Teeez – City Trip collectie

look, Teeez 142
Het merk Teeez is laatste met een nieuwe collectie uitgekomen genaamd City Trip. Deze collectie is geïnspireerd door de Gossip Girl gekte en de luxe levensstijl van de hoofdrolspelers vol glamour. Deze collectie bevat elementen van glamour, fun en fashion en daagt jou uit om je eigen ster te zijn in je eigen City trip, aldus Teeez. Dat klink veelbelovend en wij hebben uiteraard de producten uit de collectie getest.

De collectie bestaat uit:
Love Triangle Lipsticks in 16 verschillende kleuren. Dit zegt Teeez zelf over de lipsticks:
Creëer de perfect gedefinieerde lippen voor een super vrouwelijke look met flair. de innovatieve formule combineert voedende ingrediënten en verzorgende bestanddelen die samen zorgen voor een rijke kleur, draagcomfort en verzorgende lippen. De Love Triangle Lipstick geeft een onvoorstelbaar zacht resultaat met semi-matte, satijnen finish voor een perfect glamour look.

look, Teeez 113
look, Teeez 114

Jorinde haar mening:
Ik vind ze een eigenlijk tussen mat en glossy in zitten. Zelf vind ik het leuk dat de lipsticks een dunne, lange vorm hebben. Het is toch net weer even wat anders dan de standaard lipstick. De plaatjes op de huls vind ik dan weer wat minder, hoewel ze natuurlijk wel goed bij de collectie passen. Een vrouw, een auto, een gebouw en een hond erop, maken het voor mij te druk. Ik heb de kleuren Travel light en Centre Ville.

Travel light is een nude kleur, die redelijk lang blijft zitten. Helaas dekt hij niet goed op alle plaatsen op mijn lippen, wat ik erg jammer vind.

Centre Ville is een felle koraal kleur, die erg goed gepigmenteerd is. Ook deze blijft redelijk lang zitten, zodat je hem niet steeds hoeft bij te stiften.

Amanda haar mening:
Als ik kijk naar wat Teeez zegt ben ik het daar niet volledig mee eens. De lipstick voedt mijn lippen niet, maar maakt ze juist droog. Wel is deze lipstick super longlasting. De kleur die ik heb, Boulevard, is enorm gepigmenteerd. De kleur vraagt wel wat precisie bij het aanbrengen, maar als hij eenmaal aangebracht is vind ik het een echte eyecatcher. Een kleur die ik zou dragen bij een wat rustigere look met aarde tinten. Jullie weten dat lipstick niet lang bij mij blijft zitten, maar deze houdt het toch wel een uurtje of 5/6. Dat vind ik echt super en alleen daarom zou ik al andere kleuren kopen. Hij overleeft een avondmaal met gemak en zit er dan nog perfect op. Ik keek na het eten in de spiegel en dacht, huh? Hij zit er nog perfect op, hoe kan dit?! Echt helemaal super! Ik vind het meer een een stain lipstick net zoals je dit ook met stain glossen hebt. Ideaal, je hoeft niet na te denken of hij er nog goed op zit, want ik garandeer je, hij zit er na een paar uur nog op. De kleur vind ik ook echt prachtig, wel wat heftig. Maar daar houdt ik wel van. Persoonlijk vind ik de verpakking ook wat druk en had hij wel wat rustiger gemogen.

De swatches op de lippen waren niet goed gelukt dus hebben wij ze weg gelaten.
look, Teeez 156
look, Teeez 157
Van links naar rechts: Travel light, Centre Ville en Boulevard.

Scandalous Nail Lacquer verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Dit zegt Teeez zelf over de nagellaken:
De Scandalous Nail Lacquer geeft een goede dekking in slechts 1 applicatie en bevat premium kwaliteit parels die een glossy finish geven. Sneldrogend en long lasting, tot 5 dagen.

look, Teeez 091

Amanda haar mening:
Als eerste de verpakking. De vorm van de flesjes vind ik mooi. Ze zijn afgerond waardoor ze mij een beetje aan een vrouw doen denken. Van mij had die sticker op de dop wel weg gemogen waardoor je alleen een zwarte glimmende dop zou overhouden. Dit had het voor mij wat chiquer en meer glamour gemaakt. Hetgeen waar de collectie voor staat.

De kleuren die ik heb:
look, Teeez 106
Spa Retreat (groen)

look, Teeez 102
Red Carpet (rood)

look, Teeez 107
Fireworks (glitter)

van alles 141
Het kwastje is qua grote middelmatig. Niet zo dun als China Glaze kwastjes en niet zo dik als Rimmel, gewoon middelmatig wat ik wel prettig vind. Ze lakken daardoor voor mij ook fijn. De lak is niet stroperig dik, maar wel iets dikker dan normaal. Alsnog is het goed aan te brengen. Ik ben het niet eens met hetgeen Teeez zegt over een goede dekking in slechts 1 applicatie. Ja, misschien als je een hele dikke laag aanbrengt. Hij dekt bijna volledig, maar niet genoeg voor mij. Ik zie nog steeds doorschijnende stukjes na 1 laag, dus ik breng 2 lagen aan. Alsnog vind ik dat goed, wat dat heb ik met bijna elk merk nagellak. Sneldrogend vind ik hem niet, na een paar minuten krijg ik alsnog deukjes als ik me stoot. Dus die belofte kunnen ze voor mij niet waarmaken.

van alles 059
van alles 069
van alles 097
van alles 111

De kleuren vind ik erg mooi en chique. Perfect voor een glamour look. Bijvoorbeeld als je een zwart jurkje draagt. De glitter topcoat vind ik ook leuk bedacht, maar geeft het mooiste effect met twee laagjes die ik dan ook op de foto draag. Het geeft net wat extra’s aan de lak.

Glitter Gossip Lash & Liner verkrijgbaar in 10 kleuren (waaronder 3 neon kleuren). Dit zegt Teeez zelf over de Lash & Liner:
Een uniek en multifunctioneel product. De vernieuwde applicator combineert een glitter eyeliner en glitter mascara in 1. Het geeft je extreme glitter of een subtiele sparkle. Met slechts 1 beweging breng je een hoge concentratie van micro glitter deeltjes aan die zorgen voor een directe glitter sensatie. De formule is sneldrogend en blijft de hele dag zitten zonder glitters te verliezen.

look, Teeez 158
look, Teeez 161

Amanda haar mening:
Het idee van dit product vind ik super, maar in de praktijk is het toch niet helemaal wat ik er van verwacht had. Ik begon vol goede moed dit product uit te testen, maar het mocht niet baten..ik vind het gewoon geen fijn product. Waarom niet:
1. Er komen niet zoveel glitters van het mascara borsteltje af. Het meeste effect krijg je nog met het liner kwastje. Op de foto’s zie je twee laagjes aangebracht over mijn wimpers. Een derde laagje kan ik niet aanbrengen, want dan krijg ik spinnenpoten en dat wil ik niet.
look, Teeez 177
look, Teeez 187
2. Doordat het mascara borsteltje verder zit dan het liner kwastje kan ik met het mascara borsteltje niet volledig bij mijn wimpers. Alleen het uiteinde van mijn wimpers kan ik raken, omdat anders het liner kwastje in de weg zit. De glitters heb ik dan ook aangebracht met het liner kwastje en niet met het mascara borsteltje.
3. Ik kan de mascara glitter niet over een gewone zwarte mascara dragen, want dan krijg ik spinnenpoten.

1
2

Ik had dus liever gezien dat ze een product hadden gemaakt met aan de ene kant een liner kwastje en aan de andere kant een mascara borsteltje. Dan had het al veel beter gewerkt! Ook hadden het van mij wel iets meer glitters mogen zijn, want dit effect vind ik te subtiel. De kleuren zelf vind ik wel erg mooi, alleen zie je er dus niet veel van.

De namen en swatches van de kleuren:
look, Teeez 190
Goud: Dinner Cruise
Paars: Night Out
Turquoise: Shopping District

Al met al kunnen wij de lipsticks en nagellakken aanraden. Wij zijn het meest enthousiast over de lipsticks en Amanda zal hier zeker nog een paar kleuren van gaan aanschaffen. De glitter mascara/liner kun je beter laten liggen.

De Lipsticks kosten € 5,99 per stuk. De nagellakken kosten € 4,90 per stuk. De Lash & Liner kost € 4,79 per stuk.

De producten van Teeez zijn hypoallergeen en niet getest op dieren. De Teeez verkooppunten kun je hier vinden.

im43t

Vorige

Uitprobeersel – Pink with Purple

Volgende

Andrélon haar & hoofdhuid shampoos

19 Comments

 1. Goed en uitgebreid review! Prettig om te lezen. :) Die lipsticks spreken mij ook het meeste aan, ik vind ze trouwens ook het mooiste. Ik heb zelf ook een Teez lakje, en vind hem opzich prima, maar echt ‘the best’ is hij inderdaad niet.

 2. De lakjes vind ik er echt prachtig uitzien! Ook de lipstick met de naam Boulevard heeft mijn aandacht! Leuke producten!

 3. Centre ville is een mooie kleur ! Fijne prijzen ook :)

 4. de pigementatie van de lipsticks ziet er goed uit :)

 5. wat een heerlijk eerlijk artikel. kleuren zijn wel erg mooi vind ik. Die glitter mascara spreekt mij helemaal niet aan.

 6. ik heb ze ook en ben er erg blij mee!

 7. De lipstick Centre Ville vind ik erg mooi!

 8. Ik vind de producten zo leuk he! Ben vooral fan van de lipsticks :D

 9. Jammer dat de lipsticks jullie lippen uitdroogt! Voor de rest vind ik mooie producten hebben, voor al de nagellak vind ik te gek!

 10. Deb

  Mooie producten voor leuke prijsjes!!

 11. Oh ja, daar ben ik het ook wel mee eens! Ze moesten aan één kant een liner doe en dan mascara. Ik vind de glitters trouwens wel echt gorgeous, ook de lipsticks, leuk om beide meningen te lezen, goede review. :) Ik vond het ook amazing dat de lipsticks in een dunne vorm kwamen, zo anders weer. :D

 12. De lipsticks en de liners zijn echt leuk!

 13. Wat een leuke collectie!
  x

 14. De lipsticks zijn leuk!

 15. De meest oranje lipstick vind ik wel iets hebben!

 16. Ik vind die nagellakjes erg leuk! Vooral die groene. Zoiets heb ik nog niet. =D

 17. Echt wel mooie producten!! Vooral de glitternagellak

 18. Wat een mooie producten! Al die lipsticks zijn echt mooi! <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén