Vandaag heb ik weer een proefjes review met drie verschillende producten. Ik zal wat gaan vertellen over de Kneipp bodylotion lavendel, de skin caviar luxe cream van La Prairie en de eau de toiletten Wild Rose van Avril Lavigne.

Kneipp body lotion pure ontspanning lavendel

Op het flesje staat het volgende: Zonder kleurstoffen en conserveringsmiddelen ( waaronder parabenen ), vrij van mineraaloliёn, dermatologisch getest en PH-neutraal.

Je houdt van een geur of je houd er niet van en om eerlijk te zijn houd ik niet zo van de geur van lavendel. Deze bodylotion is erg dun van structuur waarbij ik moest uitkijken dat het niet van mijn hand af viel voordat ik mijn lichaam ermee in kon smeren. Om deze redenen vind ik deze bodylotion dan ook niet echt iets voor mij. Feit is wel dat de bodylotion goed in mijn huid trok en daarna lekker zacht aanvoelde. Voor een fles van 200ml betaal je ongeveer €8,95 en is te koop bij verschillende drogisterijen.

La Prairie skin caviar luxe cream

Deze gezichtscrème is bedoeld als aanvulling voor als je al gebruik maakt van het bestaande huidverzorgingprogramma van La prairie. Deze crème gebruik je dan in plaats van je gebruikelijke dagcrème en zorgt voor extra versteviging ( liftend effect ) en hydratatie van je huid. Je kunt hem natuurlijk ook gebruiken zonder dat je al producten van La prairie gebruikt. De crème is dik van structuur, ruikt heerlijk en smeert lekker uit. Mijn huid voelt echt opgefrist en verstevigd nadat ik de crème heb opgebracht. Mijn huid voelt na gebruik zeer zacht aan en geeft me wel een beetje een luxe gevoel. Toch heb ik na deze crème meerdere keren te hebben gebruikt wat meer last gekregen van puistjes. Misschien is deze crème toch iets te hydraterend voor mij. Ik vind het in ieder geval wel een heerlijke crème om te smeren op mijn gezicht en hals en doet wat mij betreft wat hij beloofd te doen. Je kunt de La Prairie Skin Luxe cream kopen bij de luxere parfumerieën zoals Douglas en Ici Parix Xl. Je betaald voor deze crème wel een hoop geld. Voor een potje van 50 ml betaal je ongeveer €300 en voor een potje van 100ml betaal je ongeveer €600.

Avril lavigne Wild rose eau de parfum

Dit zegt douglas over het parfum: Wild Rose, waarin zowel Avrils vrouwelijke als haar stoere speelse kant is verenigd. Het is een frisse geur voor meiden die niet bang zijn om hun wilde kant te laten zien en die willen ontdekken wat het leven voor ze in petto heeft. Met Wild Rose spoort Avril meiden aan hun dromen te beleven en het leven leuker en spannender te maken.

Ik vind het een lekkere zoete geur die prima voor overdag te gebruiken is. Je ruikt een milde geur van rozen en het flesje in de winkel ziet er leuk uit met een dop van een roos erop. De geur raad ik wel wat meer aan voor jongere meiden, omdat die vaak toch meer de zoetere en ook betaalbare geuren kopen. Je betaald €15,95 voor 15 ml. Er zijn ook nog flesjes met 30 of 50 ml en ze zijn te koop bij parfumerieën zoals Douglas en Ici parix xl.