Lente Canvas

Make up tasje, zuiderzee 057
Ik wilde al weken een canvas boven onze eettafel hangen, omdat het daar erg kaal was. Mijn huis is erg wit. De muren en meubels zijn wit dus moet ik door middel van accessoires wat kleur in huis brengen. Dit wilde ik graag doen met een canvas. Na weken zoeken en teleurgesteld raken heb ik hem gevonden hoor. Vandaag vertel ik je meer over dit pareltje!

Ik wil elk seizoen een nieuw canvas op hangen en ik zocht er nu dus eentje voor de lente. Ik ben bij meerdere tuincentrums geweest, maar canvassen zijn daar erg duur. Reken al snel op een euro of € 40,00. Nu is dit niet extreem veel, maar als ik elk seizoen een nieuwe wil is dat € 160,00 in een jaar en dat tikt behoorlijk aan voor maar 4 accessoires in een jaar. Mijn zoektocht ging verder… Ik wist dat ze bij de Action af en toe wel leuke canvassen verkochten, maar telkens waren deze al uitverkocht en werden ze niet meer aangevuld. Tot 3 keer toe teleurgesteld te raken van de lege schappen of schappen met canvassen die niet naar mijn smaak waren voor de lente vond ik dit exemplaar. Ik was op de fiets dus mijn vriend zou speciaal voor dit canvas naar de stad moeten rijden, maar toen ik hem zag werd ik verliefd. Ik moest en zou hem meenemen. En het mooiste moet nog komen, hij kostte maar € 4,00. Zo ontzettend goedkoop voor zo’n mooi canvas. Hij hangt nu met veel liefde boven onze eettafel.

Make up tasje, zuiderzee 059
Hier hangt hij nog niet, maar je ziet wel hoe groot hij is. Inmiddels hangt hij dus wel aan de muur, maar ik had geen tijd meer om foto’s te nemen overdag.

Make up tasje, zuiderzee 065
Make up tasje, zuiderzee 064
De details zijn ook erg mooi en zien er totaal niet goedkoop uit.

Ik denk dat ze deze canvas momenteel niet meer hebben, omdat ik deze vorige week heb gekocht en ze elke week weer nieuwe canvassen hebben en vaak ook maar een paar exemplaren. De verkoopster van de Action vertelde mij dat ze van te voren nooit weten welke ze binnen krijgen, omdat ze ze niet per stuk kunnen bestellen, maar gewoon een set krijgen aangeleverd.

Heb jij wel eens een leuke canvas gekocht bij de Action? Zo ja, hoe zag deze er uit?

Vorige

Tips voor het aanschaffen van sportkleding + accessoires

Volgende

Pasen tip – Glazen kip voor paaseieren

  1. Ik vind de canvas erg mooi van kleur….maar koop zulke dingen eigenlijk nooit…omdat creativiteit een liefhebberij is van mijn man en mij, hebben wij een aantal dingen in huis aan de muur hangen die wij zelf gemaakt hebben…

    • Het is helemaal geweldig als je zelf iets creatiefs kunt maken! Ook erg leuk en dan helemaal niet nodig om te kopen. Zou willen dat ik kon schilderen o.i.d. Ben wel creatief, maar ook weer niet zo goed. Wat nog niet is, kan nog komen!

  2. Deb

    Wat een super mooie canvas. Ik ben dol op Japanese Cherry Blossom ! Echt geen geld die 4 euro!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén