Sleek – Storm palette

Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 334
Ik heb laatst drie nieuwe paletten van Sleek besteld. Van twee konden jullie al een review lezen en vandaag is het de beurd voor het Storm palette. Ze zeggen wel eens: bewaar het beste voor het laatste en voor dit palette geld dit zeker. Een geweldig palette met geweldig mooie kleuren. Lees verder om de swatches te bekijken!

Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 182
Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 323
Het palette ziet er hetzelfde uit als alle andere Sleek paletten. Bevat een spiegel en een beschermende folie. De kartonnen verpakking is echter wel anders dan de andere Sleek paletten. Je ziet verschillende losse oogschaduws liggen op de kartonnen verpakking. Leuke extra!

Helaas bevatten de kleuren geen namen. Jammer, want ik vind het juist zo leuk als ze namen bevatten. Dat mag de pret niet drukken, want als je de swatches ziet ben je om..

Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 336
De eerste rij zijn voornamelijk lichte kleuren en de tweede rij bevat donkere kleuren. Daarom is dit palette naar mijn idee voor iedereen geschikt. Je kunt er zowel natuurlijke als heftige looks mee maken. Looks voor overdag of een leuk feest waarbij je los mag gaan. Matte en shimmer oogschaduw. Wat wil je nou nog meer? Dit is zeker weten een van mijn mooiste Sleek paletten, omdat de verhoudingen tussen de oogschaduws precies goed zijn.

En dan nog de diversiteit aan kleuren in dit palette: champagne, wit, bruin, goud, roze, roodbruin, blauw, groen en zwart. Je kunt hier echt alle kanten mee op.

Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 353
Michel Todd, Groengeel look, Sleek paletten, stash 373
En die pigmentatie, in 1 woord: WAUW. Ik ben om! In het echt lijkt er een dubbele gloed over de oogschaduws te zitten. Neem bijvoorbeeld de roodbruine oogschaduw. In eerste instantie lijkt hij rood en als je verder kijkt en de swatch in het licht bekijkt zie je ook bruin. Dit zie ik niet alleen bij de rode kleur, maar bij nog veel meer kleuren. Voor mij een spannend en speciaal palette. Ik heb geen seconde spijt gehad dat ik dit palette heb gekocht. Dat ze voor zo’n laag bedrag zo’n mooi palette kunnen maken..

Ik kan zo nog wel uren door gaan, maar ik denk dat de foto’s wel genoeg zeggen. Looks volgen uiteraard nog in de toekomst. Als jullie verzoeken hebben met me bepaalde kleuren wil ik ze graag voor jullie maken. Roep het maar in de comments!

Het palette bevat 12 kleuren die ieder 1,1 gram bevatten. Ik heb mijn palette gekocht op Enchantra voor € 9,99.

Vorige

Yves Rocher – Les Plaisirs Nature eau de toilette perzik

Volgende

In mijn douche #1

17 Comments

 1. Wauw dit palet staat zeker nog hoog in mijn Ik Wil hebben lijst. prachtig.

 2. ik mis het wafeltjespatroon :)

 3. Bo

  Wauw hij is prachtig! Ik heb het ultra mattes v1 brights palette gisteren gekocht!xx

 4. Wauwie, prachtige kleuren!

 5. Waauuuw, wat een prachtige palette! :D

 6. Wauw, echt een fantastich palette!

 7. Mijn favoriete palette ever, ik vind de kleuren zo mooi!

 8. Echt een prachtig palette!

 9. God, ik ben ook om hoor! xD Wat een geweldige palette, amazing pigmentatie en ik snap wat je bedoeld met de dubbele ondertoon erin. Hij lijkt wel te veranderen, sommige kleuren in de palette komen heel anders neer op je arm. Lovely!

 10. Wanneer komt mijn palette binnen? De frustratie begint weer… Ik heb ‘m ook besteld, maar mijn bestelling duurt nu helaas mega lang! Ben d’r alweer achter aan gegaan, dus moet hem binnenkort wel hebben. Oh je, ik wil er echt een look mee maken. NU. Hij ziet er zo geweldig uit, zeg!

  • Wat vervelend! Ik kan er zelf ook nooit tegen om op iets te wachten wat ik erg graag wil hebben. Je kunt het echt prachtige looks mee maken, een echte toevoeging voor mijn stash!

 11. Ziet er top uit, ik heb hem ook! :)

 12. Pretty colors, but maybe a bit too shimmery?

 13. Deb

  Mooi palette, met deze kleuren kun je alle kanten op.

 14. Ik heb hem ook!! Hij is zo makkelijk en fijn!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén