Girl from the Woods..

woudmeisje MUST 086
Vandaag een look die geïnspireerd is op het woud/bos. Soms heb je een idee, het plopt zomaar in je hoofd en dan moet je iets doen. Dat heb ik wel vaker en dat gebeurde ook met deze look. Ik moest hem gewoon gaan maken, omdat het idee in mijn hoofd super gaaf was. Benieuwd hoe ik deze look heb gemaakt?

woudmeisje MUST 053
woudmeisje MUST 071
woudmeisje MUST 082
Het deel op mijn voorhoofd moeten de bomen/bossen/woud voorstellen en de kleuren op mijn ooglid en lippen moeten bloemen voorstellen (afgeleid van een bloem, het zijn natuurlijk geen bloemen). Ik wilde mijn ogen rustig houden, althans voor mij is dit nog vrij rustig, omdat mijn voorhoofd en lippen al veel aandacht trekken. Ik vind het persoonlijk nu goed in verhouding door de wat rustigere ogen.

2
3
Dan nu de uitleg over hoe ik de look heb gemaakt. Ik begon met mijn ogen. De gele kleur in mijn binnenste ooghoek komt van het Sleek Curaçao palette. De roze kleur op mijn ooglid en crease komen uit het 88 matte palette. Deze kleuren blende ik allemaal zacht in elkaar over. De roze kleuren bracht ik ook onder mijn onderste wimperrand aan. Daarna plaatste ik de kleur Ivory Gold van Make Up Studio op die gele kleur en mijn wenkbrauwbot. In het tussengelegen stuk plaatste ik hem over de roze oogschaduw heen. Dit deed ik zodat er een mooie glow over die kleuren heen kwam. Deze glow zie je oog op mijn voorhoofd en deze wilde ik voor een deel terug laten komen in mijn ogen, maar niet door middel van shimmer oogschaduw.

5
4
Ik draag als basis trouwens de Too Faced Shadow Insurance en de witte eye souffle van Essence (dance the swan lake) in mijn binnenste ooghoek zodat de gele kleur wat beter uit zou komen. Ik kan echt niet meer zonder dit product, het maakt zo ontzettend veel verschil!

woudmeisje MUST 095
Dan mijn voorhoofd. Ik begon met een donkergroene kleur uit het Sleek Curaçao palette en die mengde ik met een groene kleur uit het Sleek Storm palette. Dit blende en blende en blende ik over in elkaar en naar beneden. Toen plaatste ik een lichtgroene kleur uit het Sleek Curaçao palette daaronder. Daarna weer een lichtere groene kleur. Deze was van Sugarpill en heet Absinthe. En daarna nog een lichtere groene kleur die een beetje lime groen was. Deze was van NYX en heet Lime Pearl. En heleboel groene kleuren achter elkaar! En toen werd het tijd voor nog een beetje goud. Ik pakte Ivory Gold weer en deze plaatste ik tussen mijn wenkbrauwen en voor een deel op mijn neus. Zoals je misschien een beetje kunt zien, loopt de vorm van de groene kleur in een driehoek. Op mijn voorhoofd donkergroene en dan in een driehoek naar beneden naar het goud.

1
Deze driehoek probeerde ik een klein beetje te verwerken in mijn lippen. Als basis draag ik een felroze kleur van Bourjois in de kleur 57 Fuchsia class. Daarover heen depte ik een roze kleur uit het Sleek Oh So Special palette. En de driehoek creëerde ik met alweer Ivory Gold.

woudmeisje MUST 135
woudmeisje MUST 134
De foundation die ik draag is van Catrice, de Infinite Matt in 01. De poeder die ik draag is van Revlon in Medium en de mascara die ik draag is van T.LeClerc.

Ik hoop dat jullie de look leuke vinden en mocht je nog suggesties hebben voor een look, vermeld ze dan hier beneden in de comments!

Vorige

Tips voor het kopen van een nieuwe jurk

Volgende

Hurraw! lippenbalsems

16 Comments

 1. Apart, maar wel mooi gelukt!

 2. Wauw ziet er gaaf uit! De kleur van je lippen is echt prachtig!

 3. De ogen vind ik echt prachtig, erg mooie kleurencombo net zoals de lippen trouwens. Ik vind het een geslaagde maar heftige look.

 4. Wow, mooi creatief!!

 5. wat gaaf zeg! Heel erg mooi gedaan.

 6. Wauw! Je lippen zijn prachtig! Je hebt goed je best gedaan dat kun je echt wel zien. :) Knap hoor!

 7. Wat gaaf gedaan joh!

 8. Wauw! Mijn mond viel open doe ik dit zag! Echt super mooi gemaakt en het staat je ook nog goed! hahaha, niet negatief hoor :)

 9. Deb

  Prachtige en super creatieve look! Vooral je lippen zijn super mooi geworden!!

 10. Ik vind hem echt gaaf, maar ook je lippen! Volgens mij kan je dat ook bij een dagelijkse look dragen, de combinatie is zo mooi om te zien. Lekker uitgepakt, I like it!

 11. Die is echt wel cool!

 12. oee wauuwwhh! echt super tof gedaan zegg!! Ik moest direct aan elfjes denken toen ik de eerste foto zag!! super tof!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén