In mijn douche #1

Nadat Amanda haar producten in haar douche al eens heeft laten zien, zal ik vandaag de producten laten zien, die ik momenteel in mijn douche heb staan. Ik kan jullie van tevoren zeggen dat ik niet honderden producten tegelijk gebruik. Ik vind het namelijk zelf niet fijn om heel veel producten tegelijk heb open staan.

in mijn douche1 015

Herbal essences dazzling shine shampoomet parel en rozenextracten: maakt mijn haar goed schoon en ruikt lekker. Ik vind de shampoos van dit merk eigenlijk altijd wel fijn. Misschien een rare tic van mij, maar doorzichtige shampoos vind ik sowieso fijner dan crèmige shampoos.

in mijn douche1 017

Lóreal Elvive intens-glad haarmasker: Dit is mijn favoriete haarmasker. Er komen altijd snel klitten in mijn haar en dit masker maakt mijn haar super zacht. Dit masker heb ik stiekem ook als tip van een kapper gekregen. Eigenlijk promoot een kapper vaak alleen de producten uit een salon.

in mijn douche1 018

Lóreal perfect clean diepe reinigingsgel: In het begin hielp dit product nog wel tegen mijn puistjes, maar tegenwoordig doet het niet meer zoveel voor mijn huid. Ik moet maar weer eens op snor, naar andere producten voor mijn huid.

in mijn douche1 019

Gillette scheermesjes: Ik gebruik altijd deze weggooi scheermesjes van Gillette en ben er super tevreden over. Ze scheren fijn en maken mijn huid niet stuk.

in mijn douche1 021

Satin care scheergel van Gillette: Naast de scheermesjes, gebruik ik altijd een scheergel van Gillette. Ik weet dat veel vrouwen zich ook scheren met andere doucheproducten, maar ik blijf trouw aan mijn scheergel. Het werkt voor mij erg fijn.

in mijn douche1 022

Andrélon haar&hoofdhuid repair shampoo voor droog en beschadigd haar: een fijne shampoo die prima zijn werk doet.

in mijn douche1 026

Sabon scrub in sweet summer: Ik hou niet zo van scrubs, maar deze van Sabon is heerlijk en maakt mijn huid super zacht. Er komt nog een review van!

in mijn douche1 027

Palmolive ayurituel joyous shower gel: een fijne douchegel die ontzettend veel schuim geeft.

Sakura 170

Sakura zeepje coconut rose soapcake: Een heerlijk zeepje van de webshop Sakura. Ik heb even een oude foto genomen, omdat ik het zeepje nu niet goed op de foto kreeg. De gedroogde bloemetjes heb ik er natuurlijk afgehaald. Er is al eerder een review door mij geschreven over dit zeepje.

in mijn douche1 032

Dit waren mijn producten, die ik momenteel gebruik onder de douche. Natuurlijk wisselt het enorm snel, want als een product op is of ik hem niet fijn vind komen er weer andere producten te staan.

Vorige

Sleek – Storm palette

Volgende

Mijn favoriete nagellak combo

  1. Dat bad ziet er echt mega lekker uit! Je hebt fijne producten in je douche!

  2. Omy wat heb jij een heerlijk bad! Die l oreal heb ik ook eens gehad, de roze variant. vond het best fijn.

  3. Bo

    Leuk om te zien!xx

  4. Mooie producten!

  5. heel leuk om te zien!
    ben beneiuwd naar die sabon scrub! (ben zelf ook niet zo’n scrub-fan..)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén