Sleek – Oh So Special palette

Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 205
Een paar weken geleden bestelde ik drie Sleek paletten bij Enchantra, omdat ik een kortingscode van 15% had en gratis een lipgloss/lipstick bij mijn bestelling zou krijgen. Er stonden nog wat paletten op mijn wishlist en dus wilde ik gelijk gebruik maken van deze korting. Een neutraal palette wilde ik ook graag, omdat ik een klein neutraal palette in mijn stash misde. Ik koos voor de Oh So Special variant.

Ik zat ook nog te twijfelen aan het neutral palette van Sleek, maar vond dat de Oh So Special toch mooiere kleuren had.

Ik heb alleen mijn 28 neutral palette of een paar mono’s die ik mee moet nemen als ik onderweg ben. Ik vind dat niet handig en het neemt veel ruimte in beslag. Een Sleek palette is klein en makkelijk mee te nemen.

Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 191
Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 196
Er zitten 12 kleuren in dit Sleek palette variërend van wit, roze, bruin, grijs en zwart. Ze hebben ook allemaal een naam, ontzettend leuk en handig voor artikelen! Ik dacht dat ze tegenwoordig bij elk Sleek paletten wel namen hadden, maar daar heb ik me toch in vergist. De andere twee paletten die ik heb besteld hebben dat namelijk niet. Kijk even mee naar de foto’s en swatches:

Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 203

Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 209

Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 237
De bovenste rij van links naar rechts:
Bow, Organza, Ribbon, Gift Basked, Glitz, Celebrate

Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 253
De onderste rij van links naar rechts:
Pamper, Gateau, The Mail, Boxed, Wrapped Up, Noir

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik er wat meer van had verwacht. Het is geen lelijk palette, dat zeker niet maar hij wordt in beauty wereld een beetje opgehemeld naar mijn idee. De matte kleuren geven niet zo veel pigmentatie af als ik had gehoopt. Ik heb anderen Sleek paletten waarbij de pigmentatie van matte kleuren echt vele malen beter is. Ik wist dus wat de kwaliteit was van de matte oogschaduws en vond deze toch wel wat minder. De shimmer kleuren daarentegen bevatten wel mooie en goede pigmentatie. Over die ben ik wel te spreken en de helft van het palette bevat alsnog shimmer dus zonde van mijn geld vind het niet. Het palette ga ik dan ook zeker wel gebruiken.

Echter één matte kleur viel mij wel op. Hebben jullie hem al gespot? De zwarte kleur is echt AMAZING zwart. De meeste zwarte kleuren in paletten hebben nooit zo’n goede pigmentatie, maar deze wel. Hij is echt zwart-zwart. Ik ben daar erg blij mee en kan hem goed gebruiken voor mijn vampire looks.

Al met al geen verkeerd palette, maar ik had er iets meer van verwacht! Hij bevat 12 x 1,1 gram aan oogschaduw. Kost € 7,95 en is te koop bij Enchantra.

Vorige

Canvas foto van Pixum.nl

Volgende

Yellow Nails

23 Comments

 1. Hij blijft zo moooooi. Ik will’em!

 2. ik heb hem ook! hij is prachtig <3

 3. Ik snap best dat je meer had verwacht van de pigmentatie, de shimmerkleuren zijn wel echt heel erg mooi! En ja die zwarte kleur is echt amaaaazing zeg, kan niet wachten tot je nog eens zo’n mooie look maakt! :)

 4. Ik heb dit pallet al een tijdje en ben er toch heel blij mee. Wrs omdat ik vooral de shimmers gebruik en niet de matte ;)

 5. Deb

  Ik heb dit palette ook, maar gebruik het erg weinig. Ik vind de oogschaduws wel mooi maar niet heel speciaal en sommige een beetje te poederig naar mijn smaak.

 6. ja, dat zwart was mij direct opgevallen :D

 7. Balen dat hij tegenviel! Ik heb het Storm pallet en die is werkelijk prachtig <3

 8. Ik heb deze ook, ik ben er wel blij mee! De shimmer kleurtjes zijn inderdaad wel wat mooier dan de matte. :)

 9. mooie kleurtjes, wil ik oook :D

 10. Aah, mooi! Ik heb toevallig ook een sleek-review online staan vandaag, haha
  Liefs,
  xx

 11. Super mooi palette! Jammer dat de matte een beetje tegenvallen qua pigmentatie, al zie ik dat persoonlijk op je swatch foto niet terug. Daar staan ze allemaal heel mooi op :-)

 12. Wat jammer zeg dat je er meer van had verwacht. De zwarte kleur is inderdaad erg mooi, dat is bij mijn drie palettes van sleek zeker niet zo. Toch wil ik dit palette nog steeds, omdat ik hem nog steeds mooi vind!

 13. hebbenhebbenhebben!

 14. Jammer dat hij een beetje tegen valt. Ik vind hem zelf heel mooi haha! x

 15. Oh, huh? Ik had hem laatst in mijn handen, was echt verliefd! Ik wil hem ook hebben, misschien leen ik hem wel eerst van mijn zus, voordat ik hem aanschaf. :’) De pigmentatie ziet er best goed uit, helemaal de zwarte oogschaduw, maar dat is bijna altijd wel bij Sleek.

 16. Inderdaad een mooi, handig en uitlopend palette is ook één van mijn favorieten vooral de kleuren bow en pamper! :D

  • * sommige kleuren zijn qua pigmentatie wat minder maar dat kan je altijd opbouwen ik vind het..
   Moest er nog tussen er ging duidelijk iets mis hier het is dan ook wel al laat haha! :D sorry liefs

 17. Mooi palette! :)

 18. Heb het palette ook maar gebruik het eigenlijk veel te weinig :-)

 19. Dit palette moet ik hebben, zo mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén