Opgemaakt – juni 2013

haarstyle outfit of the day 105
Wow, wat gaat het hard met onze opgemaakt producten. Elke maand krijgen wij het weer voor elkaar om een lang filmpje vol te kletsen met onze opgemaakt producten. Dit keer heeft Amanda wat specialere producten opgemaakt. Benieuwd? Kijk dan snel even verder.

Heb jij deze maand nog leuke producten opgemaakt?

Vorige

Nieuwe poster van Hollandoncanvas

Volgende

Kneipp crème douche vijgenmelk–arganolie

16 Comments

 1. veel producten !

 2. Mooie producten!

 3. Altijd weer leuk om opgemaakt filmpjes te zien! :-)

 4. haarmasker klinkt fijn!

 5. Haha, ik hoor jullie zo graag bezig! Weet niet waarom, maar jullie zijn geweldig samen :) Leuke producten hebben jullie opgemaakt.

 6. lekker veel opgemaakt zeg :D

 7. Veel opgemaakt! Ik doe er in mijn eentje drie maanden over om zoveel op te maken. Applaus dat je die Lemony Flutter hebt opgemaakt Amanda. Dat is mij nooit gelukt inderdaad. En wat betreft geurkaarsen; Ik had er eentje van H&M en die brandde nog niet eens tot halverwege. Helaas…

 8. Wow, wat hebben jullie weer veel opgemaakt :-) Super om te zien!

 9. Leuk filmpje en wat goed dat je de Lemony Flutter hebt kunnen opmaken!

 10. Dat is een heleboel! :) Er zitten leuke items tussen x

 11. Wow, wat onwijs veel!

 12. Wat véél! Leuk filmpje :D

 13. Willeke de Heus

  echt een super leuk om te zien wat jullie nu allemaal doen in de maand haha

  Maar ontzettend leuk en koop ze weer opnieuw :)

 14. Serieus, 17 minuten? Ik vind dit nog steeds tekort. Like for real, ik vind jullie echt zo geweldig! Leuke dames die echt kunnen lullen als brugman. Gezellige video weer! Hurraay voor Aman die een parfum opmaakte. xD Ja, ik gebruik ook de testers! Althans, als ik denk: “Mh, even uitproberen..” Dan doe ik het wel, maar als het niet voor mijn huid + haar is gediend, dan sla ik het over. Joh, gebruik gewoon je tanden man. :’) Damn, de Lemony Flutter is echt .. I love it! Knap dat je hem gewoon in een jaar hebt opgemaakt.. damn. xD

 15. ik

  Ik heb een schaar liggen in de badkamer….voor proefjes en zakjes met gezichtsmaskers…erg handig. :P

 16. leuk filmpje, leuk om te zien

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén