Sleek i-Candy palette

sleek candy en look en sieraden 031
Sleek heeft laatst de limited edition i-candy collection uitgebracht. Ik had het grote geluk bij LoisLorinde het palette te winnen. Ik was er zo blij mee! Ik ben dan ook een enorme fan van Sleek. Ik kon niet wachten om dit palette te gebruiken, maar eerst moest ik hem natuurlijk op de foto zetten. Dat heb ik inmiddels gedaan en vandaag heb ik de review van dit prachtige palette voor je.

1
Het palette heeft een super leuke verpakking. Eens anders dan de standaard verpakking. Hij bevat veel kleur, spikkels, gebakjes. Echt een ‘snoepige candy’ verpakking.

sleek candy en look en sieraden 015
sleek candy en look en sieraden 017
Het palette is zoals altijd mat zwart. Wat ik zo bijzonder aan dit palette vind is de tekst recht onderin bij het palette. Dit is het enige palette tot nu toe wat dit heeft. Hieraan kan ik hem makkelijk herkennen. Dit zou Sleek eigenlijk bij alle paletten moeten doen. Zo kan ik ze makkelijker uit elkaar houden.

sleek candy en look en sieraden 022
Bovenop de kleuren zie je een papiertje met hierop de namen van de kleuren.

sleek candy en look en sieraden 035
sleek candy en look en sieraden 049
sleek candy en look en sieraden 040
Het palette bevat zoals alle paletten een spiegel en een sponsapplicator. Het is een snoepig palette met zachtere pastelkleuren. De kleuren zijn wel fel, maar wat zachter qua tint. Moeilijk uit te leggen, maar als je de swatches ziet zal je begrijpen wat ik bedoel.

sleek candy en look en sieraden 062
Van links naar rechts: strawberry sherbet, bon bon, parma violet, apple sour, pear drop, flump.
Vooral de shimmer kleuren bevatten meer pigmentatie dan de matte kleuren. Ik had veel meer verwacht van de paarse kleur. Normaal gesproken is de pigmentatie bij Sleek veel beter. Jammer van deze kleur!

sleek candy en look en sieraden 084
Van links naar rechts: liquorice, blue fizzle, aniseed, bubble gum, mint cream, cream soda.
Vooral de kleur Blue Fizzle vind ik erg mooi. Een bijzondere en unieke kleur die ik nog niet eerder ben tegen gekomen.

Ik ben vooral te spreken over de shimmer kleuren. De matte kleuren vallen mij iets wat tegen van Sleek. Misschien als ik ze in een look gebruik dat ik hier minder last van heb. Dat moet ik nog gaan uittesten!

Snappen jullie nu wat ik bedoel met wat meer pastel kleuren? Wel fel qua kleur, maar zachter. Ik vind het een leuk, snoepig palette en ik denk dat dit een leuk palette is voor meiden die wel meer kleur wil gaan dragen, maar nog niet zo goed durven om hele felle kleuren te dragen. Op deze manier kan je wennen aan het dragen van kleur en steeds een stapje verder gaan.

Bij deze wil ik LoisLorinde nogmaals bedanken. Dank zij haar heb ik dit mooie palette aan mijn stash/collectie kunnen toevoegen.

Het palette bevat 12 oogschaduws met elk 1,1 gram. Het palette kost € 9,50 en is te koop bij Enchantra. Deze week zal er een look verschijnen waarbij ik kleuren uit dit palette heb gebruikt.

Heb jij dit palette in je bezit? Of staat hij nog op je wishlist? Of laat je hem aan je voorbij gaan?

Vorige

Reminder! Win een beauty zomer goodiebag t.w.v. € 85,00

Volgende

Nieuwe oorbellen van Six

32 Comments

 1. Mooi palette!

 2. Ik vind het echt een super mooi palet! Ik wil ‘m!!! :-)

 3. Ik heb hem ook en ben vooral weg van de metallic finishes!

 4. Dit palette vind ik echt super!! Hij is moooi :D

 5. ik ben niet zo dol op felle kleuren, daarom zou ik deze overslaan.. wel ben ik dol op sleek :)

  • Het overgrote deel van de Sleek paletten heeft toch felle kleuren? haha. Er zijn natuurlijk wel een paar natuurlijke paletten, maar de felle overheersen toch meer denk ik.

 6. gorgeous palette ;D

 7. Hij is echt práchtig! Leuk dat je ‘m gewonnen hebt :D

 8. Ik heb het palette ook, hij is prachtig. Maar de tekst rechtsonderin is niet nieuw hoor, dat zit daar op vrijwel elk LE palette sinds het Paraguaya palette. ;)

  • Echt? Hmmm ik heb net een ander nieuws LE palette en daar zit het niet op. Vandaag dat ik die conclusie trok haha

   • Jup ik heb zelf even in mijn sleek palette stash gekeken en op de snapshots en de dark & brights palettes staat het dan weer niet… Sleek is niet erg consequent met het gebruiken van tekst rechts onderin xD

 9. Candy? Dat kan je absoluut zeggen! :-) Mooie kleuren heeft dit palette en die blauwe kleur, ik smelt alweer weg haha! :D

 10. heftige kleuren :)

 11. Wat een mooie palette!

 12. Mooie kleurtjes zitten er in dit palette!

 13. Zitten echt hele mooie kleurtjes in!

 14. Mooi palette. Wel een beetje jammer van de matte kleuren inderdaad, maar er zitten wel weer hele mooie shimmer kleuren in.

 15. Wat een mooie felle kleuren! Ik zou dit palette zelf alleen niet snel kopen. Ik gebruik deze kleuren vrijwel niet…

 16. Wat een knalkleuren!

 17. Num num Aniseed en Bubblegum samen. :D Leuk palletje!

 18. Hele mooie kleuren en goed palet! Ben beniewd hoe het tot z’n recht zal komen in een look!

  Liefs,

  Maria

 19. gefeliciteerd, wat een prachtig palletje

 20. Wat een mooi “zoet’ palette, zelf twijfelde ik om hem aan te schaffen.

 21. Apple Sour en Cream Soda zijn mijn favorieten, love de shimmers erin. Gaaf dat je hem hebt gewonnen dame, welverdiend! Nu moet je er wel een knallende look mee maken! :D

 22. Ooooooh zo mooi!

 23. Super leuk dat je er zo blij mee bent! :)

 24. Janine

  Wauw , Blue Fizzle is echt heel mooi ! Ik heb niks van sleek en kan daar best om huilen, ik koop liever budget dingen. Maar i – candy is echt iets voor mij , ik draag vaak opvallende ooglooks .
  Dit staat op mijn lijstje van hebben, maar de kans is denk ik klein dat het werkelijkheid word .

  Leuk artikel trouwens !

  Liefs

  Janine

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén