Uitprobeersel – Pink with Purple

2
Zoals jullie weten experimenteer ik veel met looks. Ik oefen veel, kijk wat ik leuk of mooi vind staan en dit keer kwam daar deze look uit. Ik besloot om mijn nieuwe glitter te gaan gebruiken en ik moet zeggen, ik vind hem mooi.

4
Ik begon zoals altijd met de Too Faced Shadow Insurance als basis. Daarna pakte ik mijn geliefde Sleek paletten erbij en begon als eerste met de Acid Versie. Hiervan pakte ik uit het palette linksboven een roze kleur. Deze plaatste ik over mijn gehele bewegend ooglid. Daarna pakte ik mijn Curaçao palette en plaatste de kleur Singpore Sling in mijn crease en een deel daarboven. Op het hoekje rechtsboven in van mijn crease (duidelijker kan ik het niet maken, sorry) depte ik nog een roze kleur (rechtsboven in van het palette). Deze kleur komt uit hetCircus palette.

1
Het paarse lijntje onder mijn oog zette ik eerst met een paars oogpotlood van Essence. Het is een longlasting eye pencil in de kleur 16 Coolest Chic. Ik plaatste daar de paarse matte kleurPurple Haze overheen uit het Curaçao palette. Met deze kleur maakte ik ook de wing en het lijntje boven mijn oog. Aan het einde maakte ik hem niet zo vel, maar juist wat zachter voor een mooi effect.

3
5
De lila/paarse glitters komen van Ebay. Het merk wat op de glitters staat heet Eyemei. Ik moet zeggen dat ik echt super tevreden ben over deze glitters. Ze zijn prachtig en kostte misschien een paar euro voor 6 glitter potjes. De mascara die ik draag is van TeClerc.

Ik heb maar een oog opgemaakt, omdat ik alleen rechts een wing kan maken. Ik haat dit zo erg. Ik kan met links niet opmaken dus ik doe alles met rechts. Maar met mijn rechterhand kom ik niet goed bij het hoekje van mijn linkeroog. Mijn arm is helaas niet zo lang. Als jullie nog een tip voor mij hebben hoor ik dat erg graag! Daarom heb ik dus ook geen full face foto.

image (3)

Vorige

Awesome pink combo!

Volgende

Teeez – City Trip collectie

27 Comments

 1. 1 woord: SCHITTEREND!

 2. ik moet direct aan een fee denken :D

 3. Die glitters in je ooghoeken zijn praaachtig!

 4. Wauuw! Beautiful. Die kleur roze is lekker knallend. Amaaazing!

 5. Ik vind de look erg leuk! Mooie kleur roze ook!:)

 6. Wauw ziet er prachtig uit! Je bent al verder dan mij.. Ik kan geen enkele kant een wing maken :(

 7. Dit is zo fab! Love it!

 8. wauw wat een prachtige look Amanda. Ook al is het niet een draagbare overdag look ik vind hem erg mooi. Ik denk trouwens dat jij het 15TH palet van urban decay ook helemaal geweldig gaat vinden. Zitten allemaal felle kleurtjes in.

 9. Wauw, wat maken jullie toch mooie looks!

 10. Wauw, dit is echt super ontzettend mega mooi!

 11. Wowww, super mooi! Lekker heftig :)

 12. Heel mooi met die glitters aan de binnenkant!

 13. Marjolein

  Mooooi! Ben vooral fan van de paarse kleur :)

  Nog een kleine verbetering (ik hoop niet dat je het erg vindt): “Aan het einde maakte ik hem niet zo vel” vel = fel?

 14. Ah, ik vind hem echt amazing! Heerlijk die felle looks altijd, prachtige roze kleur en die glitters. Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar je glitterstash. ^^ Hoe bedoel je dat je arm niet zo lang is? Misschien stretchen? ;o Ik maak mij trouwens ook alleen op met rechts hoor, mascara en eyeliner doe ik ook dus aan de linkerkant. Misschien moet je het trainen/oefenen? :o Of maybe moet je je hoofd draaien enzo? Of met links opmaken.. damn.. dat is moeilijk.

 15. Mooi ooglook, ik hou van glitters <33

 16. Wauw een erg mooie ooglook, de kleurencombinatie is super en die glitters maken het echt af. Fantastisch!

 17. Aa wat een letterlijk schitterende ooglook! Dat experimenteren loont in ieder geval mooie looks op!

 18. Wauw! Staat je prachtig! Vooral de glitters vind ik echt géwéldig!

 19. Echt een prachtigeee look! Gorgeous! En dan die knallende roze kleur, wauw! Heb je waanzinnig gedaan! :’D

 20. Deb

  Super mooie look! Prachtige kleurencombinatie!! Love it.

 21. wauw! en de foto’s zijn ook echt mooi!

 22. Uitprobeersel is geslaagd! :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén