Ik heb nog niet zo heel erg veel nude lakjes en toen ik de swatch van Misa – Pay Days are Happy Days zag wist ik dat ik hem wilde hebben. Soms staan nude lakken mij niet zo goed, omdat ik een gele huid heb. Ik vind dat deze lak gelukkig wel goed matcht met mijn huidskleur. Kijken jullie mee naar de swatches?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ik vind dat de lak niet alleen goed matcht, maar ook nog eens mooi is. Het is een nude lak met een grijze ondertoon wat je niet zo vaak tegenkomt, omdat de meeste nude lakken een bruine ondertoon hebben. De lak dekt trouwens binnen twee laagjes, wat ik een hele goed kwaliteit vind voor een nude lakje. De meeste lichte kleuren hebben bij mij drie lagen nodig om volledig te dekken.

Deze lak bevat maar liefst 15 ml! En kost bij www.transdesign.com (waar ik de lak gekocht heb) $ 3,75. Je kunt de lak ook kopen op www.boozyshop.nl voor € 6,95

Hebben jullie zelf een lakje van het merk Misa? Zo ja welke kleur(en) kun je mij dan aanraden?