleurencombinatie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén