Canvas foto van Pixum.nl

pixum 017
Kennen jullie de webshop Pixum al? Pixum is een online foto service waarbij je onder andere foto afdrukken, foto boeken, foto cadeaus en canvasfoto’s kunt bestellen. Onlangs bestelde ik een canvas foto bij hun en vandaag vertel ik daarover mijn mening. Benieuwd? Lees dan vooral even verder.

Ik bestelde een canvas foto van 30 x 40 cm. Pixum heeft trouwens nog veel meer formaten en verschillende soorten canvasfoto’s. Als je hierin geïnteresseerd bent zou ik even gaan rondneuzen om de website van Pixum. Ik bestelde trouwens de normale versie canvas foto.

Mijn vriend en ik zaten heel lang te twijfelen welke foto we zouden nemen. (Ik wilde er graag 1 van ons samen aangezien ik niet zo snel foto’s neerzet waar ik alleen zelf op sta). We besloten er eentje te kiezen van onze vakantie Turkije (vorig jaar). We vonden deze foto het leukst, omdat we een even een momentje hebben tussen ons tweeën en deze foto niet zo geposeerd was als alle anderen. Ook vonden we deze achtergrond erg mooi en waren we beide heerlijk ontspannen. Ik draag weinig make up en mijn vriend geen gel, lekker in de ontspannen stand.

Voor diegene die het graag willen weten: mijn vriend heet Wim, hij is 24 jaar en we zijn aankomende augustus alweer 2 jaar samen!

Mijn bestelling kwam trouwens super snel binnen. Ik bestelde op 16 mei in de middag en 18 mei kwam hij al binnen. Ik vind het altijd prettig als iets snel verzonden wordt, want kan vaak niet wachten tot dat het binnen is.

3
Sakura 093
De canvas foto kwam goed en netjes beschermd binnen in een kartonnen envelop met folie over de foto heen zodat hij zeker niet beschadigd aan zou komen. Super, want hoe erg is het als je bestelling beschadigd aankomt?! Ik moet er zelf niet aan denken.

De foto zit vastgeniet aan hout, zodat hij niet losraakt.

Sakura 095
Sakura 098

Sakura 105

Deze stukjes hout kun je in de hoeken plaatsen om de foto de verstrakken.

pixum 020
Ik wist zelf niet hoe canvas voelde en was verbaasd: het voelt gewoon als papier. Er zit een soort van reliëf in, maar die zie je van veraf natuurlijk niet. Ik heb even een close up foto gemaakt, zodat jullie dit goed kunnen zien.

pixum 012

YNS_1452

De originele foto.

 

pixum 031
Sakura 107
De foto op canvas.

1

Ik vind de de kwaliteit redelijk, maar niet super. Mijn vriend is op de canvas foto veel roder, dan op de echte foto. Zijn baard en mijn highlighter (op mijn wang) zijn op de canvasfoto witte stippen in plaats van haren/poeder. Jammer zo lijken het net of er witte stippen op onze gezichten zitten (dit kun je een beetje zien op de onderste foto). Dit zijn details en van veraf zie je dit ook echt niet, maar ik wil jullie wel eerlijk mijn mening geven.

Van een afstand ziet het er dus wel goed uit en ben ik redelijk tevreden. Je moet er alleen niet met je neus bovenop zitten. De kwaliteit van het papier vind ik wel goed en er mooi uitzien. Ik denk niet dat het snel stuk zal gaan.

Deze canvas foto is 30 x 40 cm en kost € 26,99. De prijs vind ik enorm meevallen voor zo´n groot formaat. Mocht je graag een andere maat willen bestellen of wil je meer informatie dan kun je die hier vinden. Als je meer informatie wilt lezen over de andere producten van Pixum dan kun je die hier vinden.

Edit: ik krijg kosteloos een nieuwe canvasfoto opgestuurd door Pixum! De rode tint komt waarschijnlijk door de automatische beeldcorrectie. Zodra ik de nieuwe foto ontvangen heb, ga ik ze natuurlijk vergelijken en kunnen jullie dit lezen in een nieuw artikel.

Vorige

Facefront – Apple torte

Volgende

Sleek – Oh So Special palette

14 Comments

 1. prachtige foto :D

 2. Ik ben nog niet klaar om mezelf te vereeuwigen op canvas ;)
  Ik zou me wel storen aan die details, dat moet ik toegeven. Ik ben zo een pietje precies en dat vind ik toch niet kunnen.

 3. Wel mooie foto!!

 4. Flo

  Wat een lieve foto! Jammer dat de kwaliteit niet super is. Maar als je het ophangt zie je het vast niet zo!

  Flo xxxx

 5. Wat leuk en lief! & goed van Pixum dat ze een nieuwe opsturen!

 6. Hele mooie foto :D

 7. Wat leuk zeg! Mooie foto! :-) Ik mag er ook een uitkiezen ;-)

 8. Mooie foto! van veraf ziet het er wel goed uit! :)

 9. Super mooie foto! Ik heb ook besteld bij Pixum en krijg hem morgen waarschijnlijk binnen!

 10. Wauw, mooi zeg!

 11. Ziet er, op die kleine details na, wel goed uit! En wat een leuke foto! (:
  xoxo

 12. Jammer dat je er niet helemaal tevreden mee bent, ik vond de kwaliteit van mijn Packpicture echt amazing. :D Leuke foto trouwens. :)

 13. Deb

  Mooie foto! Jammer dat de canvas toch afwijkt van de originele foto. Ik heb zelf ook een canvas van Pixum en ben er erg tevreden over.

 14. Wat jammer van de kwaliteit, maar ik vind de foto van jullie prachtig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén