Lóccitane Rose pearlescent body cream

Persoonlijk ben ik gekker op body creams en body lotions dan op butters en vandaag zal ik een review doen over één van mijn favoriete bodycreams: Lóccitane rose 4 reines pearlescent body cream!

site 103


Dit zegt Lóccitane zelf over het product:

“Deze met zoete amandelolie met voedende en verzachtende eigenschappen verrijkte crème voor het lichaam trekt snel in dankzij de lichte, romige textuur. Zij laat een geïriseerde voile achter die de huid een lichte paarlemoeren gloed geeft. De huid is gehydrateerd* en zacht en heeft de subtiele geur van vers geplukte rozen. hydratatie van de bovenste lagen van de opperhuid’’.

site 104

Het potje wat ik heb zit nog in de oude verpakking (75 ml) en is ondertussen dus vernieuwd. Deze crème is zachtroze van kleur en smeert makkelijk uit. Hij trekt makkelijk in en laat geen vettig laagje achter. De geur is echt goddelijk. Ik weet dat sommige mensen helemaal niet weg zijn van de geur van rozen, maar juist door dit product ben ik de geur van rozen steeds meer gaan waarderen en voelt het heel luxe aan. Meestal smeer ik deze crème ‘s morgens aan na het douchen en als ik ’s avonds naar bed ga, ruik ik nog steeds de heerlijke geur op mijn lichaam. Ik vind Lóccitane een erg leuk merk en de verpakkingen zien er ook prachtig uit.

site 105

Een potje Lóccitane rose pearlescent body cream bevat 200 ml, kost € 31 en is te koop bij een Lóccitane winkel of op nl.loccitane.com

Gebruik jij wel eens producten van dit merk en wat zijn jouw aanraders?

PS. Het artikel van Amanda is gisteren niet online gekomen op Bloglovin. Zij had een filmpje gemaakt. In dat filmpje kun je haar allereerste tutorial vinden waarbij zij haar dagelijkse look laat zien. We zouden het leuk vinden als je het filmpje even bekeek! Klik hier om naar het artikel te gaan. 

image (2)

Vorige

Andrélon haar & hoofdhuid shampoos

Volgende

Amanda is vandaag jarig & viert dat met een winactie week

16 Comments

 1. Persoonlijk heb ik nog nooit iets van Loccitane geprobeerd. Deze body cream lijkt me wel wat. Zie ik het nou goed dat deze je een klein glansje geeft

 2. De handcrèmes van L’Occitane zijn ook altijd fijn !

 3. Oohhhhh deze lijkt me echt goddelijk!! Ik hou van de geur van rozen en L’occitane heb ik nog niets van maar vind ik zo’n schattig romantisch merk. Deze gaat op mn wishlist! Thnx :-)

 4. Oee lekker. Ik houd van dit merk. :)

 5. Wat een leuk product! Die verpakking vind ik ook tof, lekker oldskool vintage!

 6. Marjolein

  Ohh dat klinkt fijn! Zelf vind ik de geur van rozen erg lekker, dus dit is wel iets om te onthouden.

 7. De geur lijkt me echt heerlijk! De beschrijving er ook omheen, ben direct into the crème! Hoor wel vaker iets over dit merk, maar sta d’r nooit zo bij stil om er iets van te kopen!

 8. Ik hou wel van hun merk!

 9. Ik ben het met je eens, zelf ben ik ook gekker op body creams of butters, lotions voeden mijn huid niet genoeg. Of nouja, het slurpt het op.. aaaaand it’s gone. :”) Lekker dat hij geen vettig laagje achterlaat, soms in de ochtend vind ik dat zo vies hé. Juch xD Thank god heeft deze dat niet! Ik gebruik het merk niet, maar wel de body butters van mijn moeder. Ze maakt ze zelf. :D

 10. Lijkt me heel lekker!
  Liefs, leila in wonderland

 11. heerlijk lijkt me die! wel heel goed dat je de geur aan het eind van de dag nog ruikt!

 12. Ik heb nog nooit iets van dit merk gehoord! Het komt me wel bekent in de oren, maar meer niet! De volgende keer zal ik zeker eventjes ruiken/voelen! Ben super benieuwd, jullie hebben me wel weer lekker enthousiast gemaakt! :)

 13. Deb

  Hmmm klinkt erg goed! Ik heb zelf geen L’ Occitane producten omdat 1) het niet echt in de buurt zit 2) ik het best prijzig vind allemaal ;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén