Sleek – LE Circus palette

Sleek,oranjelook 020
Vorige week waren er een aantal Limited Edition paletten van Sleek te koop bij www.alicejo.com Het Circus paletten stond al tijden op mijn wishlist en was alleen op Ebay te koop. Maar daar vroegen ze er belachelijk veel geld voor. Toen ik hoorde dat dit palette te koop was twijfelde ik geen moment en stopte ik hem in mijn winkelmandje. Ik zat namelijk al weken te kwijlen bij de swatches van dit palette en wat voor looks ik er mee kon maken. Maar nu is hij van mij! Benieuwd naar mijn mening? Lees dan vooral even verder.


Deze webshop verkoopt niet alleen Sleek, maar ook Barry M en de bekende EOS lipbalms. Neem zeker eens een kijkje. Het duurde ongeveer 4/5 dagen voordat ik mijn palette binnen had.

Sleek,oranjelook 024
Als eerste de verpakking. Een geweldig kartonnen doosje met mooie letters en kleuren. Ik vind het leuk dat deze verpakking anders is dan alle andere paletten van Sleek; hij is namelijk rood! Dat wil dus ook wel wat zeggen over de inhoud als het al zo’n aparte buitenkant heeft.

Sleek,oranjelook 028
Het palette doet zeker zijn naam aan, want het zijn echte circus kleuren. Kleuren van de regenboog waar je een echte circus look mee kunt maken. Ook vind ik de kleuren erg divers, want bijna elke kleur zit er wel in. Rood, paars, roze, wit, geel, donkerroze, zwart, lila, groen, lichtblauw, donkerblauw en oranje. Met dit palette kun je echt alle kanten op. Dat maakt dit palette ook zo geschikt voor mij. Tevens bevat het palette een spiegel en een spongapplicator. Nu gebruik ik deze niet maar het is leuke extra voor als je deze twee vergeten bent.

Op naar de swatches:
Sleek,oranjelook 032

Sleek,oranjelook 039
Bijna alle kleuren zijn erg goed gepigmenteerd, behalve de witte kleur. Ik vind de kleuren boven gemiddeld gepigmenteerd. Nu was ik toch niet van plan deze veel te gaan gebruiken dus dat vind ik ook niet zo erg. Vooral de oranje is super gepigmenteerd. Hij lijkt bijna licht te geven, zo fel is hij. Sleek staat dan ook bekend om zijn geweldige pigmentatie. Ook blenden de kleuren makkelijk en pakken ze daadwerkelijk ook zo ook op je oogleden. Ik heb wel vaker dat als ik een swatch maak en de kleur niet zo mooi over komt op mijn ooglid, hier is dat dus echt niet het geval. Toen ik een look met dit palette had gemaakt was ik even omver geblazen van hoe zacht en mooi de kleuren zijn.

Dit palette heeft echt al mijn verwachtingen overtroffen! Ik ben hier zo enorm blij mee en zal hem nog veel gaan gebruiken. Jullie kunnen het wel raden; morgen komt er een look aan met dit geweldige palette. Hier kunnen jullie zien hoe mooi de oogschaduws zijn op je ooglid.

Het palette is nog te koop! Als je dit palette wilt hebben is dit nu je kans, want voor je het weet is hij niet meer te koop en vis je achter het net. Hij is te koop bij de webshop www.alicejo.com Het palette kost slechts € 8.50, bevat 12 kleuren en elke kleur bevat 1,1 gram. De verzendkosten bedragen € 2,95.

Vorige

Essie – Lion around

Volgende

Sleek – LE Lemon Meringue Pout Polish

22 Comments

 1. Die zijn echt goed gepigmenteerd ! Ik ben alleen niet zo van de felle kleuren, maar wel leuk om te hebben :)
  x Ella

 2. wauw super palette erg leuke kleuren, word ik helemaal vrolijk van ! :D

 3. Ziet er echt heel leuk uit!
  xoxo

 4. Wow echt super leuke kleurtjes x

 5. Wauw ziet er goed uit! Ik zag hem ook al staan op de webshop ;-)

 6. zalige kleuren :)

 7. Allissa

  Die donkergele kleur! waaaaaauw! :d

 8. Prachtig! Echt zo’n palette die je gewoon moét hebben! Zelf ben ik niet zo van die felle kleurtjes en vind ik dat al snel te heftig staan bij mij, maar wat een mooie kleuren zeg!

 9. Wauw heel mooi, vooral de eerste rij. Ik ben benieuwd wat voor looks jij hiermee gaat maken, aangezien jouw looks altijd zo mooi zijn!

 10. Mooie kleuren zitten er in het palette!

 11. Oh wauw, heel mooi!

 12. Prachtige kleuren, vooral de eerste rij is amazing zeg! Kan niet wachten om er een look van te zien! ;)

 13. Wauw, mooie pigmentatie zeg, vooral de gele mosterdtint uit de eerste rij. WAUW!

 14. wauw wat een leuke kleurtjes!

 15. Ik vind dit een erg mooi palette!

 16. perfectie! ♥

 17. Echt super gave kleuren! Die webshop is fijn en daar kun je rustig de palettes via de post laten komen ja:)

 18. Wat een mooi palette! Ik denk voor mij wel iets te heftig qua kleuren. Maar ik gebruik sowieso niet zoveel kleur. ;)

 19. Sleek is en blijft toch geweldig hé!

 20. oeee mooi issiee zegg!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén