clip_image002
Van mijn dochter en nichtje zijn er laatst mooie foto’s gemaakt tijdens een fotoshoot. Ontzettend waardevol om deze momenten dat ze zo hard groeien vast te leggen. Natuurlijk kun je de foto’s alleen digitaal bewaren, maar hoe leuk is het om de foto’s te laten bedrukken en door het hele huis heen te hangen. Wij vinden het ook leuk om foto’s aan familie te geven zoals opa en oma. De reacties zijn altijd hartverwarmend en de kinderen krijgen een mooi plekje in huis.

clip_image004
Als eerste wil ik jullie deze canvas laten zien. Een mooi groot formaat en een eyecather als je binnen komt. Deze komt bij mijn zus te hangen voor een effen muur. Dan komt de witte achtergrond nog krachtiger over.

clip_image006
Een poster geeft een leuk speels effect en is een betaalbare optie als je niet veel te besteden hebt. Het houten ophangsysteem krijg je erbij en is herbruikbaar waardoor je ook een ander poster of foto in kunt doen. Over deze poster krijg ik de meeste complimenten, omdat iedereen er langs loopt richting de hal of keuken.

clip_image008
Ik schreef al dat je ook een foto in het poster ophang systeem kunt hangen. De kwaliteit is beter dan een poster, omdat het blad wat dikker is. Maar goed lijsten zijn ook weer kostbaar dus dit vind ik ook een leuke optie om jullie te laten zien.

clip_image010
Hier zie je de foto voor onze groene slaapkamermuur. Dit komt al een stuk helderder over dan voor een witte muur. Hou hier rekening mee als je foto’s af gaat drukken. Bedenk van te voren een plek in huis waar de foto tot zijn recht komt.

clip_image012
Tenslotte wil ik jullie deze losse foto vergroting nog laten zien. Deze gingen naar opa en oma. We kregen er ontzettend leuke reacties op. Ik vind 20 x 30 altijd een mooi formaat om te geven. Niet te groot en niet te klein, maar precies goed.

Wat heeft jouw voorkeur? Een canvas, poster of foto vergroting?