Amanda is vandaag jarig & viert dat met een winactie week

Ik ben vandaag jarig en ben 20 jaar geworden en ga dat vieren met jullie middels een winactieweek! Ik heb het gisteren al met mijn familie gevierd en heb een geweldig groot cadeau gekregen. Namelijk een nieuwe laptop! Ik heb er zelf wel wat geld bijgelegd hoor anders werd het wel heel erg duur voor mijn familie en vriend. Ik werk nu al een paar weken op mijn moeders laptop (genoodzaakt), maar wilde toch wel graag een nieuwe. Ik heb hem nodig voor school en natuurlijk voor onze blog.

Wie jarig is trakteert en ik ga dit natuurlijk met jullie vieren. Ik kwam er twee weken geleden pas achter dat ik vandaag jarig zou zijn en ben dus als een wilde vampier heel veel webshops/bedrijven en bedrijven gaan  benaderen om te vragen of zij misschien mee wilden doen met het vieren van mijn verjaardag. En gelukkig heb ik webshops/bedrijven gevonden die bereid zijn geweest wat cadeaus beschikbaar te stellen die ik mag verloten onder jullie. In totaal zijn er 10 winacties en ik vind dat zelf toch wel een hoop in zo’n korte tijd. Ik vind het echt super dat deze webshops/bedrijven ons wilde sponseren en ben heel erg blij dat ik op deze manier toch mijn verjaardag met jullie kan vieren. Het is eigenlijk geen winactie week, want de winactie duurt langer dan een week (10 dagen).

Hier alvast wat kleine hints van de prijzen:
Een paar goodiebags/pakketen, zonnebril, sunpowder, mascara, sieraad, bon en een nagelak. Van welke merken dit zijn maak ik nog niet bekend, dat is een verassing en daar komen jullie de komende dag wel achter.

Vanmiddag komt de eerste winactie online! Er komt op woensdag en zaterdag wel een look online, maar de overige dagen komt er geen normaal artikel online. Enkel het winactieartikel.

Vorige

Lóccitane Rose pearlescent body cream

Volgende

Winactie dag #1–Een goodiebag vol mooie producten

23 Comments

 1. Kat

  Gefeliciteerd!

 2. Er is er 1 jarig Hoera! Hoera! Dat kun je wel zien dat ben jij!
  Van harte gefeliciteerd, ik kijk uit naar alle winacties! Maak er een super dag van!

 3. Je bent jarig, jarig jopje. Je bent jarig, neem een dropje! Haha, congraaaats. Maak er een leuke dag van want 20 is een prachtige leeftijd. ;)

 4. Gefeliciteerd! Geniet van vandaag!

 5. Deb

  Van harte gefeliciteerd met je B-day meid! Fijne dag Dikke knuffels!

 6. Van harte gefeliciteerd meid! maak er een mooie dag van.

 7. Van harte gefeliciteerd! Hopelijk heb je een mooie dag :)

 8. gelukkige verjaardag :D

 9. Thea

  Van harte en een hele fijne dag!

 10. Er is er 1 jarig HOERA HOERA, dat kun je wel zien dat is Amanda! Gefeliciteerd meid :D

 11. GEFELICITEEERD! maak er een geweldige dag van!

 12. Marjolein

  Een dag te laat, maar alsnog: van harte gefeliciteerd met je verjaardag! :D

 13. Gefeliciteerd met je verjaardag! Geniet er nog maar lekker van. =D

 14. yayy gefeliciteeeeeeeerd!!

 15. manuela

  gefeliciteerd!

 16. Wooop, gefeliciteeerd girl! Hopelijk heb je gisteren een amazing day gehad. ^^ En een laptop, amaziing!!

 17. Een dagje later maar niet minder gemeend: nog van harte proficiat met je verjaardag! Een laptop, wat een supergaaf cadeau zeg, leuk!

 18. Een beetje laat, maar nog van harte gefeliciteerd! Ik hoop dat je een geweldige dag heb gehad! ^^

 19. Ik was er niet, maar alsnog gefeliciteerd Amanda! <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén