Vandaag weer een proefjes review met daarin de Nivea express body gel, clarins face wash en de Weleda Wild Rose vitaliserende dagcrème

Dit zegt Nivea zelf over de express body gel:” De ultralichte formule van de Nivea express body gel trekt direct in en maakt de huid onmiddellijk zacht en soepel. Het unieke ingrediënt hydra IQ zorgt dat het huideigen hydratatieproces  wordt gestimuleerd voor een langdurige hydratatie. Verrijkt met mint extract geeft de express body gel bovendien een unieke frisse sensatie.

 

 

 

 

 

 

 

De gel is inderdaad licht van structuur en smeert gemakkelijk weg. De kleur van de substantie is een beetje aquablauw, maar daar zie je gelijk niets meer van als je hem uitsmeert. Ik vind de geur zo uit de verpakking lekker fris ruiken, maar eenmaal op mijn huid ruik ik er niet veel meer van terug. Tijdens het smeren plakt de express body gel een beetje wat ik niet prettig vind aanvoelen. Om de laatste twee redenen zou ik de Nivea express body gel niet aanschaffen. Mijn huid is na tien minuten wel lekker zacht en voelt lekker gehydrateerd aan.

Een fles Nivea express body gel kost €4,99, bevat 250ml en is te koop bij verschillende drogisterijen.

Clarins gentle foaming cleanser

Dit zegt Clarins zelf over de gentle foaming cleanser:” Deze milde reiniging is zo zacht als melk, maar effectief als zeep en houdt rekening met de behoefte van elk type huid. De luchtige mousse lost eenvoudig op in water en neutraliseert de uitdrogingseffecten van kalk.

Dit is inderdaad een heerlijk luchtig schuimende gezichtsreiniging. In eerste instantie lijkt het meer op een crème, maar eenmaal met water gemengd begint hij heerlijk te schuimen. Het voelt superzacht aan op mijn huid en heeft een heel eigen poederachtige geur. Deze ga ik zeker een keer aanschaffen.

Een tube Clarins gentle foaming cleanser kost €21,50, bevat 125ml en is te koop bij de luxere parfumerien of op www.belissima.nl

Weleda Wild Rose vitaliserende dagcrème

Dit zegt Weleda zelf over het product:” Biedt bescherming en ondersteuning aan de huid vanaf het dertigste levensjaar. De crème is afgestemd op de droge huid. De crème vermindert de eerste lijntjes, de huid wordt gladder, behoudt haar elasticiteit en straalt van vitaliteit. Met de edele geur van damascusrozen. Deze rijke dagcrème met de olie uit de zaden van biologisch geteelde rozen stimuleert de opbouwprocessen van de huid en biedt een effectieve bescherming bij de eerste tekenen van huidveroudering. De huid voelt glad aan en straalt van vitaliteit.

Ik mag dan nog geen dertig zijn, maar heb zeker al last van beginnende lijntjes in mijn gezicht. Ik test dan ook gewoon crèmes uit voor de eerste tekenen van huidveroudering. De crème is erg voedend voor mijn huid en blijft gevoed aanvoelen. De crème voelt licht aan vanuit de verpakking en het lijkt alsof er een beschermlaagje op mijn huid is aangebracht. De geur ruikt echt puur naar rozen, waar ikzelf niet zo enthousiast over ben. Ik houd niet zo van puur één natuurlijk product ruiken. Natuurlijk kan ik met alleen een testertje niet beoordelen of de crème doet wat hij beloofd te doen, maar hij voelt in ieder geval goed aan en lijkt te voelen als een crème tegen huidveroudering.

De Weleda Wild Rose vitaliserende dagcrème bevat 30ml, kost €15,25 en is o.a te koop bij De Tuinen.