Nieuwe poster van Hollandoncanvas

poster reviewen 090
Hollandoncanvas is een webshop die posters en canvassen aanbiedt van verschillende steden, landschappen, natuur en fotokunst. Toen ons gevraagd werd of wij een poster wilden reviewen hoefden wij niet lang na te denken. Onze familie is gek op foto’s en decoratie voor in huis. Mijn vriend mocht deze keer wat uitzoeken, omdat hij regelmatig pakketjes voor ons wegbrengt van winacties. Dat mag ook wel eens beloond worden!

Mijn vriend heeft gekeken wat voor poster hij wilde en uiteindelijk wilde hij graag een stad hebben. We gingen samen een top 3 maken. Het was nog best lastig te kiezen. Uiteindelijk is de keuze gevallen op Ronda in Spanje.

poster reviewen 092
We vonden dit een warme foto die veel sfeer uitademt. Ook willen wij nog veel van de wereld zien en dit motiveert ons zeker om daarvoor te sparen. Hij zal een mooi plekje krijgen in ons huis!

poster reviewen 076
Op de poster kun je scherp alle details zien. Hier en daar zie je wat vage plekken, maar dat het puur met de foto zelf te maken en niet met de afdrukkwaliteit.

poster reviewen 099
poster reviewen 092
De poster wordt bezorgt in zo’n rol, zodat hij niet scheurt of deukt tijdens het reizen. Ik had er wat nagellakpotjes opgelegd om hem helemaal aan jullie te laten zien. Anders rolt hij weer terug haha.

Het formaat van de poster is 30×40 cm. Een redelijk grote poster. Hij kost € 29,95 en is te koop bij de webshop van Hollandoncanvas.

Houden jullie ook zo van sfeerfoto’s zoals natuur of steden? Ik krijg er altijd energie van!

Vorige

Favorieten – juni 2013

Volgende

Opgemaakt – juni 2013

  1. Ik vind het een hele mooie poster!

  2. Niet direct een poster die ik zou kopen, maar hij is wel mooi. :)

  3. Woa crap, wat een geweldige kwaliteit zeg! :) Leuk dat hij wat mocht uitzoeken, lieve manier van bedanken. ^^

  4. prachtige poster , ziet er heel mooi uit

  5. Hij is erg mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén