Andrélon haar & hoofdhuid shampoos

Filmpje, andrelon shampoos 288
Toen wij voor het eerst de nieuwe Andrélon shampoos zagen met een wit kleurige fles, waren wij erg benieuwd. Ze zien er toch weer even anders uit, dan de standaard paarse fles. Vandaag zullen wij de drie nieuwe varianten van de haar & hoofdhuid shampoos reviewen.

Filmpje, andrelon shampoos 285
Dit zegt Andrélon zelf over de shampoos:

“Andrélon Haar & Hoofdhuid is een nieuwe haarverzorgingslijn die zowel je haar als je hoofdhuid verzorgt. De Andrélon Haar & Hoofdhuid range bevat een intensief voedende formule met Nutrium 10, met 10 vitaminen en mineralen, die de conditie van de hoofdhuid verbetert en verzorgt voor sterk, zacht en glanzend haar vanaf de wortel tot in de puntjes.

Filmpje, andrelon shampoos 297
Jorinde had de repair variant er hieronder haar mening:

Zoals wij hierboven al zeiden vind ik de fles een mooie witte uitstraling hebben. De repair variant is speciaal voor droog en beschadigd haar. Dit komt mede omdat deze shampoo is verreikt met lysine. Dit voedt het haar intensief en helpt beschadigingen voorkomen. De shampoo zelf is erg romig en lief zacht roze van kleur. Voor degene die het graag willen weten: Ja, er zit SLS in deze shampoo. De geur is een beetje zoetig, maar helaas blijft deze geur niet echt hangen als het gewassen is. Zonder een conditioner of masker, maakt het mijn haar niet zacht genoeg. Hierdoor maakt het product op zichzelf niet zijn belofte waar, maar mijn haar heeft ook altijd erg veel voeding nodig (pluizenbol). Mijn man vond de shampoo heerlijk en laat zijn shampoo af en toe staan om deze even in te pikken haha. Al met al, ben ik best tevreden over deze shampoo en zal ik hem zeker nog eens aanschaffen.

Filmpje, andrelon shampoos 301
Filmpje, andrelon shampoos 293
Amanda had de sensitive & volume maxx varianten en hieronder haar mening:

Ik vind de flessen ook erg mooi en ze doen mij aan iets fris denken door de witte kleur. Ik vind het ook leuk dat het merk in de dop geschreven staat, ik hou echt van dit soort details.
Filmpje, andrelon shampoos 305

De sensitive is wit van kleur en romig van structuur. Deze sensitive is bedoeld voor normaal haar & de gevoelige hoofdhuid. Mijn hoofdhuid wil nog wel eens gevoelig zijn en was daarom extra benieuwd naar deze variant. Hij schuimt en verzorgd mijn haar goed. En het belangrijkste, ik heb geen last van een gevoelige hoofdhuid. Super fijn! Hij verzorgt mijn huid en doet zijn werk. De geur is basic, niet speciaal maar wel een verzorgde geur zoals je die ook wel eens bij conditioner hebt.

De volume maxx variant is bedoeld voor fijn & futloos haar. Nu hebben Jorinde en hier beiden geen last van. Wij hebben allebei dik en vol haar dus wij konden deze shampoo niet optimaal testen. Zelf merk ik niet heel erg veel verschil in volume. Hij maakt mij haar wel goed schoon en schuimt goed. Maar over de volume kan ik niet goed oordelen, omdat ik daarvoor niet het geschikt haar heb. Wat ik wel een positief punt vind is de geur. Hij is een beetje zoet en ruikt naar bloemetjes..hmm.

Wat ik jammer vind is dat ik bij beiden shampoos vet haar krijg. Normaal krijg ik op de derde dag vet haar en bij deze shampoos al op dag twee. Als je het niet erg vind om je haar regelmatig te wassen kan ik deze shampoos zeker aanraden. Ze zijn basic, maar doen hun werk en daar gaat het uiteindelijk om.

Filmpje, andrelon shampoos 307
De sluiting is prima. De dop zit goed dicht als hij dicht zit en gaat niet zomaar open. Alle shampoos zijn lekker vloeibaar zoals je hier op de foto wel kunt zien. Zoals een shampoo hoort te zijn.
Filmpje, andrelon shampoos 312
Van links naar rechts: volume maxx, repair, sensitive.

De Andrélon haar & hoofdhuid shampoos bevatten 300 ml per stuk, kosten €4,29 en zijn te koop bij de drogist.

im43t

Vorige

Teeez – City Trip collectie

Volgende

Lóccitane Rose pearlescent body cream

  1. De sensitive shampoo is bedoeld als Anti-Roos, daarom snap ik eigenlijk niet helemaal waarom Andrelon deze aanprijst voor een ‘normale’ gevoelige hoofdhuid, want een gevoelige hoofdhuid hoeft echt niet van roos te komen. Ik vind dat persoonlijk best slecht van Andrelon!
    Maar aangezien ik wel last heb van beschadigd haar en een gevoelige hoofdhuid neem ik de Repair shampoo de volgende keer toch mee als ik shampoo nodig heb, hij lijkt me namelijk wel fijn als extra verzorging, extra conditioner en masker heb ik toch wel nodig;)

    • Klopt, maar omdat ik daar geen last van heb, heb ik hem daarom daarop niet getest, maar alleen op de gevoelige hoofdhuid.

  2. Ik ga ze binnenkort ook proberen :)

  3. Jammer dat ze je vet haar geven, dat lijkt me toch niet zo prettig :(

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén