Sleek – Acid palette

Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 271
Ik denk dat de meeste van jullie het Acid palette van Sleek wel kennen. Zo niet, dan leer je deze nu kennen. Het Acid palette vind ik een speciaal palette, omdat hij neon kleuren bevat. Neon kleuren zijn over het algemeen moeilijk te verkrijgen en vaak ook prijzig. De Sleek paletten vallen kwa prijs reuze mee en dus bestelde ik hem laatst bij Echantra.

Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 175
Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 264
De  kartonnen verpakking vind ik dit keer niet zo speciaal. Gewoon standaard met als enige verschil dat er Acid op staat in een bepaald lettertype. De plastic verpakking is ook hetzelfde als normaal. Jammer, want mijn Sleek Circus palette is rood. Dit maakt hem net even specialer dan al mijn andere paletten. Ik hoop steeds dat ik weer zo’n speciaal palette krijg, maar helaas. Ook bevat dit palette een doorzichtig papiertje om de oogschaduw te beschermen. Helaas zonder namen, ik vind het altijd wel erg leuk als ze wel namen hebben.

Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 266
Het palette bevat zoals gewoonlijk een grote spiegel en een sponsapplicator. De nieuwe paletten van Sleek hebben geen motief meer op hun oogschaduw, maar deze nog wel. Wie weet veranderd dat bij deze in de toekomst nog. Persoonlijk heb ik altijd moeite om de paletten open te maken zonder mijn nagels te gebruiken. Ik vind dit erg irritant, maar aan de andere kant weet je dat hij op reis echt niet open zal gaan (ze zitten erg goed dicht).

Ik had gehoopt dat de neon kleuren goed gepigmenteerd waren. Ik vond dit zelf een beetje tegenvallen. Nu kan ik dit makkelijk oplossen door een witte basis te gebruiken. Ik heb dit wel vaker met oogschaduws, maar als ik een witte basis gebruik is dit probleem bijna altijd opgelost.

Op naar de swatches:
Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 293
Roze, wit, geel, oranje, donkerblauw, lichtblauw.

Ik was verbaast door de prachtige roze kleur in dit palette. Ik had mijn focus meer gelegd op de vier neon kleuren en daarom zo verbaast dat er een prachtige roze tint in zat. Jorinde zei ook nog dat ze hem zo mooi vond. Hij was mij eigenlijk nooit opgevallen op swatches van andere bloggers.

De witte kleur bevat erg weinig pigment. Ik ben er een paar keer overheen gegaan om er kleur vanaf te krijgen, maar alsnog was dit subtiel. De andere kleuren spreken voor zich denk ik.

Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 304
Paars, Okergroen/Mosgroen?, Felroze, groen, grijs, zwart.

De paarse kleur valt erg tegen, maar de andere kleuren gaan nog wel. De shimmer leuren zijn wel goed gepigmenteerd, maar dat zijn de meeste in mijn Sleek paletten. Ik had dat ook wel een beetje verwacht.

Al met al ben ik tevreden, maar niet omver geblazen. Dit palette bevat 12 kleuren. Elk kleurtje bevat 1,1 gram. Hij kost € 7,95 en is hier bij www.enchantra.eu te bestellen.

Vorige

Winactie canvasfoto Pixum.nl

Volgende

Opgemaakt Jorinde

23 Comments

 1. Jammer dat die matte tinten niet zo fel zijn als die shimmery, maar dat is meestal! Toch denk ik dat je hiermee wel een knallook kan maken. Bijv. met NYX Milk jumbopencil eronder :)

 2. Ik heb dit palette ook en het is echt mijn favoriet! Ik hou van de kleuren!

 3. Supermooi palette!

 4. de bovenste rij is echt heel mooi :)

 5. Ik vind die felle kleuren zo gaaf!

 6. wat een prachtige kleuren!

 7. Ik vind het erg mooie kleuren!

 8. mooie kleurtjes! ♥

 9. Mooi palette, al draag ik zelf geen neonkleuren!
  liefs.x

 10. Ik vind het heel leuke kleuren alleen zou ik niet direct weten hoe ze te gebruiken..

 11. Deb

  Mooie kleurtjes! Vooral de blauwe vind ik prachtig. Zelf zou ik me 1,2,3 geen raad weten met neon kleurtjes in looks. Dus ik laat me graag door jullie verrassen ;-)

 12. Ah dit heerlijke palette waar ik ook al een eeuw naar loop te staren. Denk dat ik ‘m binnenkort maar eens aanschaf. Ben heeeel erg benieuwd naar de look :d

 13. Wat jammer, ik lees juist superveel goede dingen over dit palette. De neonkleurtjes zijn echt iets voor jou!

 14. Bo

  Ik wil hem ook!Hij is zo mooi!

 15. Ik vind de kleuren juist enorm leuk! :D

 16. Sommige mogen toch wat meer gepigmenteerd zijn.

 17. Wat een leuk palette, leuke felle kleurtjes!

 18. wow wat een toffe kleuren, passen helemaal bij de felle mode trend nu!

 19. Ah men, jammer dat je niet blown away bent. Ik vind de swatches wel gorgeous om te zien hoor. :D

 20. Deze wil ik ook ooit nog :)

 21. Whoee hij is echt naise!! ik heb hem inmiddels ook besteld!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén