clip_image002
Sinterklaas is weer het land uit en we kunnen ons richten op de feestdagen. Een kerstboom in huis, overal lichtjes en kaarsjes en natuurlijk ook de cadeautjes onder de kerstboom. Ik vind cadeautjes onder de kerstboom zo sfeervol staan. Je de hele maand verheugen op wat er onder de kerstboom kan liggen, of juist de spanning als er op eens cadeautjes onder de boom liggen! Je kunt Kerst invullen zoals je zelf wilt. In dit artikel geef ik je inspiratie voor 3 persoonlijke kerstcadeaus voor onder de kerstboom.

Persoonlijke kerstcadeaus doen het eigenlijk altijd goed bij iedereen. Het maakt niet uit aan wie ik het cadeau geef, opa/oma of mijn zus, want het wordt altijd gewaardeerd. En dan heb ik het vooral over foto’s van de kinderen of een fotoshoot van het gezin.

clip_image003
Mijn zus houdt het meest van een foto op canvas. Dat komt het mooiste uit in haar interieur. Vooral voor een gekleurde muur komen de kleuren het meeste tot hun recht. Anders hou je zo’n groot wit vlak achter de foto.

clip_image005
Wij hebben zelf al een aantal foto’s op canvas in huis dus mijn voorkeur gaat meer uit naar een foto op hout. Dit bestaat al wel een aantal jaren, maar zie je steeds meer terug in een stoer interieur. Bij ons in huis zou dat in de hoek zijn bij onze rodeo leren bank en houten plank met leren plankdragers. Wat mij betreft echt een stoere hoek. Vooral gecombineerd met zwart staal komt zo’n houten foto goed tot zijn recht.

clip_image006
Als laatste wil ik nog deze leuke CusstomShapes laten zien. Dit zijn een soort van plastic tegels die je tegen de muur aan kunt plakken zonder te boren. Het leuke hieraan vind ik dat je de collage ieder jaar uit kunt breiden. Mijn vriendin heeft zo ook een wand vol gehangen in haar woonkamer. Dit staat zo onwijs gezellig.

Ik hoop dat ik jullie inspiratie heb kunnen geven om ook eens te denken aan een gepersonaliseerd kerstcadeau. Niets zo uniek als een foto!

Samenwerking