Kneipp crème douche vijgenmelk–arganolie

IMG_4961
Verzorgingsproducten met vijg erin heb ik nog niet vaak geprobeerd. Laatst kreeg ik de kans om een douche crème van Kneipp te testen met vijgenmelk en arganolie erin. Vandaag vertel ik je wat ik van deze douche crème vind.

IMG_4969

Dit zegt Kneipp zelf over deze douche crème: “Geniet van jou dagelijkse verwenmoment met de zacht geurende Kneipp crème douche vijgenmelk – arganolie. Hoogwaardig vijgenmelk extract en natuurlijke arganolie hydrateren en houden de natuurlijke vochtbalans van de huid 24 uur in stand. Na het douchen voelt je huid heerlijk zacht aan”.

 • Zonder conserveringsmiddelen zoals parabenen
 • Zonder minerale oliën
 • Zeepvrij
 • met natuurlijk verzorgende werkstoffen
 • Succesvol dermatologisch getest
 • Kneipp is tegen dierproeven

IMG_4963

IMG_4974
De douche crème zit in een plastic flacon waarbij je de dop open en dicht klikt. De douche crème zelf heeft een beetje een witte dikkige substantie en je hebt er niet veel van nodig om je zelf in te soppen. Ik gebruik hier een puff voor waardoor je naar mijn idee toch nooit zo veel douchegel nodig hebt. De geur vind ik moeilijk te omschrijven. De douchecrème is zoet, vrouwelijk, zomers, klassiek, romig en zacht en ruikt naar ehh..vijg haha. Na het douchen voelt mijn huid inderdaad zacht aan, maar op mijn benen smeer ik mij toch nog wat in met een bodylotion. Mijn bovenlichaam heeft deze extra verzorging niet nodig na het douchen met deze douche crème. De geur blijf je trouwens nog een tijdje heel subtiel ruiken op je lichaam. Omdat ik nog veel douchegels en crèmes heb staan en nog heel veel andere wil testen zal ik deze niet snel opnieuw kopen, maar vind het zeker een aanrader. Ook leuk om bijvoorbeeld in een verwenpakketje cadeau te doen aan je moeder of een vriendin. Deze Kneipp vijgenmelk – arganolie wordt trouwens ook in een bad crème variant verkocht.

IMG_4977
Een flacon Kneipp crème douche vijgenmelk – arganolie bevat 200 ml, kost € 5,49 en is te koop bij de drogist.

Welke beautyproducten met vijgen geur erin heb jij al eens geprobeerd?

Vorige

Opgemaakt – juni 2013

Volgende

Fogan Cosmetics Glitter Nail Polish

15 Comments

 1. Klinkt goed.. alhoewel ik de verpakkingen van Kneipp niet zo aantrekkelijk vind..
  Eefje

 2. ik heb een eau fraiche met vijgengeur :)

 3. Klinkt fijn! Ik ben erg te spreken over de douchegels van Kneipp, heerlijke geuren!
  Ben hier erg benieuwd naar!
  *noteert op to-buy list ;-)

 4. opzich zou ik deze wel willen proberen!

 5. Wat een heerlijk product! :-) Ik ben sowieso fan van de douchegels van Kneipp.

 6. Ziet er een heerlijke douchegel uit!

 7. Ziet er goed uit! Kneipp heeft altijd zulke lekkere geuren! :-)

 8. deze lijkt me best fijn :D love kneipp!

 9. Hmm.. Kneipp! Lijkt me een lekker product!

 10. Kneipp heeft vaak fijne producten voor een kleine prijs. Deze ken ik nog niet, ik ben benieuwd naar de geur.

 11. Klinkt goed. Kneipp heeft vaak van die heerlijke douchegels. De geur trekt me om toch tot aankopen te doen.

 12. Ik vind deze geur echt onwijs lekker!

 13. Deb

  Volgens mij is vijgengeur echt een typisch zomer geurtje ;-) Ik zie het de laatste tijd steeds vaker in producten. laatst nam ik er een geurtje van mee (Roger & Gallet) en ik vond het ook enorm lekker ruiken dus ik denk dat ik deze geur ook zeker kan waarderen.

 14. heb nog nooit iets met vijgen geprobeerd, maar deze wil ik nog steeds wel eens proberen!

 15. klinkt goed, vooral “zoet, vrouwelijk, zomers, klassiek, romig en zacht en ruikt naar ehh..vijg” ik ga binnekort is naar de drogist om te ruiken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén