Ja dames ik weet het, ik ben laatst weer gezwicht voor een holografisch lakje.. maar daarvoor heb ik natuurlijk een goede reden. Ik heb nooit geweten dat OPI een holografische lijn heeft uitgebracht. Toen ik zag dat je dit lakje op www.transdesign.com kon kopen wist ik zeker dat ik deze wilde hebben, want ik wilde niet het risico lopen dit lakje mis te lopen. Uiteindelijk had ik dus best hoge verwachtingen van dit lakje. Lees jij verder om te lezen of dit lakje mijn verwachtingen waar kon maken?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik vind nagellak echt prachtig. Hij paars met een rode/roze ondertoon met natuurlijk de prachtige holografische glitters. Hij schittert in het zonlicht en het is voor de herfst een echte eyecatcher. Natuurlijk kun je deze lak ook in de andere jaargetijden dragen, maar ik vind het een echte herfstkleur. Ik vind het erg lastig om met een donkere lak precies te lakken, omdat je ‘foutjes’ snel ziet. Hier had ik ook last van bij deze lak, maar ik heb dit voor een groot deel kunnen werken. Ik vind de kwastjes van OPI niet super fijn lakken, omdat het uiteinde van de lak niet rond, maar recht afloopt. De lak heeft twee laagjes nodig om geheel te dekken.

Deze lak is te koop op www.transdesign.com en kost $ 7,25. Hiervoor krijg je 15 ml

Wat vinden jullie van dit lakje? Zijn jullie niet zo enthousiast als ik?